Skoler i Bolivia

Beste Skoler i Bolivia 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Bolivia. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Bolivia. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Bolivia og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Bolivia og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Bolivia direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Bolivia

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Bachelor Bolivia Cochabamba Colcapirhua Municipality February 2019

Private Technical University UNITEPC Cosmos er en institusjon for høyere utdanning, lovfestet og beskyttet av artikkel 94 i Grunnloven av flernasjonale staten Bolivia. Ånden som ble opprettet den tekniske universitet Private Cosmos, UNITEPC, 24 år, ikke bare har en sosial plass yrkesopplæring, men er et sted som gir en reell mulighet for en omfattende profesjonalisering i disse dager av post- modernitet, globalisering og informasjonsteknologi, der det ikke er lett å finn… [+] e pedagogiske forslag som dekker å fremme etiske og moralske verdier som samfunnet krever. I UNITEPC er "høyere utdanning live" med en entreprenørånd og menneskeheten. For dette formålet har en misjon og klar og objektiv syn som genererer høye forventninger til suksess for sine elever, en pedagogisk stab av prestisjetunge fagfolk fra ulike felt av menneskelig kunnskap som er opplært til å gjennomføre opplæringsprosesser i høyere utdanning, forvaltning basert på vitenskapelig kunnskap. Velkommen til denne fagmiljø. misjon "Å bidra til en bærekraftig utvikling av landet og verden gjennom vitenskapelig og teknologisk forskning, innovative produksjonsformer og dannelsen av sosialt ansvarlige fagfolk, proaktive, forskere og ledere med kritisk kapasitet, for å støtte utviklingen av kulturelt mangfold, sosial rettferdighet, demokratisk sameksistens og velstand". utsikt "Å være et universitet av nasjonale og internasjonale projeksjon, i stand til å møte behovene til høy strategisk prioritet i yrkesopplæring, med et kall til tjeneste for den interkulturelle samfunnet på områder av betydning for omfattende, bærekraftig, vitenskapelig og teknologisk utvikling, gjennomføring pedagogiske prosesser kvalitet og egenkapital". [-]


HT