Les den offisielle beskrivelsen

Fh Gesundheit skaper og kommuniserer helsekunnskap på universitetsnivå. På denne måten lykkes fh gesundheit å oppfylle mandatet for helsetjenester og sosialtjenester i Tyrol og knytte dette til innhold og faglig utvikling på fagområdet. Høy kvalitet, anvendt forskning betjener befolkningens helse og helse.

Med et team av erfarne, motiverte og kompetente medarbeiderne i undervisningen og et stort antall praktiske treningssteder, partnerinstitusjoner i Tyskland og utlandet, fh Gesundheit trener i dag mer enn 1000 studenter i helsesektoren. I sammenheng med en velbegrunnet universitetsopplæring utvikler elevene de ferdighetene de trenger for å forberede seg på de krevende oppgavene og utfordringene i dagliglivet og samarbeidet i interprofessjonelle lag.

Hva vi står for:

  • Spesialisering i studieprogrammer i helse- og sosialsektoren for omsorg for de tyrolske helse- og omsorgsinstitusjonene
  • Innhold og faglig utvikling på fagområdet
  • Fremme av interprofessionality
  • Høy kvalitet, anvendt forskning som tjener befolkningens helse og helse

modell

Fh Gesundheit skaper og kommuniserer kunnskap i henhold til internasjonale standarder i helsesektoren. Vårt ansvar er å gi helsemarkedet med høyt kvalifiserte personer.

Vi setter folk i sentrum

Et humanistisk bilde av verden og mennesket danner vår bedriftskultur. Vi opptrer i fremtiden, ansvarlig og sosial kompetent. Vi underviser og lever helsefremmende og livslang læring.

Vi danner helse

Våre studenter utvikler profesjonelt-metodisk, vitenskapelig, sosialkommunikativ og selvkompetanse i sammenheng med en praksisorientert høyere utdanning på helseområdet. Den kontinuerlige kvalitetsutviklingen sikrer aktualitet, praktisk relevans og vitenskapelig karakter av våre FH-gradsprogrammer samt videreutdanningskurs.

Våre medarbeidere er utprøvde eksperter innen deres kompetanseområde og formidle nåværende kunnskap i henhold til de nyeste didaktiske funnene. I tillegg har fh-helsen kompetente deltidslærere som er veldig kjent med de spesielle utfordringene i sosial- og helsevesenet.

Vi utvikler kunnskap

Som tverrfaglig institusjon setter vi høye krav til undervisning, forskning og rådgivning. En entreprenør tilnærming sikrer gjennomføring av forskningsprosjekter, samt utvikling av nye FH-programmer og videreutdanningskurs.

Vi er en anerkjent partner for nasjonale og internasjonale institusjoner i helsesektoren og er i en vitenskapelig utveksling med de langvarige partnerinstitusjonene Medical University of Innsbruck, Leopold-Franzens-Universitetet Innsbruck og Privatuniversitetet for helsevitenskap, medisinsk informatikk og teknologi.

Vi gjør det mulig å tenke og lære rom

Våre medarbeidere og studenter støttes av effektive strukturer og prosesser når de skal utføre sine oppgaver. Åpen og systematisk kommunikasjon letter utveksling og utvikling av ny kunnskap. Virtuelt og romlig design og utstyr støtter studium, undervisning og forskning på fh gesundheit.

Vi lager nettverk

Studenter, kandidater, ansatte, deltidslærere, praktiske trenere og partnere er ambassadører av våre prinsipper og verdier. I den følelsen av livslang læring holder vi kontakt med kandidatene.

eiere

Eierne av Fhg - Zentrum für Gesundheitsberufe Tirol GmbH / Fh Gesundheit er Tirol Kliniken GmbH med 74% og Private University of Health Sciences, Medisinsk Informatikk og Teknologi (UMIT) med 26%.

Karriere på fh helse

Helse er din kompetanse, utdanning og forskning er din lidenskap? På fh helse / helse universitetet for anvendt vitenskap tyrol i Innsbruck vil du oppdage et bredt utvalg av oppgaver å følge studenter på vei til et helsepersonell. Innebygd i høyt profesjonelle team, jobber du i en moderne utdanningsinstitusjon, som er optimalt nettverk utenfor grensen til Tyrol.

Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

FH Gesundheit - Health University of Applied Sciences Tyrol

Som sertifisert helsepersonell ser du etter og tar vare på syke og avhengige personer på eget ansvar. Med forsiktighet overvåker og overvåker du pasientens, innbyggernes ... [+]

Yrke og perspektiverHvordan ser jobben som sykepleier ut?

Som sertifisert helsepersonell ser du etter og tar vare på syke og avhengige personer på eget ansvar. Med forsiktighet overvåker og overvåker du pasientens, innbyggernes eller klientens helse og støtter dem i dagliglivets aktiviteter. Arbeidet ditt er fokusert på de områdene hvor folk i din omsorg trenger hjelp og støtte for å gjenopprette helsen. Samtidig, med sykepleieaktiviteter, forhindrer du ytterligere sykdommer hos pasientene dine og de fremmer helsen til mennesker i alle aldre.

I nødssituasjoner kan du sette opp livreddende nødtiltak som hjertemassasje og kunstig åndedrett, defibrillering og oksygenforsyning. Etter en leges ordre, administrerer du medisin, infusjoner eller injeksjoner på eget ansvar til pasienter, innbyggere eller klienter. De tar blod, legger på gastriske rør, setter inn katetre, bytter dialyseløsninger, administrerer helblod, fjerner drenering, suturer og sårklemmer, bruker bandasjer og bandasjer og bruker medisinsk teknisk overvåkingsutstyr.... [-]

Østerrike Innsbruck
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk