University of Antwerp

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Antwerpen

Den Universitetet i Antwerpen har rundt 20.000 studenter, noe som gjør den til den tredje største universitet i Flandern. 19% av vår studentpopulasjon kommer fra utlandet. Universitetet i Antwerpen er preget av sin høye standard i utdanning, internasjonalt konkurransedyktig forskning og entreprenørskap tilnærming.

Vi er rangert 13th i Times Higher Education Ranking for Young Universities (2017) og 14. i QS University Ranking Top 50 Under 50 (2018).

Antwerpen er en spennende by. Bortsett fra det faktum at byen er godt kjent for sin internasjonale havnen og for å være et verdenssenter for diamanthandel, den har mange gode museer og historiske monumenter, samt en flott natteliv, fine shoppingområder, og et blomstrende handelssentrum .

Tall og fakta

 • 20 164 studenter (19% fra utlandet, 116 nasjonaliteter)
 • 1.825 PhD-studenter
 • 244 PhDs i 2016
 • 3.650 vitenskapelige publikasjoner hvert år
 • 5,398 ansatte (17% fra utlandet, 88 nasjonaliteter)
 • 624 professorer
 • 290 assistenter
 • 2 933 forskere
 • 1.270 administrativt og teknisk personale
 • 60.000 alumni
 • 5 universiteter i Antwerpen

Fakulteter

 • Anvendt økonomi
 • Applied Engineering
 • arts
 • Design Sciences
 • loven
 • Medisin og helsefag
 • Pharmaceutical, Biomedisinsk og Veterinary Sciences
 • Samfunnsvitenskap
 • Vitenskap

30 bachelorprogrammer (lavere) undervist i nederlandsk 57 masterprogrammer, 25 avanserte masterprogrammer og 27 hovedfags programmer tilgjengelig på nederlandsk eller engelsk.

Alle fakulteter tilbyr doktorgradsprogrammer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Health MSc » Se Etterutdanning Diplomer » Se Etterutdanning Sertifikater » Se MA » Se MSc » Se Law LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


M.Sc. i epidemiologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Belgia Antwerp

Epidemiologi er den disiplin som studerer forekomsten av hendelser og tilstander i populasjoner og forsøker å lage lenker til beskrivende og / eller påvirker determinanter. Som et resultat, er epidemiologi nært knyttet til feltet av folkehelsen. [+]

M.Sc. i epidemiologi er unik i Flandern. Programmet kombinerer både teoretisk og praktisk kunnskap. Bortsett fra forelesninger vil du også bli tilbudt aktive former for trening. I tillegg vil du ha laboratoriearbeid, et internship og en avhandling for å fullføre.

På slutten av studiene dine, vil du være i stand til å drive selvstendig epidemiologisk forskning og ta opp et rådgivende og politikk rolle innenfor helsesektoren. Som en epidemiolog, vil du svare på vitenskapelige problemer som oppstår fra (klinisk) lege-pasient-forholdet. Du er uunnværlig til prosessen med utvikling, gjennomføring og analyse av anvendt medisinsk forskning. I tillegg til dette, dine metodiske konsepter bidra i utviklingen av offentlig helsepolitikk.... [-]


M.Sc. i biomedisinske fag: infeksjons- og tropesykdommer

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Belgia Antwerp

Gjennom sin unike samarbeid med Institute of Tropical Medicine (ITM), Universitetet i Antwerpen er i stand til å tilby denne state-of-the masterprogrammet, integrere de siste fremskritt i felt som parasittologi, økologi, immunologi og molekylær epidemiologi, undervist av fagfolk med mange års felt kompetanse. [+]

M.Sc. i Biomedical Sciences: infeksjonssykdommer og tropiske sykdommer gir deg muligheten til å kombinere kurs av ulike disipliner og forskningsprosjekter i ledende laboratorier og institutter. Videre valgfrie kurs i preklinisk og klinisk rusmiddelforskning lette karrieremuligheter i klinisk forskning organisasjoner og biofarmasøytisk næringer, mens valgfrie kurs i molekylære og cellulære biomedisin forberede seg på en karriere i egen forskning og utvikling.

Kurs og forskning er organisert i 4 semestre. Forskningen internship tar 6 uker i et laboratorium av ditt valg. Prosjektforslaget og skipsføreren forskningsprosjekt og avhandling varer i 7 måneder og er ferdig i en av spydspisser laboratorier. I fullføre forskningsprosjektene, vil du få praktisk erfaring i vitenskapelig forskning og lære å analysere data, skrive rapporter og gi muntlige presentasjoner. Du vil bli oppfordret til å reise utenlands og fullføre forskningsarbeid delvis eller helt ved en partner universitet. ... [-]


M.Sc. i biomedisinske fag: nevrovitenskap

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Belgia Antwerp

Nevrovitenskap ved Universitetet i Antwerpen dekker hele forskningsfeltet fra neurogenomics opp til atferd og "in vivo" avbildning av hjernen i både dyr og mennesker. [+]

M.Sc. i Biomedical Sciences: Neurosciences lærer de grunnleggende prinsippene for nevrovitenskap og tog for å utføre nevrovitenskap forskning som en del av et tverrfaglig team. Du vil få muligheten til å delta på en av universitetets spydspiss laboratorier eller institutter og å kombinere studiet med en internasjonal erfaring.

Neurosciences utgjør et stort tverrfaglig forskningsfelt rettet mot å forstå normal og patologisk hjernefunksjon. Kombinere nevrovitenskap feltet med prekliniske og kliniske (narkotika) forskning eller med molekylære og cellulære biovitenskap forbedrer tverrfaglig karakter. For å kunne planlegge eksperimenter, for å samle inn, tolke og analysere data, og for bedre å forstå hvordan hjernen egentlig fungerer, må du vite hvordan du skal syntetisere informasjon fra ulike disipliner. ... [-]


M.Sc. in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Belgia Antwerp

[+]

Du er interessert i rehabilitering av pasienter med interne forhold som hjerte- og lungesykdommer eller i metabolske sykdommer som diabetes? Da anbefaler vi at du søker om Master of Rehabilitering Sciences og fysioterapi: Internasjonalt betingelser.

[-]

M.Sc. in Leading International Vaccinology Education (Erasmus Mundus)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Belgia Antwerp

[+]

LIVE er også bygget for å utvikle din evne i bruk av digitale verktøy for å få og distribuere kunnskap (omvendt undervisning, digital vurdering, e-læring), men også til å samhandle med sosiale og faglige nettverk (e-Portfolio bygningen) og for å svare på offentlig utspørring rundt vaksinasjon (Mooc bygning).

[-]

Videoer

Hidden masterpieces

Drug sewers

Eco economics

Renewable energy

In between atoms

Kontakt

University of Antwerp

Adresse, linje 1 University of Antwerp Campus Middelheim Middelheim 1
2020 Antwerp, Flanders, Belgia
HJemmeside http://www.uantwerp.be/internationaldegreestudent
Telefon +32 3 265 31 89