Les den offisielle beskrivelsen

American University of Antigua (AUA) College of Medicine er en institusjon dedikert til å skape fremtidige generasjoner av leger som tjener samfunnene de representerer. Disse samfunnene er ofte underrepresentert i det medisinske feltet og gjenspeiles i mangfoldet i vår studentkropp. Grunnlagt i 2004 har AUA oppnådd mer enn noen skoler har i flere tiår. AUA fører vei til å håndtere den forventede legeunderskuddet, særlig innen primærhelsetjenesten, familiemedisinen og internmedisin. Vår fakultet i verdensklasse legger en premie på å gjøre seg tilgjengelig for studenter og skape et læringsmiljø der praktisk trening er normen.

En kort titt på noen av AUAs største prestasjoner vil gi potensielle søkere et løft av tillit om deres beslutning om å seriøst vurdere AUA:

 • AUA er godkjent, anerkjent og akkreditert av det amerikanske utdanningsdepartementet, New York State Education Department, Medical Board of California, Florida Department of Education og Karibia Akkreditering Authority for Education i medisin og andre helsefag. Vi er en av kun tre karibiske medisinske skoler med disse forskjellene.
 • AUAs første gangs passeringsrate for USMLE, trinn 1, den viktigste eksamen for amerikanske og karibiske medisinske studenter, er 96%.
 • AUA har et voksende nettverk av 35 sykehusforetak i USA og Canada.
 • AUA har to banebrytende programmer med Florida International University (FIU). Det kliniske lærerprogrammet gjør det mulig for elevene å fullføre alle sine kliniske rotasjonssykehus tilknyttet FIUs Herbert Wertheim College of Medicine (HWCOM), mens AUA-FIU Global MD-programmet gir forskningsmuligheter, medisinsk spansk trening og fokuserer på sosiale determinanter av helse i inn-og utland.
 • Tittel IV (Federal) finansiering, kanadiske føderale lån, VA fordeler og stipend er tilgjengelig for kvalifiserte søkere.

For studenter som er forpliktet til å studere medisin, er lidenskapelig om å betjene sine lokalsamfunn, og forutsetter at de responderer på helsepersonellbehov lokalt og globalt, er AUA et ideelt valg.

MISSION OG HISTORIE

American University of Antigua (AUA) College of Medicine er en nyskapende medisinskole dedikert til å gi en student-sentrisk opplæring av høyeste kvalitet, gi muligheter til underrepresenterte minoriteter, fremme et variert akademisk samfunn og sikre at sine kandidater utvikler ferdigheter og holdninger livslang læring, medfølelse og profesjonalitet. Vi gir også elever som ellers ikke kunne få medisinsk utdanning med verktøyene for å bli vellykkede leger.

AUA ble grunnlagt med forpliktelse til å støtte underverdige lokalsamfunn og adressere den forestående legeunderskuddet med vekt på primærhelsetjenesten. Som sådan anerkjenner universitetet sitt samfunnsansvar for å fremme medisinske feltet og lede den neste generasjonen av leger og helsepersonell til å reagere på globale helsepersonellbehov.

Akkrediteringer og godkjenninger

For mange karibiske medisinske skoler tar det over tiår å motta disse anerkjennelsene, men AUAs engasjement for å opprettholde de høyeste faglige standarder har ikke gått ubemerket av regjeringens jurisdiksjoner, eksterne organer og internasjonale akkrediteringsorganer. På rekordtid har universitetet blitt en av de få til å oppnå prestisjefylte akkrediteringer som ble oppnådd etter omfattende evalueringer, bekreftet den ekstraordinære kvaliteten på AUAs fasiliteter, læreplan, ressurser, fakultet, administrasjon og studentorgan. Disse anerkjennelsene tillater våre studenter å delta i kliniske læresteder og våre kandidater for å sikre boliger og bli lisensierte leger over hele USA og Canada.

