Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MSc Programmer i Pulmonologi 2023

1 MSc Programmer i Pulmonologi 2023

Oversikt

MSc står for Master of Science, og det er en grad som noen ganger forfølges etter at studentene tjener sine bachelorgrader. Fagområder fokuserer typisk på vitenskaps- eller teknologirelaterte emner, og etter studenten har de en rekke karrierer som de kan velge mellom.

Hva er en MSc i Pulmonology? Studenter som forfølger denne grad lærer om en rekke lung- og luftveissykdommer og hvordan de skal behandles. Læreplanen i hvert program vil variere, men de fleste vil dykke inn i teknologien og de vitenskapelige prinsippene som bidrar til å forebygge, gjenkjenne og behandle problemer av det kardiopulmonale systemet. Noen programmer vil fokusere på visse spesialiteter som pediatrisk, treningsfysiologi og ulykkesofre. Etter fullført grad vil mange kandidater gå inn i arbeidsstyrken, mens andre vil fortsette å studere for doktorgrad i pulmonologi.

Studenter som tjener sin pulmonologi grad fordel ved at de utvikler kunnskaper og ferdigheter som kan bidra til å forbedre andres helse. En mastergrad hjelper også søkere til å være mer konkurransedyktige i jobbjakt.

Hvis kostnaden holder studenter tilbake fra søknad til bestemte skoler, er det en rekke alternativer. Undervisningen kan variere sterkt avhengig av den aktuelle institusjonen, så å finne en annen skole kan bidra til å redusere kostnadene, og noen programmer tilbyr økonomisk hjelp i form av lån eller stipend.

Det er en rekke karriereområder som personer med en pulmonologiutdanning kan forfølge. Avhengig av utdannings- og interessenivået kan enkelte jobbtitler omfatte lungesorgsykepleier, respiratorisk terapeut, lungespesialist og pulmonologist (en lege som spesialiserer seg på pulmonologi). Pulmonologer kan velge å jobbe i ulike spesialiteter som kardiologi, internmedisin, pediatrik, brystsykdommer, forskning eller reumatologi.

Sammenlign en rekke forskjellige skoler i dag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • Helsefag
  • Medisin
  • Pulmonologi
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat