Keystone logo

Filtre

 • PhD
 • Helsefag
 • Alliert helsepleie
 • Medisinsk avbildning
Studieretninger
 • Helsefag (2)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

2 PhD Programmer i Radiologi 2024

  PhD Programmer i Radiologi

  En doktorgrad er en doktorgrad. Doktorgrader er skjenket forskere som har fått en ekspert kunnskapsnivå i sine fagfelt. Kriteriene for å tjene en doktorgrad kan være ganske forskjellig, avhengig av disiplin at graden er i og institusjonen tildele graden.

  Hva er en doktorgrad i radiologi? Radiologi teknikere bruke røntgen for å fange opp og analysere bilder av menneskekroppen. For å gjøre dette, de bruker forskjellige typer bildebehandling maskiner og prosedyrer. De må ha en grundig forståelse av radiologisk fysikk og teknologi. Fordi røntgen er farlig, radiologi teknikere får spesiell opplæring for å opprettholde et trygt miljø under bildeprosessen. De bruker bildene de tar for å oppdage uregelmessigheter i kroppen, for eksempel sprekker eller unormal vekst. X-ray imaging er en svært viktig del av den diagnostiske prosessen.

  Radiologi er en av de raskest voksende karriere felt, med en mye høyere enn gjennomsnittet projiserte jobb vekst.Dette betyr at du kan forvente å finne en jobb med en komfortabel lønn relativt enkelt.

  Forskjeller mellom skoler og land føre til forskjeller i kostnadene forbundet med å få en doktorgrad i radiologi. Kontakt skolene du er interessert i å finne ut mer om sine programkostnader.

  Som en radiologi tekniker, kan du forvente å hjelpe mange mennesker. Du er mest sannsynlig til å jobbe på et sykehus, men du kan også arbeide i en frittstående klinikk. Det finnes en rekke spesialiseringer tilgjengelig innen radiologi. Som du fortsette din utdanning, vil du lære å bruke MR-maskiner, CT-maskiner, og mammografi maskiner. Dette gir deg et mangfold i måter som du kan bruke din utdannelse til arbeidet. Du kan også finne at du liker radiologisk fysikk og ønsker å bruke din karriere ytterligere forbedre radiologiske teknologi gjennom forskning.

  Online klasser tillate folk å fremme sine utdanninger på tross av geografisk plassering eller nåværende arbeidssituasjon. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.