Testforberedelse

Med testforberedelse kan elever og studenter bli klare for universitetseksamener eller opptaksprøver til universiteter. Det kan foregå i klasser eller én-til-én. Bla gjennom mulighetene under for å finne den rette testforberedelsen for deg.
PrepScholar tilbyr gunstige forberedende kurs på nett for SAT, ACT, GRE og GMAT. Programmet tilpasser læringen til studentenes styrker og svakheter. Kursene er strategisk og vitenskapelig utformet for å tilby læring til studenter på områder som tilsvarer ferdighetene deres.
Magoosh tilbyr forberedelser til SAT-testen på nett, en tilgjengelig, effektiv og fin måte å lese til standardtester på. Studenter kan studere når som helst og hvor som helst, fra en datamaskin eller en telefon, og Magoosh koster bare en brøkdel av prisen for kurs eller veiledere – og resultatene er de samme eller bedre.
Over 1750 praktiske spørsmål og over 200 videoleksjoner
Magoosh tilbyr forberedelser til GRE-testen på nett, en tilgjengelig, effektiv og fin måte å lese til standardtester på. Studenter kan studere når som helst og hvor som helst, fra en datamaskin eller en telefon, og Magoosh koster bare en brøkdel av prisen for kurs eller veiledere – og resultatene er de samme eller bedre.
Over 1400 praktiske spørsmål og over 250 videoleksjoner
Magoosh tilbyr forberedelser til TOEFL-testen på nett, en tilgjengelig, effektiv og fin måte å lese til standardtester på. Studenter kan studere når som helst og hvor som helst, fra en datamaskin eller en telefon, og Magoosh koster bare en brøkdel av prisen for kurs eller veiledere – og resultatene er de samme eller bedre.
Over 420 praktiske spørsmål og over 140 videoleksjoner
Magoosh tilbyr forberedelser til IELTS-testen på nett, en tilgjengelig, effektiv og fin måte å lese til standardtester på. Studenter kan studere når som helst og hvor som helst, fra en datamaskin eller en telefon, og Magoosh koster bare en brøkdel av prisen for kurs eller veiledere – og resultatene er de samme eller bedre.
Over 600 praktiske spørsmål og over 125 videoleksjoner
Magoosh tilbyr forberedelser til ACT-testen på nett, en tilgjengelig, effektiv og fin måte å lese til standardtester på. Studenter kan studere når som helst og hvor som helst, fra en datamaskin eller en telefon, og Magoosh koster bare en brøkdel av prisen for kurs eller veiledere – og resultatene er de samme eller bedre.
Over 1300 praktiske spørsmål og over 250 videoleksjoner
Magoosh tilbyr forberedelser til GMAT-testen på nett, en tilgjengelig, effektiv og fin måte å lese til standardtester på. Studenter kan studere når som helst og hvor som helst, fra en datamaskin eller en telefon, og Magoosh koster bare en brøkdel av prisen for kurs eller veiledere – og resultatene er de samme eller bedre.
Over 1300 praktiske spørsmål og over 340 videoleksjoner