Keystone logo

12 PhD Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Klinisk psykologi 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
Studieretninger
  • Helsefag (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Klinisk psykologi

Ofte forfulgt etter å tjene en bachelor 's grad og arbeider i et relevant fagområde, er en PhD en av de høyeste akademiske prestasjoner tilgjengelige. Det er preget av sine krav i flittig studium, omfattende kunnskap, og uendret lidenskap om et komplekst akademisk fag.

Hva er en doktorgrad i klinisk psykologi? Denne spesielle PhD programmet fordyper elevene i verden av klinisk psykologi. Studentene lærer klinisk og teoretisk kunnskap knyttet til personlig utvikling og atferds suksess. Ins og outs av psykologiske dysfunksjoner og sykdommer blir undervist slik at elevene kan diagnostisere og behandle pasienter som lider. Kursene omfatter intensiv forskning på utviklingspsykopatologi, samfunnspsykologi, og effektive behandlingsprosedyrer. Elevene lære å diagnostisere og behandle depresjon, stress, angst og rusmisbruk.

Tjene en doktorgrad i klinisk psykologi gir kandidater med faglige og personlige fordeler.Nyutdannede kan bli mer empatiske og forståelse av verden rundt dem. Ferdighetene lært er relevante for den profesjonelle medisinske feltet og vil bistå kandidater med suksess i arbeidsmarkedet.

Innhenting av en doktorgrad i klinisk psykologi vil komme med ulike undervisning kostnader, avhengig av institusjon for påmelding. Plassering av i forhold universitetet til du er en av de viktigste faktorene som bidrar til ulik undervisning kostnader. It 's best å snakke med en innleggelser representant fra universitetet du er interessert i.
Den vanligste karrierevei for innehavere av klinisk psykologi doktorgrader er å bli kliniske psykologer. Rollen som en klinisk psykolog er å bruke sin utdannelse erfaring til å gi pasienter med diagnoser og behandlinger som vil hjelpe dem med deres psykologiske dysfunksjoner.Noen kliniske psykologer kan fokusere på å gi bestemte typer psykoterapi, for eksempel humanistisk, psykodynamisk, kognitiv atferds, og familieterapi.

Ta neste skritt å tjene ditt doktorgrad. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.