Keystone logo

10 MSc Programmer i Helsefag Tale- og språkpatologi 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Helsefag
  • Tale- og språkpatologi
Studieretninger
  • Helsefag (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MSc Programmer i Helsefag Tale- og språkpatologi

En mastergrad bygger generelt på kunnskap i en lavere grad program for å hjelpe studentene fremme sin utdanning. Disse studie ofte ta mellom ett og tre år å fullføre, og kan tilbys i mange forskjellige emner.

Hva er en mastergrad i tale og språk terapi? Denne graden er laget for å lære elevene hvordan de skal behandle de med kommunikasjonsforstyrrelser. Studentene vil vanligvis studere fag som taleutvikling, Psycholinguistics, fonetikk og taleoppfattelse. Ofte vil de også lære å diagnostisere og behandle vanlige språkforstyrrelser. De i en master-program kan være nødvendig for å fullføre en oppgave, forskningsprosjekt eller praksisplass for å oppgradere.

Tjene en mastergrad er en utmerket måte å forbedre viktige ferdigheter som kritisk tenkning, problemløsning og kommunikasjon, samt tekniske ferdigheter som ofte er avgjørende i virkelige verden programmer.En rekke studenter velger også å forfølge denne graden fordi de som har en mastergrad ofte tjene mer og avansere raskere i sine karrierer så de som ikke gjør det.

Kostnaden for å tjene en mastergrad i logopedi vil variere fra student til student og institusjon til institusjon på grunn av faktorer som for eksempel ulik undervisning kostnader, unike avgifter strukturer, og endrer materialkostnader. Studentene skal være sikker på å ta kontakt med skolen at de er interessert i å lære mer om sine økonomiske forpliktelser.

Nyutdannede av en tale terapi program ofte går på å jobbe som tale eller språk terapeuter, behandler pasienter og hjelpe dem å lære å overvinne språkforstyrrelser. Terapeuter kan arbeide i sykehus, utdanningssystemer, og privat praksis; de kan være ansatt av regjeringer, ideelle organisasjoner eller bedrifter. Noen kandidater velger å gå videre til å bli forskere. Ofte er lisens nødvendig og kan gi flere muligheter for nyutdannede.

Hvis du ønsker å tjene en mastergrad i Speech Therapy, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.