Keystone logo

43 PhD Programmer i Helsefag Global helsepleie 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Global helsepleie
Studieretninger
  • Helsefag (43)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Helsefag Global helsepleie

Personer som har en tørst etter kunnskap er gode kandidater til å tjene en doktorgrad. En doktorgrad er den høyeste graden du kan få tak i, og dette pedagogiske programmet kan føre til utrolig profesjonelle muligheter samt mulighet til å bidra til et oppkomme av kunnskap og informasjon.

Hva er en doktorgrad i Global Health? Dette opplæringsprogrammet instruerer elevene ved hjelp av informasjon fra fagområdene epidemiologi, samfunnsvitenskap, økonomi, og biostatistikk for å bedre forstå helsespørsmål verden står overfor i dag. Studentene skal delta på kurs som dekker emner som smittsomme sykdommer, mors og barns helse, offentlig helsepolitikk og helsevesenet, og de vil også forstå viktige teorier om helseøkonomi, medisinsk antropologi, og effekten av politiske påvirkninger på sykdom.

Tjene en doktorgrad i Global Health lærer akademikere å være ansvarlige, effektive ledere som forstår viktigheten av utholdenhet, organisasjon og samarbeid. Disse personene er uunnværlig på arbeidsplassen og i arena for verdens helse og velferd.

Mens noen doktorgrad grader kan opptjenes i omtrent fire år, kan andre doktorgrader ta lengre tid avhengig av student, skole, og programmet. Som kravene variere, slik at ikke kostnadene, noe som er grunnen til at studentene oppfordres til å undersøke sine potensielle skoler for å være klar over det økonomiske ansvaret for å tjene sine grad.

Studenter som tjener en doktorgrad i Global Health er forberedt for yrker innen akademia, organisatorisk ledelse, helsepolitikk og forskning.Nyutdannede kan velge å undervise som professorer eller leder programmene utdannet ved et universitet, eller de kan fungere som analytikere, tekniske rådgivere for katastrofe innsatslag, forskningssjefer for selskaper eller farmasøytiske selskaper, eller helse direktører for lokale, nasjonale og internasjonale organisasjoner.

Hvis du er interessert i å gjøre en forskjell i helse og velvære for personer rundt om i verden, og deretter tjene en doktorgrad i Global Health kan være riktig for deg. For å komme i gang, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.