 • US Department of Education
 • Anerkjent av Medical Board of California
 • Lisensiert for Kommisjonen for uavhengig utdanning av Florida Department of Education
 • Godkjent av New York State Education Department
 • Akkreditert av Karibia Akkreditering Authority for utdanning i medisin og andre helsepersonell (CAAM-HP)
 • Anerkjent av Medisinsk rådet i India (MCI)
 • Anerkjent av American Association of Physicians of Indian Origin (AAPI) som leder i internasjonal medisinsk utdanning.
 • Medlem av FNs akademiske innvirkning (UNAI)
 • Oppført i International Medical Education Directory (IMED) og Verdens helseorganisasjon (WHO)
 • Nyutdannede er kvalifisert til å delta i National Resident Matching Program (NRMP) og Canadian Resident Matching Service (CaRMS)
 • National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT)

Denne skolen tilbyr også:

M.D.

American University of Antigua

Studenter som registrerer seg for bachelorprogrammet i Helsefagsprogram ved Manipal University, kan melde seg på Doctor of Medicine (MD) -programmet ved American Universi ... [+]

Manipal University er et av de største private universitetene i landet, og registrerer over 25.000 studenter på tvers av fagområder. Universitetet tilbyr en rekke disipliner å forfølge, fra undergraduate til postgraduate programmer i Engineering & Information Technology, Management, bioteknologi, interiørdesign og arkitektur og media og kommunikasjon til sine studenter.

BSc i helsefag er et høyt tverrfaglig program som tar sikte på å gi gode muligheter for studenter til å starte på lovende karriereveier. Det ble introdusert med visjonen om å gi studentene den kunnskapen og ferdighetene de trenger for å være i forkant av medisin og vitenskapelig forskning.

Programmet er skreddersydd av eksperter som passer til dagens behov for industri og akademia. Etter vellykket gjennomføring av studiet vil studentene:... [-]

Antigua og Barbuda Saint John's
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
American University of Antigua

Global MD Programmet er et omfattende, fireårig langsgående spor i global helse som er integrert i læreplanen ved American University of Antigua College of Medicine. ... [+]

GLOBAL HEALTH MD

American University of Antigua College of Medicine (AUA) Global MD Program er gjennomført i samarbeid med Florida International University (FIU).

Global MD Programmet er et omfattende, fireårig langsgående spor i global helse som er integrert i læreplanen ved American University of Antigua College of Medicine.

Global Health har blitt definert som "området studie, forskning og praksis som prioriterer å forbedre helse og oppnå egenkapital i helse for alle mennesker over hele verden" av konsortiet for universiteter for global helse. Global helse tar opp befolkningens helse i en global sammenheng og overskrider de politiske grensene til nasjoner som fokuserer på sosiale determinanter av helseproblemer, helseproblemer, inkludert smittsomme og ikke-smittsomme sykdomsproblemer, menneskerettigheter samt økonomisk utvikling og politiske og systemmessige problemer.... [-]

Antigua og Barbuda Saint John's
Kontakt skolen
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
American University of Antigua

Gjennom sin læreplan gir AICASA alle nødvendige ressurser for potensielle MDs og andre helsepersonellpersoner for å få utdanning på sporet. ... [+]

AICASA

American International College of Arts and Sciences - Antigua (AICASA) gir helsevitenskapsopplæring og bachelorstudier for å etablere eller styrke grunnlaget for grader i medisin og andre allierte helsepersonell. Studentene kommer direkte fra videregående skole som kjenner veien til en MD-grad er en de ønsker å forfølge kan søke AICASA for å tjene en AS i Helsefag.

AICASA mener at alle med talent, kjøring og lidenskap for å være en kvalifisert lege, bør ikke nektes muligheten til å realisere den drømmen. Høgskolen gir en rekke grunnkurs med vekt på for-medisinske og helsevitenskapelige og tilbyr mange muligheter, som alle kan føre til en mulighet til å tjene en MD-grad * eller en vitenskapsassistent (AS) grad i helsefag .... [-]

Antigua og Barbuda Saint John's
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk