Les den offisielle beskrivelsen

INT Sykepleier Training Pty Ltd ble bygget på lidenskapen til sin administrerende direktør og grunnlegger, fru Sarita Mudaliar (RN) og hennes ønske om å produsere profesjonelt, dyktig og kvalifisert opplært sykepleiepersonell for helse- og omsorgssektoren i vårt samfunn. Ønsket strekker seg til en visjon for de utdannede til å bli langsiktige, varige fagfolk, med karriere i sykepleie og en Pathway til høyere nivå studie, inkludert sykepleieregistrering. INT Sykepleierutdanning vil streve etter å bli anerkjent som leder av kvalitetsutdanning i helse- og omsorgssektoren, som holder pasient-sentrert omsorg og samfunnets helse i forkant av verdiene.

Sykepleie for de som er i nød i vårt bredere samfunn, er ferdigheter som er i økende etterspørsel, fra en bransje som i sin tur krever bare de best trente og dyktige arbeidstakere, med en empati for å ta vare på de syke, skadde, svake og eldre. Dette er en veldig givende karriere med mange spesialiserte alternativer og Pathways , da du har en reell innvirkning på folks liv hver dag.

"Som registrert sykepleier, som jobber i over 30 år, fokuserer jeg nå på de som ønsker å være en del av helse- og fellesskapssektoren, ser etter våre mest sårbare og gjør en forskjell i deres liv. Å studere hos oss vil være vanskelig, men givende, ettersom vi gjør det riktig, og gir det høyeste nivået av dyktig opplæring i utmerkede fasiliteter, knyttet til bransjeledende partnere. "

Hvis du er lidenskapelig om sykepleie og omsorg og ønsker å starte langs denne Pathway som en karriere, gleder jeg deg og ser frem til å ha deg med oss ​​og forplikte oss til å gi deg den beste utdanningen mulig.

"Det aller første kravet på et sykehus er at det skal gjøre de syke ingen skade" - Florence Nightingale (RN)

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

International Nurse Training

Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte mi ... [+]

Kursbeskrivelse

Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte miljøer. Arbeidstakere tar ansvar for sine egne utdata innenfor definerte organisasjonsretningslinjer og opprettholder kvalitetsservice gjennom utvikling, tilrettelegging og gjennomgang av individuell serviceplanlegging og levering.

Arbeidere kan bli pålagt å demonstrere lederskap og har begrenset ansvar for organisasjonen og kvantiteten og kvaliteten på utdataene fra andre innenfor begrensede parametere.

For å oppnå denne kvalifikasjonen, må kandidaten ha gjennomført minst 120 timers arbeidsplassering som beskrevet i kompetansekravene til kompetansene.... [-]

Australia Sydney
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Diplom

International Nurse Training

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som arbeidstakere som tilbyr tjenester til klienter i forhold til psykiske problemer. De kan gi rådgivning, henvisning, advocacy ... [+]

Kursbeskrivelse

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som arbeidstakere som tilbyr tjenester til klienter i forhold til psykiske problemer. De kan gi rådgivning, henvisning, advocacy og utdanning / helsefremmende tjenester. Disse arbeidstakere er pålagt å ha spesialkunnskaper, kompetanse og kompetanse på høyt nivå, spesielt når det gjelder lover som påvirker mennesker med psykiske problemer, omfanget av tjenester tilgjengelig for dem og helseproblemer knyttet til mental helse.

Arbeidere i dette feltet vil drive tidlig intervensjon og helsefremmende programmer, og forskning og bruke bevis for deres praksis. De vil også utvikle ferdighetene som kreves for å forkynne på vegne av mennesker med komplekse sameksisterende psykiske helse-, narkotika- og alkoholproblemer.... [-]

Australia Sydney
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
52 - 78 uker
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk