Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 27 PhDs Programmer i Farmasi 2023

27 PhD Programmer i Farmasi 2023

Oversikt

Det høyeste nivået av college grad kalles ofte en doktorgrad i filosofi (PhD). Denne type program fokuserer på en rekke fag, men det ofte forbereder studentene til å forske, undervise eller skrive. På grunn av kompleksiteten, mange studenter opplever at det tar omtrent åtte år å fullføre denne graden.

Hva er en doktorgrad i farmasi? En doktorgrad i farmasi er et kurs program for avansert utdanning og opplæring. Dette grad kan tilby unike opplevelser for hver av elevene, fordi det kan være fokusert på den enkeltes linje med arbeid. Dette betyr at denne type grad kan vektlegge medisinsk kjemi eller farmakoterapi. Studentene er vanligvis forventes å utføre forskning, delta på forelesninger og konferanser og begynne å delta i verden av farmakologi.

Tilpasning at denne type grad tilbyr betyr at fordelene florerer i mange forskjellige typer studenter.Studentene er i stand til å starte nettverksbygging, få lederegenskaper og fordype deg i forskning mens de fortsatt på universitetet.

Kostnaden for en doktorgrad i farmasi kan variere mye. Det avhenger delvis av skolens prestisje og på hvor skolen ligger, samt om du velger å ta på nettet eller i person klasser. Kontakte skolen direkte er den beste måten å forstå økonomiske forpliktelser.

Med en doktorgrad i farmasi har du mange karrieremuligheter. Du kan jobbe som farmasøyt, kan du gjøre forskning for å utvikle nye medisiner og bekjempe sykdommer, kan du lære på en høyskole nivå eller du kan lage nye retningslinjer for farmasøytiske fag. Sykehus, forskning, akademiske innstillinger er alltid behov for profesjonelle apotek akademikere. Uansett hva du vil gjøre, vil du være en leder i feltet.

Når du vet hva du vil gjøre, må du begynne å søke på høyskoler som har den grad at du er interessert i.Søk etter din grad under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Farmasi
  • Farmasi
Studieretninger
  • Helsefag (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat