Keystone logo

4 Helsevesen Programmer i Helsefag Reproduktiv medisin Seksuell helse 2024

Filtre

Filtre

  • Helsefag
  • Reproduktiv medisin
  • Seksuell helse
Studieretninger
  • Helsefag (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Helsevesen Programmer i Helsefag Reproduktiv medisin Seksuell helse

Hva er seksuell helse?
Seksuell helse er en viktig del av generell fysisk og følelsesmessig velvære. Det inkluderer evnen til å ha sunne og trygge seksuelle forhold, til å ta informerte avgjørelser om sex og å ha tilgang til seksuell helsehjelp.

Hva kan jeg gjøre med en grad i seksuell helse?
En grad i seksuell helse kan føre til en karriere som seksuell helsepedagog, rådgiver eller forsker. Du kan også jobbe på et sykehus eller en klinikk og gi omsorg og støtte til pasienter. I tillegg kan du velge å jobbe i den offentlige helsesektoren og utvikle utdanningsprogrammer.

Hvorfor er det viktig å studere seksuell helse?
Å studere seksuell helse forbereder studentene til å være effektive helse- og sosialtjenester. Enten du planlegger å praktisere medisin, jobbe i sosiale tjenester, utdanning eller offentlig tjeneste, vil en grad i seksuell helse gi deg ferdighetene til å hjelpe mennesker og grupper å lære om seksuell helse. Du vil lære om viktigheten av informerte beslutninger og samtykke, seksuelt overførbare sykdommer, reproduktiv helse og andre emner relatert til sex. I tillegg kan studier av seksuell helse hjelpe oss til å forstå og adressere de grunnleggende årsakene til seksuell vold.

Hva er seksuelle helsegrader?
Det finnes en rekke grader innen seksuell helse tilgjengelig, avhengig av dine interesser og karrieremål. Du kan oppnå en bachelorgrad i seksuell helseopplæring eller en mastergrad i rådgivning eller folkehelse. Hvis du er interessert i forskning, kan du ta en doktorgrad i seksuell helse.

Hva skal jeg studere under min Seksuell helse-grad?
Kursene dine vil avhenge av den spesifikke graden du velger, men kan inkludere emner som menneskelig seksualitet, reproduktiv helse, seksuelt overførbare infeksjoner og seksuell vold. Du vil også lære om forskningsmetoder og hvordan du kan bruke kunnskapen din i virkelige omgivelser.