International Nurse Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

INT Sykepleier Training Pty Ltd ble bygget på lidenskapen til sin administrerende direktør og grunnlegger, fru Sarita Mudaliar (RN) og hennes ønske om å produsere profesjonelt, dyktig og kvalifisert opplært sykepleiepersonell for helse- og omsorgssektoren i vårt samfunn. Ønsket strekker seg til en visjon for de utdannede til å bli langsiktige, varige fagfolk, med karriere i sykepleie og en Pathway til høyere nivå studie, inkludert sykepleieregistrering. INT Sykepleierutdanning vil streve etter å bli anerkjent som leder av kvalitetsutdanning i helse- og omsorgssektoren, som holder pasient-sentrert omsorg og samfunnets helse i forkant av verdiene.

Sykepleie for de som er i nød i vårt bredere samfunn, er ferdigheter som er i økende etterspørsel, fra en bransje som i sin tur krever bare de best trente og dyktige arbeidstakere, med en empati for å ta vare på de syke, skadde, svake og eldre. Dette er en veldig givende karriere med mange spesialiserte alternativer og Pathways , da du har en reell innvirkning på folks liv hver dag.

"Som registrert sykepleier, som jobber i over 30 år, fokuserer jeg nå på de som ønsker å være en del av helse- og fellesskapssektoren, ser etter våre mest sårbare og gjør en forskjell i deres liv. Å studere hos oss vil være vanskelig, men givende, ettersom vi gjør det riktig, og gir det høyeste nivået av dyktig opplæring i utmerkede fasiliteter, knyttet til bransjeledende partnere. "

Hvis du er lidenskapelig om sykepleie og omsorg og ønsker å starte langs denne Pathway som en karriere, gleder jeg deg og ser frem til å ha deg med oss ​​og forplikte oss til å gi deg den beste utdanningen mulig.

"Det aller første kravet på et sykehus er at det skal gjøre de syke ingen skade" - Florence Nightingale (RN)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health Diplomer » Se Health Certificates » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

Sertifikat IV i aldringsstøtte

Campus Heltidsstudier 18 måneder January 2019 Australia Sydney

Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte miljøer. Arbeidstakere tar ansvar for sine egne utdata innenfor definerte organisasjonsretningslinjer og opprettholder kvalitetsservice gjennom utvikling, tilrettelegging og gjennomgang av individuell serviceplanlegging og levering. [+]

Kursbeskrivelse

Dette kurset gjenspeiler rollen som støttearbeidere som fullfører spesialiserte oppgaver og funksjoner i eldre tjenester; enten i bolig-, hjemme- eller samfunnsbaserte miljøer. Arbeidstakere tar ansvar for sine egne utdata innenfor definerte organisasjonsretningslinjer og opprettholder kvalitetsservice gjennom utvikling, tilrettelegging og gjennomgang av individuell serviceplanlegging og levering.

Arbeidere kan bli pålagt å demonstrere lederskap og har begrenset ansvar for organisasjonen og kvantiteten og kvaliteten på utdataene fra andre innenfor begrensede parametere.

For å oppnå denne kvalifikasjonen, må kandidaten ha gjennomført minst 120 timers arbeidsplassering som beskrevet i kompetansekravene til kompetansene.... [-]


Diplom

Diplom for mental helse

Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 52 - 78 uker January 2019 Australia Sydney + 2 fler

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som arbeidstakere som tilbyr tjenester til klienter i forhold til psykiske problemer. De kan gi rådgivning, henvisning, advocacy og utdanning / helsefremmende tjenester. Disse arbeidstakere er pålagt å ha spesialkunnskaper, kompetanse og kompetanse på høyt nivå, spesielt når det gjelder lover som påvirker mennesker med psykiske problemer, omfanget av tjenester tilgjengelig for dem og helseproblemer knyttet til mental helse. [+]

Kursbeskrivelse

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som arbeidstakere som tilbyr tjenester til klienter i forhold til psykiske problemer. De kan gi rådgivning, henvisning, advocacy og utdanning / helsefremmende tjenester. Disse arbeidstakere er pålagt å ha spesialkunnskaper, kompetanse og kompetanse på høyt nivå, spesielt når det gjelder lover som påvirker mennesker med psykiske problemer, omfanget av tjenester tilgjengelig for dem og helseproblemer knyttet til mental helse.

Arbeidere i dette feltet vil drive tidlig intervensjon og helsefremmende programmer, og forskning og bruke bevis for deres praksis. De vil også utvikle ferdighetene som kreves for å forkynne på vegne av mennesker med komplekse sameksisterende psykiske helse-, narkotika- og alkoholproblemer.... [-]