Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MSc Programmer i Ortotikk i Houston, USA 2023

1 MSc Programmer i Ortotikk i Houston, USA 2023

Oversikt

Oppført som den største byen i delstaten Texas og fjerde største landsdekkende i forhold til befolkningen, er Houston by kjent for sin massive og unike skyline som definerer det. Foruten det faktum at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statlige universiteter innenfor sine grenser. Dette inkluderer ikke større antall private høyere læresteder.

Hva er Ortotics?
Ortotikk er grenen av medisinen som omhandler design, produksjon og tilpasning av ortotiske enheter. Ortotiske enheter brukes til å støtte, justere, forhindre og korrigere deformiteter eller funksjonelle begrensninger i skjelettsystemet og ledd, muskler, sener og leddbånd. Disse enhetene brukes til å gjenopprette funksjon og forbedre livskvaliteten for pasienter med muskel- og skjelettplager.

Hvilke jobber kan jeg få i Ortotics?
Personer som jobber som ortopeder er ofte involvert i rehabilitering av pasienter etter skade eller operasjon. De samarbeider med annet helsepersonell, som fysioterapeuter og ergoterapeuter, for å gi en helhetlig omsorgsplan. Ortotikk er et felt i vekst, med økende etterspørsel etter kvalifiserte ortopeder. Jobber er tilgjengelige i både offentlig og privat sektor, og det er muligheter for å jobbe i både sykehus og lokalsamfunn.

Hvordan blir jeg ortoped?
For å bli en ortotist, må du fullføre en anerkjent tertiær kvalifikasjon i Ortotics. Dette er vanligvis en fireårig bachelorgrad, deretter et doktorgradsprogram og et ettårig opphold.

Hva skal jeg studere i løpet av min ortotikgrad?
I løpet av din Ortotics-grad vil du studere en rekke fag, inkludert menneskelig anatomi, fysiologi, biomekanikk, ganganalyse og materialvitenskap.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Master of Science er et avansert studieprogram som kan opptjenes i ca to år. Mange skoler tilbyr online eller deltid MSc programmer slik at travle elevene kan videreutvikle sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • USA
  • Helsefag
  • Medisin
  • Ortotikk
  • Houston
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger