IMC University of Applied Sciences Krems

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer Arts of Applied Sciences: Våre studenter forme fremtiden.

IMC Fachhochschule Krems regnes som et av de mest moderne og mest internasjonale universitetene innen anvendt vitenskap i Østerrike. For tiden foregår både heltid og deltid, 27 innovative gradprogrammer innen økonomi og digitalisering

Førstehånds kunnskapsoverføring

Treningen på IMC FH Krems er spesielt praktisk og preges av undervisning i ledelse og myke ferdigheter, et omfattende utvalg av fremmedspråk og prosjektrelatert arbeid i håndterbare grupper og i direkte kontakt med lærerne. IMC FH Krems er spesielt interessert i førstehånds kunnskapsoverføring og bærekraftig kunnskapsinnsamling for studenter. Et dedikert team av internasjonale professorer med høy kvalitet og pedagogiske ambisjoner motiverer studentene til det beste og forbereder dem til en internasjonal karriere. Gjennom interaktiv læring blir en direkte og personlig utveksling av erfaringer mellom studenter og lærere, internasjonale partnerprogrammer med universiteter, forskningsinstitusjoner og bedrifter, samt et omfattende fritidstilbud i et av de mest idylliske områdene i Østerrike, en opplevelse og et midlertidig hjem.

Levende internasjonalitet

På IMC FH Krems er internasjonalitet tydelig på daglig basis: vanlig kontakt med mer enn 140 partneruniversiteter, mange aktive partnerprogrammer, samt studentene selv, som kommer fra 50 forskjellige nasjoner. Interkulturell erfaringsutveksling, internshop i utlandet, deltakelse i internasjonale forskningsprosjekter og forelesninger fra internasjonale redaktører og besøksprofessorer er ganske enkelt en del av det. I tillegg er forelesningsspråket engelsk i omtrent halvparten av alle studieprogrammene, noe som er veldig attraktivt for både østerrikske og internasjonale studenter.

Karriereveien begynner i Krems

Nært sammenhengende undervisning, forskning og virksomhet er en av de viktigste bekymringene for IMC FH Krems. IMC FH Krems ser seg ikke bare som et akademisk treningssenter, men ser hele tiden på samarbeid med forskning og næringsliv. Dermed bidrar Universitetet for anvendt vitenskap betydelig til det faktum at studentene passer til arbeidsmarkedet: 90% av alle studenter har allerede en fast jobb innen tre måneder etter at de har bestått.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Health Master » Se BA'er » Se BSc'er » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Applied Health Sciences

Campus Deltid 4 semestre September 2019 Østerrike Krems an der Donau

Masterprogrammet Applied Health Sciences forbereder deg for operative og strategiske oppgaver av moderne helsevesen. [+]

Multiprofessional - Research-led - Innovative

Praksis- og forskningsmessige ferdigheter gjør det mulig for kandidater å ta på seg de utvidede feltene for aktivitet og oppgaver - for eksempel konsultasjon og koordinering av helsetjenester i primærhelsetjenestene eller koordinering og behandling av kliniske studier i helsestellinstitusjoner med forskningsmandat.

målgruppe

Målgruppen er personer som er forberedt på å møte utfordringene og endringene i helsevesenet, særlig bruk av ny digital teknologi og integrasjon av helsemessige innovasjoner, og å utvikle sin faglige praksis.

karriereveier

Som utdannet kan du jobbe i ulike helsetjenester og omsorgsnivåer (grunnskole, videregående, tertiær omsorg): rådgivnings- eller ledelsesoppgaver i intramuralområdet; selvstendig næringsdrivende med eller uten ekstramural rådgivnings- eller ledelsesansvar, eller i offentlig forvaltning, samt kliniske forskningsaktiviteter.... [-]


Mastergradsutdanningen Avansert sykepleie

Campus Deltid 4 semestre September 2019 Østerrike Krems an der Donau

Det ekstra yrkelige mastergradsprogrammet Advanced Nursing Practice (ANP) trener fremtidige sykepleiereksperter. [+]

Fremtidige eksperter av omsorg

Primær pleie: Gjør deg klar for de stadig forandrede utfordringene i sykepleie. Kjenne muligheter i helsesektoren og opptre som forandringsagent i helsevesenet. Vi lærer og utvider våre kompetanser: fra forskning, etisk beslutningsprosess, klinisk og profesjonelt lederskap til tverrfaglighet, konsultasjon og rådgivning til coaching og ledelse.

målgruppe

De ønsker å møte utfordringene i helsevesenet, som for eksempel veksten av kroniske sykdommer og multidrobiditet, økende økonomiske press på sykehus, sykepleie og medisinsk praksis, og den fremskrittende digitaliseringen. Du er ikke redd for å gjennomgå eksisterende arbeidsprosesser og oppgaveoppgaver, å streve for maksimal prosessoptimalisering, samt å øke effektiviteten og effektiviteten eller utforme grensesnittstyring.... [-]


Master Management of Healthcare Companies

Campus Deltid 4 semestre September 2019 Østerrike Krems an der Donau

Masterprogrammet Ledelse av helsevesenet lærer moderne ledelsesmetoder for bruk i tverrfaglige lag. [+]

Individuell utdanning for helsetjenesten

Å ta på lederskap i en blomstrende bransje: Mastergradsprogrammet i ledelse av helsevesenet gir deg mulighet til å personliggjøre din helsekarriere.

målgruppe

Du er aktiv i helsesektoren eller er interessert i helsevesenets blomstrende marked. De er kreative, som å jobbe i et lag og ønsker å gjøre helsesystemet tilrettelagt for fremtidens utfordringer.

karriereveier

Som kandidat er du godt forberedt på forutsetningen om strategiske ledelsesoppgaver i offentlige og private helseinstitusjoner. De er rustet til å forstå de komplekse forholdene til nasjonalt og internasjonalt helsemarked og å identifisere innovasjonspotensial.

Detaljer om studien... [-]

Master Music Therapy

Campus Deltid 2 år September 2020 Østerrike Krems an der Donau

Mastergradsprogrammet i musikkterapi fokuserer på å undervise i forskningsferdigheter og utdype terapeutiske ferdigheter. [+]

Autonome - Unik - Forskningsledende

Med dette mastergradsprogrammet reagerer vi på den økende etterspørselen etter terapeuter som har rett til å utøve musikkterapi på eget ansvar. I tillegg til den videre utviklingen av musikalske terapeutiske ferdigheter, fokuserer vi på en dypere undersøkelse av forskningsorientert praksis. Målet er å utdanne akademikere som har kompetanse innen skuespill og forskning som etter oppføring i den offisielle, offentlige listen med "musikkterapeuter" er ansvarlige for den selvansvarlige praksis for musikkterapi i henhold til §10 og §12 i den østerrikske musikkterapiloven (MuthG, BGBl. Nr. 93/2008 idgF ) har rett.

målgruppe

Grad programmet er rettet mot de som ønsker å jobbe som selvstendig næringsdrivende musikkutøvere med tittelen musikkterapeuter under den østerrikske musikkterapiloven. Nyutdannede av musikkterapi Bachelor eller Diploma-programmer, som er interessert i en høyere faglig kvalifikasjon og ønsker å jobbe i eksisterende så vel som nye områder innen musikkterapi, kan også fullføre denne mastergraden.... [-]


Kontakt

IMC Krems

Adresse, linje 1 IMC Fachhochschule Krems IMC University of Applied Sciences Krems Piaristengasse 1
A-3500 Krems an der Donau, Lower Austria, Østerrike
HJemmeside http://www.fh-krems.ac.at/
Telefon +43 2732 8020