Skoler i Armenia

Topp universiteter Skoler i Armenia 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Armenia. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Armenia. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Armenia og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Armenia og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Armenia direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Armenia

American University of Armenia

Master Armenia Yerevan September 2018

om AUA The American University of Armenia (AUA) er en privat institusjon for høyere utdanning, og tilbyr en global utdanning i Armenia. AUA er tilknyttet University of California og akkreditert av WASC Senior College og University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001. Grunnlagt i 1991, gir AUA en høy kvalitet, høyere og lavere grads utdanning som oppfordrer samfunnsengasjement og fremmer demokratiske verdier, fremme stipend i en innstilling so… [+] m verdsetter og utvikler faglig dyktighet, fri forskning, integritet, stipend, ledelse og service til samfunnet. AUA graduate programmet tilbyr mastergrader i åtte fagfelt: Business Administration, Industrial Engineering og systemadministrasjon, datateknikk og informasjonsvitenskap, statsvitenskap og internasjonal politikk, økonomi, offentlig helse, jus, og undervise engelsk som fremmedspråk. Disse programmene er ment å utvikle kritisk analyse og dybde av kunnskap gjennom avansert kurs, selvstudium og forskning. AUA sin undergraduate programmet tilbyr bachelorgrader på engelsk og kommunikasjon, Computational Sciences, og Business. Gjennom sine lavere kurs, University gir studentene dybden av kunnskap for karrieren forberedelse og videre studier, samt bredde og et fundament av generell kunnskap og ferdigheter for livslang læring. The American University of Armenia er registrert som American University of Armenia Corporation, en 501 (c) 3 nonprofit i delstaten California og er også registrert som American University of Armenia grunnvoll en stiftelse (Հիմնադրամ) i Republikken Armenia. [-]


HT