Keystone logo

18 MSc Programmer i Helsefag Odontologi Odontologi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Helsefag
  • Odontologi
  • Odontologi
Studieretninger
  • Helsefag (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Helsefag Odontologi Odontologi

En Master of Science, eller MSc, er et høyere nivå grad. Graden er vanligvis tjent for å få et høyere nivå av kunnskap i et bestemt felt. En bachelorgrad er vanligvis nødvendig, og programmet tar vanligvis ca to år å fullføre.

Hva er en mastergrad i odontologi? Dette programmet er utviklet for å gi videregående opplæring i metodikken for tannbehandling og for å forberede studentene for forskning studie på feltet. Mens målet er å forberede studentene til å undervise eller forskning på feltet, kan den brukes til å fremme praktiske ferdigheter og kunnskap og som et skritt før du skriver inn en doktorgrad program. Programmene vil ofte fokusere på å gjennomgå omfattende litteratur for å skape en avhandling, lab erfaring, og innsamling og analyse av data. Kjernen kurs dekker vanligvis innen biologiske og materialvitenskap med fokus på temaer knyttet til oral helse, munnhygiene, lidelser og sykdommer.

Mange som driver med mastergrader i odontologi er allerede arbeider i feltet. Faktisk er det ofte betraktet som en måte for tannpleiere til å fremme sine karrierer. Det kan imidlertid bli tatt av personer som kommer til å forfølge doktorgrad i odontologi som en måte å få forskningserfaring.

Kostnader for et program kan variere mye avhengig av den skolen du velger å delta. Det beste er å ta kontakt med økonomisk støtte avdeling av skolen din for å spørre om de fullstendige kostnadene ved programmet.

Nyutdannede av en mastergrad i odontologi programmet vil ofte forfølge forskerstillinger i feltet. De kan også arbeide i undervisningen. I tillegg kan det gi en person til å inngå ledernivå stillinger innen tannbehandling feltet. Arbeid i folkehelse stillinger er også en annen karriere alternativ for avgangselever på dette programmet.

Hvis du er klar til å gjelde for en mastergrad i odontologi program, bør du samle mer informasjon om dine programalternativer.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.