Keystone logo

22 PhD Programmer i Helsefag Helsevitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Helsefag
 • Helsevitenskap
Studieretninger
 • Helsefag (22)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Programmer i Helsefag Helsevitenskap

  Tjene en PhD kan hjelpe nyutdannede fremgang i sin forskning, og det kan føre til bedre faglige ferdigheter og evner. Mens en PhD kan opptjenes i omtrent fire år med skolegang, kan det føre til en levetid på viktige studien og prestasjoner.

  Hva er en doktorgrad i helsevitenskap? Motta denne graden forbereder kandidatene for yrker som lærere, direktører, forskere og politiske ledere. Kurs i helsefag programmet dekker temaer som dataanalyse, moderne helsefaglige problemstillinger, gjennomføring og finansiering av forskning, og etiske og faglige ansvar. Etter gjennomføring av sine kurs, vil elevene trenger for å presentere og forsvare en avhandling som presenterer ny og original kunnskap til helsefag feltet.

  Mens han studerte til å tjene en doktorgrad, studentene forbedre sin kommunikasjon, problemløsning og kritisk tenkning ferdigheter samt deres analytiske evner, noe som gjør dem et verdifullt medlem av arbeidsplassen.

  Kostnaden for å tjene en doktorgrad i helsevitenskap kan variere sterkt avhengig av skolen, student, og programmet. For å fullt ut forstå det økonomiske ansvaret for å tjene en doktorgrad, skal studentene kontakte potensielle skoler og grundig forskning hver skolens program.

  Personer som uteksamineres med en doktorgrad i helsevitenskap er i høy etterspørsel, som de kan arbeide i mange forskjellige helse og science-relaterte områder. Mange nyutdannede velger å bo i det akademiske feltet og undervise eller bli med forskergrupper ved et universitet, mens andre personer kan fungere som helsetjenester administratorer på sykehus og kommunehelsetjenesten, som kliniske forskere og som helsetjenester ledere.

  Mange skoler er tilgjengelig som tilbyr PhD-programmer som kan romme heltid, deltid, og online studenter fra hele verden.Hvis du er interessert i å lære mer om å tjene ditt doktorgrad i helsefag, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.