American University of Antigua

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

American University of Antigua (AUA) College of Medicine er en institusjon dedikert til å skape fremtidige generasjoner av leger som tjener samfunnene de representerer. Disse samfunnene er ofte underrepresentert i det medisinske feltet og gjenspeiles i mangfoldet i vår studentkropp. Grunnlagt i 2004 har AUA oppnådd mer enn noen skoler har i flere tiår. AUA fører vei til å håndtere den forventede legeunderskuddet, særlig innen primærhelsetjenesten, familiemedisinen og internmedisin. Vår fakultet i verdensklasse legger en premie på å gjøre seg tilgjengelig for studenter og skape et læringsmiljø der praktisk trening er normen.

En kort titt på noen av AUAs største prestasjoner vil gi potensielle søkere et løft av tillit om deres beslutning om å seriøst vurdere AUA:

 • AUA er godkjent, anerkjent og akkreditert av det amerikanske utdanningsdepartementet, New York State Education Department, Medical Board of California, Florida Department of Education og Karibia Akkreditering Authority for Education i medisin og andre helsefag. Vi er en av kun tre karibiske medisinske skoler med disse forskjellene.
 • AUAs første gangs passeringsrate for USMLE, trinn 1, den viktigste eksamen for amerikanske og karibiske medisinske studenter, er 96%.
 • AUA har et voksende nettverk av 35 sykehusforetak i USA og Canada.
 • AUA har to banebrytende programmer med Florida International University (FIU). Det kliniske lærerprogrammet gjør det mulig for elevene å fullføre alle sine kliniske rotasjonssykehus tilknyttet FIUs Herbert Wertheim College of Medicine (HWCOM), mens AUA-FIU Global MD-programmet gir forskningsmuligheter, medisinsk spansk trening og fokuserer på sosiale determinanter av helse i inn-og utland.
 • Tittel IV (Federal) finansiering, kanadiske føderale lån, VA fordeler og stipend er tilgjengelig for kvalifiserte søkere.

For studenter som er forpliktet til å studere medisin, er lidenskapelig om å betjene sine lokalsamfunn, og forutsetter at de responderer på helsepersonellbehov lokalt og globalt, er AUA et ideelt valg.

MISSION OG HISTORIE

American University of Antigua (AUA) College of Medicine er en nyskapende medisinskole dedikert til å gi en student-sentrisk opplæring av høyeste kvalitet, gi muligheter til underrepresenterte minoriteter, fremme et variert akademisk samfunn og sikre at sine kandidater utvikler ferdigheter og holdninger livslang læring, medfølelse og profesjonalitet. Vi gir også elever som ellers ikke kunne få medisinsk utdanning med verktøyene for å bli vellykkede leger.

AUA ble grunnlagt med forpliktelse til å støtte underverdige lokalsamfunn og adressere den forestående legeunderskuddet med vekt på primærhelsetjenesten. Som sådan anerkjenner universitetet sitt samfunnsansvar for å fremme medisinske feltet og lede den neste generasjonen av leger og helsepersonell til å reagere på globale helsepersonellbehov.

Akkrediteringer og godkjenninger

For mange karibiske medisinske skoler tar det over tiår å motta disse anerkjennelsene, men AUAs engasjement for å opprettholde de høyeste faglige standarder har ikke gått ubemerket av regjeringens jurisdiksjoner, eksterne organer og internasjonale akkrediteringsorganer. På rekordtid har universitetet blitt en av de få til å oppnå prestisjefylte akkrediteringer som ble oppnådd etter omfattende evalueringer, bekreftet den ekstraordinære kvaliteten på AUAs fasiliteter, læreplan, ressurser, fakultet, administrasjon og studentorgan. Disse anerkjennelsene tillater våre studenter å delta i kliniske læresteder og våre kandidater for å sikre boliger og bli lisensierte leger over hele USA og Canada.

 • US Department of Education
 • Anerkjent av Medical Board of California
 • Lisensiert for Kommisjonen for uavhengig utdanning av Florida Department of Education
 • Godkjent av New York State Education Department
 • Akkreditert av Karibia Akkreditering Authority for utdanning i medisin og andre helsepersonell (CAAM-HP)
 • Anerkjent av Medisinsk rådet i India (MCI)
 • Anerkjent av American Association of Physicians of Indian Origin (AAPI) som leder i internasjonal medisinsk utdanning.
 • Medlem av FNs akademiske innvirkning (UNAI)
 • Oppført i International Medical Education Directory (IMED) og Verdens helseorganisasjon (WHO)
 • Nyutdannede er kvalifisert til å delta i National Resident Matching Program (NRMP) og Canadian Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT)

Steder

Saint John's

Address
Jabberwock Rd
Saint John's, Saint John, Antigua og Barbuda

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss