Keystone logo

2 MSc Programmer i Helsefag Medisin Ortotikk i USA for 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • USA
  • Helsefag
  • Medisin
  • Ortotikk
Studieretninger
  • Helsefag (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

MSc Programmer i Helsefag Medisin Ortotikk

Hva er Ortotics?
Ortotikk er grenen av medisinen som omhandler design, produksjon og tilpasning av ortotiske enheter. Ortotiske enheter brukes til å støtte, justere, forhindre og korrigere deformiteter eller funksjonelle begrensninger i skjelettsystemet og ledd, muskler, sener og leddbånd. Disse enhetene brukes til å gjenopprette funksjon og forbedre livskvaliteten for pasienter med muskel- og skjelettplager.

Hvilke jobber kan jeg få i Ortotics?
Personer som jobber som ortopeder er ofte involvert i rehabilitering av pasienter etter skade eller operasjon. De samarbeider med annet helsepersonell, som fysioterapeuter og ergoterapeuter, for å gi en helhetlig omsorgsplan. Ortotikk er et felt i vekst, med økende etterspørsel etter kvalifiserte ortopeder. Jobber er tilgjengelige i både offentlig og privat sektor, og det er muligheter for å jobbe i både sykehus og lokalsamfunn.

Hvordan blir jeg ortoped?
For å bli en ortotist, må du fullføre en anerkjent tertiær kvalifikasjon i Ortotics. Dette er vanligvis en fireårig bachelorgrad, deretter et doktorgradsprogram og et ettårig opphold.

Hva skal jeg studere i løpet av min ortotikgrad?
I løpet av din Ortotics-grad vil du studere en rekke fag, inkludert menneskelig anatomi, fysiologi, biomekanikk, ganganalyse og materialvitenskap.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Master of Science er et avansert studieprogram som kan opptjenes i ca to år. Mange skoler tilbyr online eller deltid MSc programmer slik at travle elevene kan videreutvikle sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.