Keystone logo

17 PhD Programmer i Helsefag Global helsepleie Epidemiologi 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Global helsepleie
  • Epidemiologi
Studieretninger
  • Helsefag (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Helsefag Global helsepleie Epidemiologi

PhD-programmer er vanligvis kun åpen for de studentene som har gjennomført minst en bachelorgrad, og kanskje en mastergrad, og som har utmerket seg i alle aspekter av sin akademiske karriere. Vanligvis kan en student forvente å bruke minst fire og potensielt åtte til ti år til en doktorgrad.

Hva er en doktorgrad i epidemiologi? Oppgaven til et doktorgradsprogram i epidemiologi er å forberede studentene til å bli ledende utviklere av fremtiden for nye og utviklende epidemiologiske metoder. Dette skjer ved en utfordrende sett av kurs, blant annet statistisk analyse, feltundersøkelse og laboratorieteknikker for å analysere opprinnelsen til en bestemt sykdom.

Studenter med en doktorgrad i vitenskapen om epidemiologi nødvendigvis få ferdighetene til forskning og problemløsning under studiene. Nyutdannede kan forvente å dukke opp med en verdifull forståelse av de komplekse veier av sykdom.

Enten du velger å fullføre PhD kurs på nettet eller i person og om du er bosatt i staten eller landet du Skolen ligger vil gjøre en forskjell i kostnadene. For å få en idé om prisingen av et PhD-program i nærheten av deg, snakk med en erfaren økonomisk støtte rådgiveren.

Fagfolk med en doktorgrad i epidemiologi kan forvente å ha en alvorlig forsprang på mindre avanserte studenter, og ofte gjør førsteklasses kandidater for yrker innen offentlige etater, offentlige helsebedrifter, akademiske innstillinger, eller det private næringsliv. Enten du velger å følge stien av forskning og utdanning eller sykehus og helsevesenet ledelse, er du sannsynligvis til å bli plassert i øvre echelon av ansatte på grunn av dine kvalifikasjoner.

Med PhD-programmer nå mer tilgjengelig enn noensinne takket være bruk av teknologi og grenseløshet på reise, er det enklere enn noensinne å finne og melde deg på institusjonen for deg.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.