Keystone logo

33 PhD Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
Studieretninger
  • Helsefag (33)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi

En doktor i filosofi (PhD) er en avansert grad vanligvis tatt etter at man har fått en mastergrad. Studentene kan forvente et intens fireårig program som inkluderer omfattende forskning i sitt valgte emne. Doktorgradsprogrammer er tilgjengelige i land over hele verden.

Hva er en PhD i psykologi? Dette studiet er for de som er seriøse om en karriere i psykologi, og det kreves for mange karrierer i forskningsfeltet. Hvert program varierer, men mange av dem tilbyr forskningsmuligheter i kategorier av skole-, kliniske og rådgivende psykologier. Noen kjernekonsepter kan omfatte flerkulturelle konsistenser, etikk og juridiske problemer, samt statistikk og forskningsteknikker. Studentene kan velge mellom konsentrasjoner som atferdsnervesykdom, unormale lidelser, menneskelig vekst og sosio-emosjonell utvikling.

Psykologistudenter oppgraderer vanligvis med et ferdighetssett som er gunstig i en karriereinnstilling, så vel som på ulike områder av livet. Disse evner kan omfatte kritisk tenkning, analytisk og kommunikasjonsevner.

Å tjene en PhD i psykologi kan ta fem til sju år, noe som i stor grad kan påvirke hvor mye denne graden koster. Studentene bør utforske internasjonale alternativer, så vel som online, da disse kan kreve lavere undervisning. Lån eller stipend kan være tilgjengelig for kvalifiserte søkere.

Det er mange karriereveier som kandidater kan velge å forfølge. Populære stillinger inkluderer psykologi professor, rettsmedisinske psykolog, og klinisk psykolog. Andre jobbtitler kan omfatte ingeniørpsykolog, psykiater, industriell organisasjonspsykolog, helsepsykolog, nevropsykolog, helsepersonell, helsepersonell, voldsforebyggende konsulent, rådgiverveileder, læring og kognitiv forsker, menneskelig utviklingsforsker og frigjøringspsykolog. Arbeidsinnstillinger kan omfatte universiteter, skoler, sykehus, bedrifter og medisinske skoler. Noen kandidater kan også velge å åpne sine egne uavhengige psykologi kontorer.

Studentene kan begynne å undersøke lokale, internasjonale og online psykologi grader. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.