Universiteter i Bulgaria

Topp Høyskoler i Bulgaria 2018

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Bulgaria. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Bulgaria. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Bulgaria og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Bulgaria og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Bulgaria direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Bulgaria

University Of Ruse

Bachelor Bulgaria Ruse October 2018

UNIVERSITY OF RUSE "ANGEL Kanchev" (UR) er en selvstendig statlig finansiert høyere utdanningsinstitusjon som består av åtte fakulteter som tilbyr lavere, høyere og PhD-programmer på områdene: sosiale, økonomiske og juridiske studier; Tekniske studier; Naturvitenskap, matematikk og informatikk; Pedagogiske studier, lærerutdanning og utvikling; Landbruks- og Healthcare til rundt 10 000 studenter og doktorgradsstudenter. Undervisningspersonalet består av over 500 høyt kvalifise… [+] rte heltids forelesere, hvorav 46 professorer, 168 førsteamanuenser og 331 PhD forelesere. UR er den eneste bulgarske universitet - medlem av Donau Rektor 'Conference og er et vanlig medlem av European University Association, Visegrad University Association, Balkan University Association og andre internasjonale organisasjoner. UR er svært involvert i EF internasjonale samarbeidsprogrammer: Erasmus +, Horizon 2020, Interreg, etc. Det er rangert blant de tre første bulgarske universiteter med hensyn til antall gjennomførte internasjonale prosjekter, student og ansatte mobilitet og økonomisk bidrag fra internasjonale prosjekter. Den har mer enn 200 bilaterale avtaler inngått med 28 europeiske land. Den tyske kansleren Dr. Angela Merkel er Doctor Honoris Causa ved Universitetet i Ruse. Studier ved Universitetet i Ruse støttes av up-to-date akademiske fasiliteter - renoverte lokaler på campus, nye spesialisert bibliotek, datamaskinens ressurser, intranett og internett, kopiering og utskrift tjenester. For de interesserte studenter ved Universitetet i Ruse gir perioder med mobilitet for undervisning eller praksisplass i europeiske universiteter og bedrifter. Mer informasjon om universitetet kan ses på: http://www.uni-ruse.bg/en [-]