Les den offisielle beskrivelsen

Den UNIPAC- Universitetet president Antonio Carlos startet sin virksomhet i byen Barbacena, i 1965, og dens grunnlegger Professor Boniface Andrada.

Den Unipac-JF Campus II medlem av universitetets president Antonio Carlos- Unipac har sin opprinnelse i 1996 med etableringen av School of Accounting på Dr. José Rua Cesario 175 i District of Juiz de Fora Steps registrering av sterk etterspørsel.

To år senere, installert han den første av Juiz de Fora tale terapi kurs, gitt forventning om juizforana utdanningssamfunnet og har betydelig etterspørsel på grunn av fraværet av fremgang i byen og regionen.

I 2000 ble det bygget ny bygning i nabolaget gårder Bethania med moderne laboratorier og spesielle fasiliteter som trengs for å lære sine fag og humaniora, Fysisk og helse.

Derfor, i samsvar med sin ekspansjon plan ble opprettet flere kurs i tråd med Juiz de Fora behov og regionale omgivelser, og ble den integrert Campus, Universitetet president Antonio Carlos, holde Fakultet for humaniora og naturvitenskap med kurs administrasjon, regnskap og Mass Communication kvalifisering: Journalistikk og turisme; Institutt for Juiz de Fora Education med høyere Normal Course Avdeling for helsefag med biomedisin kurs, kroppsøving, sykepleie, farmasi, fysioterapi, ernæring, veterinærmedisin, biologi; Det medisinske fakultet ved School of Medicine; Juridiske fakultet og samfunnsvitenskap med Law Course og Institute of Technology og sekvensiell Studier av Juiz de Fora med teknologi kurs i miljø, teknologi i Marketing Management Technology in Business informatikk og teknologi i sikkerhet.

I løpet av årene, etter å ha fullført dine mål og etter å ha absorbert etterspørselen i Juiz de Fora, ble noen kurs eliminert, og dermed utvide antall plasser for de eksisterende.

Å være i sitt 16. leveår har i dag ca 230 lærere, inkludert leger, lærere og eksperter fullt ut oppfyller de MEC bestemmelser og utvikle sine undervisningsaktiviteter i flere av institusjonens kurs i henhold til deres misjon som er: "Reach for midten av utdannings- og forsknings Extension, kunnskap of Philosophy of Science, Technology og teknikker generelt å bidra til og påvirke utviklingen av sosiale områder i regionen Minas Gerais og Brasil, som også utdanne fagfolk for samfunnet. "

Programmer gitt i:
Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

Det overordnede målet for Veterinary Medicine kurset er opplæring av allmennleger, innenfor et helhetlig syn, med ferdigheter og kompetanse som trengs for forebyggende ak ... [+]

Den trenet profesjonell er kvalifisert til å fungere i de områder av klinisk og følgesvenn dyr kirurgi, klinikk og kirurgi av husdyr eller sport, og også i tverrfaglige team innenfor områdene folkehelse, økologi, miljøhygiene og forebygging av zoonoser. I produksjon og dyreoppdrettsvirksomhet opererer i områdene husdyrhold etablering og produksjon av kjøtt og melk fra ulike arter, samt teknologi og inspeksjon av animalske produkter. landbruk og agribusiness ledelse og teknisk kontroll av dyre narkotika laboratorier og fôr møller er også områder av veterinær rolle, blant mange andre.

Kurset of Veterinary Medicine Farm Skolen har moderne Veterinary Hospital som arrangerer opplæringsprosedyrer, forskning og service til samfunnet. Kurset er dag, som varer 5 år.... [-]

Brasil Juiz de Fora
March 2020
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk

M.D.

Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)

I løpet av Medicine Unipac, gode læringsmuligheter er tilgjengelige i teori og praksis, herunder tjenester til befolkningen i henhold til kurset der studenten er satt inn ... [+]

I løpet av Medicine Unipac, gode læringsmuligheter er tilgjengelige i teori og praksis, herunder tjenester til befolkningen i henhold til kurset der studenten er satt inn.

Hva gjør de profesjonelle Bistår enkeltpersoner og lokalsamfunn i forebygging og behandling av sykdommer; studier, forskning og behandler lidelser og sykdommer, velge de beste prosedyrer for å forebygge dem og motvirke dem; stille en diagnose, eksamens forespørsler, reseptbelagte medisiner og gjør kirurgi. Det opererer også i forskning på nye legemidler og utstyr eller delta i forebyggende programmer, sanitær og planlegging av sosial medisin.

hvor hun jobber Sykehus, klinikker, helsestasjon... [-]
Brasil Juiz de Fora
March 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk