Keystone logo

28 MSc Programmer i Psykisk helse 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Helsefag
 • Mental helse
 • Psykisk helse
Studieretninger
 • Helsefag (28)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  MSc Programmer i Psykisk helse

  Mastergraden er et avansert nivå av akademisk prestasjon som kun er tilgjengelig etter å ha fullført en lavere grad. Å tjene en Master of Science åpner vanligvis langt mer karrieremuligheter enn en bachelorgrad og krever ett eller to år å fullføre.

  Hva er en MSc i mental helse? Det er mange forskjellige underfelter i helsevesenet, og mental helse er feltet som omhandler følelsesmessig, psykologisk og sosial velvære. Du kan studere årsakene til og effektene av psykiske funksjonshemminger og sykdommer, inkludert traumer, hjernekjemi, biologi, familiehistorie og livserfaringer. Dette feltet har også et betydelig fokus på utviklingen av den menneskelige hjerne, fra ungdom til voksen alder. Du kan spesialisere utdanningen din for å fokusere mer på psykisk helseforskning eller behandling.

  En av de viktigste måtene du kan ha som student i mental helse, er å utvikle et sett med nyttige ferdigheter. Disse inkluderer analyse og evaluering, forskningsevner og et vitenskapelig sinn. Når du går inn i din karriere, kan disse ferdighetene hjelpe deg med å fremme og tjene en høyere lønn.

  Kostnaden for å bli med på en mastergradsutdanning varierer. Det er mange faktorer du bør undersøke før du registrerer deg, inkludert skolen og programmet du ønsker, lengden på studiet og landet du studerer i.

  Det er to primære karriereveier for de som studerer psykisk helse. Du kan velge å enten fokusere på de teoretiske eller praktiske aspektene av dette feltet. For de teoretiske yrkene kan du bli forsker eller eksperimentell psykolog, studere hjernen og sykdommer eller plager som påvirker den. På den praktiske siden av dette feltet kan du bli en klinisk psykolog eller rådgiver, diagnostisere og behandle disse problemene.

  Institusjoner over hele verden tilbyr MSc grader. Noen kan ha elektroniske alternativer hvis du trenger større fleksibilitet i utdanningen din. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.