Finn din odontologigrad

Hva du skal studere
Hvor du skal studere

Studiesteder

Vi har mer enn tusen universiteter fra hele verden i databasen vår.

Populære tannlegeprogrammer

Tannlege er en gren av medisin som fokuserer på diagnostisering, studier, behandling og forebygging av ulike sykdommer og lidelser i munnhulen. Tannleger er svært ettertraktede medisinske fagfolk som kan ha en givende karriere i private praksiser og sykehus.

Toppuniversiteter, medisinske høgskoler og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr studieprogram i odontologi på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, samt i form av individuelle emner. Tannlegeprogrammer omfatter studiet av tradisjonelle kliniske fag med praktisk opplæring etter moderne undervisningsmetoder. Det er også typisk for tannleger å ta videreutdanning for å spesialisere seg, etter å ha oppnådd sin første grad.

Tallrike spesialiseringer er tilgjengelige, for eksempel kjeveortopedi, endodonti, tannmedisin, oral implantologi, pediatrisk tannbehandling, veterinærtannbehandling, tannteknologi og tannkirurgi. Du kan velge mellom ulike studiemåter for å oppnå en grad i odontologi og melde deg på et heltids- eller deltidsprogram. I tillegg til tradisjonelle on-campus-programmer, tilbyr universiteter også nettbaserte studiemuligheter, som er ideelle for studenter som trenger mer fleksibilitet i studiene.

Start søket ditt ved å ta en titt på noen av de mest populære programmene innen odontologi som er oppført nedenfor, og kontakt universitetene direkte via nettskjemaet!