International Nurse Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

INT Sykepleier Training Pty Ltd ble bygget på lidenskapen til sin administrerende direktør og grunnlegger, fru Sarita Mudaliar (RN) og hennes ønske om å produsere profesjonelt, dyktig og kvalifisert opplært sykepleiepersonell for helse- og omsorgssektoren i vårt samfunn. Ønsket strekker seg til en visjon for de utdannede til å bli langsiktige, varige fagfolk, med karriere i sykepleie og en Pathway til høyere nivå studie, inkludert sykepleieregistrering. INT Sykepleierutdanning vil streve etter å bli anerkjent som leder av kvalitetsutdanning i helse- og omsorgssektoren, som holder pasient-sentrert omsorg og samfunnets helse i forkant av verdiene.

Sykepleie for de som er i nød i vårt bredere samfunn, er ferdigheter som er i økende etterspørsel, fra en bransje som i sin tur krever bare de best trente og dyktige arbeidstakere, med en empati for å ta vare på de syke, skadde, svake og eldre. Dette er en veldig givende karriere med mange spesialiserte alternativer og Pathways , da du har en reell innvirkning på folks liv hver dag.

"Som registrert sykepleier, som jobber i over 30 år, fokuserer jeg nå på de som ønsker å være en del av helse- og fellesskapssektoren, ser etter våre mest sårbare og gjør en forskjell i deres liv. Å studere hos oss vil være vanskelig, men givende, ettersom vi gjør det riktig, og gir det høyeste nivået av dyktig opplæring i utmerkede fasiliteter, knyttet til bransjeledende partnere. "

Hvis du er lidenskapelig om sykepleie og omsorg og ønsker å starte langs denne Pathway som en karriere, gleder jeg deg og ser frem til å ha deg med oss ​​og forplikte oss til å gi deg den beste utdanningen mulig.

"Det aller første kravet på et sykehus er at det skal gjøre de syke ingen skade" - Florence Nightingale (RN)

Steder

Sydney

Address
40 Phillip St, St Marys
Sydney, Australia

Sydney, New South Wales, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss