Keystone logo

0 PhD Programmer i Helsefag Reproduktiv medisin Genetikk 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Reproduktiv medisin
Studieretninger
  • Helsefag (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

PhD Programmer i Helsefag Reproduktiv medisin Genetikk

En PhD (Doctor of Philosophy) er en høyere grad som involverer forskning og få avansert kunnskap om et bestemt fagområde. Graden tar ofte rundt fire år å fullføre, selv om det avhenger av den spesifikke program.

Hva er en doktorgrad i genetikk og genom? Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å hjelpe bidra til vitenskapelige fremskritt i området av genetikk. Hvert program vil variere, men opplæring kan gis i de områdene av mobilnettet og funksjonell biologi, genetikk og bioteknologi, og bioinformatikk og genomikk. Sammen med klasseromsundervisning, skal studentene også tilbringe mye tid i laboratorier, ved hjelp av moderne forskning teknikker og verktøy for å hjelpe greie og forstå cellular funksjon og biologiske prosesser.

Studenter som forfølge denne graden fordelen ved at de tjener en avansert utdanning som vil forberede dem for en rekke yrker.Deres lønnstrinn vil også ofte være høyere enn for de med bare en lavere eller høyere grad.

De økonomiske kravene knyttet til denne graden vil variere fra en institusjon til en annen. Viktige faktorer involvert inkluderer plasseringen og omdømme av skolen, samt lengden på programmet. Studentene oppfordres til å undersøke en rekke ulike skoler og kontakte sine favoritter til å finne ut hvilke konkrete undervisning og avgifter vil bli forventet.

Det finnes en rekke karrieremuligheter tilgjengelig for de som har en doktorgrad i genetikk og genomikk. Mange av de ledige stillinger omfatte forskning på forskning og utvikling av selskaper eller farmasøytiske selskaper. Nyutdannede kan også arbeide i spesialiserte laboratorier på sykehus, kliniske laboratorier, agro-fordøyelses industri, forskningssentre og universiteter. Andre kan fungere som eksperter på nasjonale eller internasjonale organisasjoner.

Begynn å forske skoler akkurat nå med vår omfattende database. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.