Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til en av de beste og mest avanserte læresteder i verden. Siden 1996 Fakultet for internasjonale studenter har trent tusenvis av leger medisin, Stomatologists (Tannleger) og farmasøyter.

Aserbajdsjan Medical University (AMU) grunnlagt i 1930, er en av de største og mest prestisjetunge høyere utdanningsinstitusjoner i landet.

Det er 5 fakulteter som inkluderer: allmennmedisin, Medisinsk profylakse, Tannbehandling (odontologi), Military Medicine Farmasøytiske.

Det er for tiden 8000 studenter (inkludert 1171 utenlandske studenter) som studerer ved universitetet. Kursene blir undervist gjennom 74 akademiske avdelinger av en omfattende stab på over 1628 fagfolk.

Det er 5 fakulteter som inkluderer:

01. allmennmedisin

I løpet av siste 10 årene 2768 vitenskapelige arbeider av de ansatte ved fakultetet ble publisert, 467 av dem er håndbøkene, håndbok kosttilskudd og andre utdannings-metodisk arbeid, 1173 er ​​artikkelen av magasiner, 1128 er avhandlingen, 605 arbeider er publisert i de vitenskapelige sammendrag av fremmede land og i konferansemateriell.

02. MEDISINSK profylaktiske

03. Tannbehandling

Den Tannbehandling fakultet Aserbajdsjan Medical University ble arrangert i 1954. Formålet med stiftelsen av fakultetet var å gi befolkningen i republikken vår med dyktige tannlege spesialister.

04. Military Medicine

05. farmasøytiske

Flere leger av kjemiske og biologiske fag som arbeider i Aserbajdsjan National Academy of Science er nyutdannede av Institutt for farmakologi i Aserbajdsjan Medical University.

Aserbajdsjan

I det første tiåret av dette århundret, Aserbajdsjan var hjemmet til en av de raskest voksende økonomiene i verden. Drevet av den raske utvidelsen av sin olje og gass sektoren, country,Äôs BNP tredoblet mellom 2003 og 2011. Den økonomiske veksten har kjølnet de siste årene, men Aserbajdsjan har likevel gjort en meget vellykket overgang til en ekspanderende markedsøkonomi siden oppnå sin uavhengighet fra det tidligere Sovjetunionen i 1991. Et land med mer enn ni millioner mennesker, sitter Aserbajdsjan i krysset mellom Øst-Europa og Vest-Asia. Det er grenser umiddelbart av Tyrkia, Iran og Russland, og deler den regionen med andre tidligere sovjetrepublikker, inkludert Georgia og Kasakhstan.

Hvem er vi og hva gjør vi tilby?

 • TRC Colleges del av TRC pedagogisk gruppe av selskaper.
 • Eksklusiv global representant for AMU.
 • En europeisk selskap med europeiske etiske retningslinjer.
 • Lang erfaring.
 • Ikke en agent, men et universitet representant

Faste samarbeidskontorer over hele verden

Overnatting og støtte

 • TRC høyskoler AMU studenter har garantert på campus deling overnatting hvis de ønsker
 • TRC høyskoler AMU studenter har gratis TV og Wi-Fi tilbys i sine rom
 • TRC høyskoler AMU studenter har en vaskemaskin og kjøleskap gitt i sine rom
 • TRC høyskoler AMU studenter har en TRC Colleges Voksen Mentor (Dr of Medicine)
AMU

AMU Jewel of Azerbaijan universiteter

 • Medlem av International Register (siden 1996)
 • Medlem av Svartehavet Universities Association (siden 1999)
 • Medlem av International Universities Association (siden 2000)
 • Fullverdig medlem av den europeiske universiteter Association (siden 2002)
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Azerbaijan Medical University

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Vår Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergr ... [+]

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Våre Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergrad å jobbe i helse, inkludert farmakologi feltet. Vår avdeling lærer studenten grunnlag for farmakologi - jakten på kilder til medisiner, metoder for å kontrollere kvaliteten på medisiner og utarbeidelse av ulike medisiner. Studentene får kunnskap og ferdigheter i gjennomføring av moderne metoder for kjemiske analyser og kjøp av nye medisiner. Elevene får også detaljert informasjon om mulig virkningen av medisinen på organismen, så vel som for å undersøke kvaliteten av medisin.

I dag er det mer enn 6500 høyt utdannede pharmaceutist med bachelor- og mastergrad i Aserbajdsjan. Nesten alle av dem er avgangselever på AMU Department of Pharmacology. 11 personer har nylig forsvart avhandling for doktorgraden og 44 personer PHD i farmakologi i spesialstoler i avdelingen.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Azerbaijan Medical University

Medisinsk staber er forberedt på "Behandling arbeid" spesialitet i fakultetet. Grunnleggende medisin fag studerte ved 1-3 kurs, blir kliniske fag studerte ved 4-6 kurs. ... [+]

Medisinsk staber er forberedt på "Behandling arbeid" spesialitet i fakultetet. Grunnleggende medisin fag studerte ved 1-3 kurs, blir kliniske fag studerte ved 4-6 kurs.

Noen elever med ulik utdanning har mulighet til å gjøre praktisk arbeid ved universiteter i ulike land (som Tyrkia, Tyskland, USA, Bulgaria, Romania, Italia) pre-term diplom periode.

Talentfulle studenter ved fakultetet prøve-konstruksjon arbeid på faktiske problemer med medisin i Student Scientific Society sammen med sin utdanning.

16 avdelinger og en selvfølgelig handle på II profylaktisk behandling fakultetet. 3 av disse er teoretisk, 14 er klinikkavdelinger. Vitenskapelige-undersøkelser er utført ved avdelingene på ulike problemer og løsninger på problemer i medisin sammen med utdanning.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Heltid studier
6 år
Campus
Les mer på norsk
Azerbaijan Medical University

Den Tannbehandling fakultet Aserbajdsjan Medical University ble arrangert i 1954. Formålet med stiftelsen av fakultetet var å gi befolkningen i republikken vår med dyktig ... [+]

Den Tannbehandling fakultet Aserbajdsjan Medical University ble arrangert i 1954. Formålet med stiftelsen av fakultetet var å gi befolkningen i republikken vår med dyktige tannlege spesialister.

Siden de første årene utenlandske studenter fra - (Unionen av uavhengige goverments), Lyria, Irag, Palestina, Afganistan, Pakistan, Tyrkia, Iran og andre land studere med Azerbaijanian studenter.

Dannelsen av tannlege klinikk ved Universitetet i 2002 kan betraktes som den nye fasen av stomatology fakultetet. De praktiske klasser i denne klinikken foregår i klasserommene er utstyrt med moderne apparater.

Vanligvis 13 leger av fag, professorer, 32 dosents og senior lærere, 46 kandidater of Sciences, 24-senior lærer, 89 assistenter, 33-lærere jobber på stomatology fakultetet.... [-]

Aserbajdsjan Baku
September 2019
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk