Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere MSc Programmer i Pulmonologi i San Antonio, USA 2023

1 MSc Programmer i Pulmonologi i San Antonio, USA 2023

Oversikt

San Antonio er en by, oppkalt etter Saint Anthony of Padua. Mer enn 31 høyere utdanningsinstitusjoner vert over 100 000 studenter. Arrieson River Theater, Aztec on the River, Fiesta Noche del Rio og filmen palasset er de store attraksjonene i byen. "

Hva er pulmonologi?
Pulmonologi er studiet av sykdommer som påvirker lungene og luftveiene. Dette inkluderer tilstander som astma, KOLS, lungekreft og lungebetennelse. Pulmonologer er leger som spesialiserer seg på å diagnostisere og behandle disse tilstandene.

Hvorfor studere Pulmonologi?
Pulmonologi omhandler sykdommer som kan være ekstremt ødeleggende og til og med dødelige, ved å forstå hvordan disse sykdommene fungerer, kan lungeleger utvikle bedre behandlinger og til slutt redde liv. Lungesykdommer blir stadig mer vanlig på grunn av luftforurensning og røyking, så det er et økende behov for lungeleger.

Ulike typer pulmonologigrader
Det er flere forskjellige typer grader som man kan oppnå i lungemedisin. En lege (MD) eller en lege i osteopatisk medisin (DO) kan fullføre et opphold i lungemedisin, som vanligvis varer i tre år. Etter å ha fullført et opphold, kan noen pulmonologer velge å subspesialisere seg i et bestemt område av feltet, for eksempel lungemedisin i kritisk omsorg eller intervensjonell pulmonologi. Alternativt kan studentene få en mastergrad eller doktorgrad i lungevitenskap eller et annet relatert felt. Disse programmene tar vanligvis to til fire år å fullføre.

Hva skal jeg studere i løpet av pulmonologigraden min?
Læreplanen for en pulmonologigrad vil variere avhengig av det bestemte programmet du velger. Du kan forvente å studere emner som lungeanatomi og fysiologi, patofysiologi av lungesykdommer, diagnostiske tester og prosedyrer, og behandlingsalternativer.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

En Master of Science er et avansert studieprogram som kan opptjenes i ca to år. Mange skoler tilbyr online eller deltid MSc programmer slik at travle elevene kan videreutvikle sin utdanning på en måte som er praktisk for dem.

Les mer

Filtre

  • MSc
  • USA
  • Helsefag
  • Medisin
  • Pulmonologi
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger