Keystone logo

15 Helsevesen Programmer i Helsefag Fysioterapi Sportsterapi 2024

Filtre

Filtre

  • Helsefag
  • Fysioterapi
  • Sportsterapi
Studieretninger
  • Helsefag (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Helsevesen Programmer i Helsefag Fysioterapi Sportsterapi

Hva er idrettsterapi?
Idrettsterapi er bruk av fysisk aktivitet og trening for å forbedre den fysiske og mentale helsen til et individ. Den kan brukes til å forebygge eller behandle skader, forbedre ytelsen og oppnå andre helserelaterte mål. Idrettsterapeuter jobber med en rekke klienter, inkludert idrettsutøvere, trenere og foreldre. De kan også samarbeide med annet helsepersonell, for eksempel leger og fysioterapeuter.

Hva kan jeg gjøre med en grad i idrettsterapi?
En grad i idrettsterapi kan føre til en karriere som idrettsterapeut, trener eller fysioterapeut. Nyutdannede kan også jobbe med annet helsepersonell, for eksempel leger og fysioterapeuter.

Hvorfor studere idrettsterapi?
Sportsterapi er viktig fordi det kan bidra til å forbedre den fysiske og mentale helsen til et individ og kan bidra til å forebygge eller behandle skader og forbedre ytelsen. Idrettsterapeuter jobber med en rekke klienter, inkludert idrettsutøvere, trenere og foreldre. Idrettsterapeuter jobber med klienter for å hjelpe dem med å forbedre deres fysiske og mentale helse. De kan også samarbeide med annet helsepersonell, for eksempel leger og fysioterapeuter.
Idrettsterapi grader
Idrettsterapigrader er tilgjengelige på førsteamanuensis-, bachelor- og masternivå. Associate's og bachelorgradsprogrammer tar vanligvis to til fire år å fullføre, mens mastergradsprogrammer kan ta opptil seks år. Idrettsterapeuter trenger vanligvis å være lisensiert i staten der de praktiserer.

Hva skal jeg studere i løpet av min idrettsterapigrad?
I løpet av et idrettsterapistudium vil studentene ta kurs i anatomi, fysiologi og kinesiologi, de vil også lære om skadeforebygging og behandling, samt hvordan man kan forbedre ytelsen. Idrettsterapeuter trenger vanligvis å være lisensiert i staten der de praktiserer.