Les den offisielle beskrivelsen

Om CEL

Vår oppgave: Å utvikle og levere nyskapende, transformativ programmering for elever i alle aldre og alle bakgrunner.

University of New Brunswick har gitt videreutdanningsprogrammer siden 1950. I 2002 etablerte UNB College of Extended Learning (UNB CEL), for å gi videreutdanning og faglig utvikling til voksne elever, samt online programmering for privatpersoner innen privat og offentlige organisasjoner, lokalt, nasjonalt og globalt.

UNB CEL er forpliktet til å tilby kvalitet, relevante kurs og programmer, sammen med tilpassede opplæringsløsninger og tjenester som fører til personlig og organisatorisk vekst og utvikling. Gjennom innovative partnerskap utvikler UNB CEL programmer som bidrar til sosial, kulturelle og økonomiske utviklingsbehov for atlantiske kanadiere og utover.

Våre tjenester dekker hele spekteret, fra analyse og planlegging til design og utvikling, til levering og administrasjon av livslang læring muligheter for fritid, karriere og profesjonell opplæring, grad gjennomføring og online for kreditt-programmer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

University of New Brunswick College of Extended Learning

The Applied Behavior Analysis (ABA) sertifikatprogrammet vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adferdsanalytikere. ... [+]

Praktisk anvendelse. Real-time utdanning.

The Applied Behavior Analysis (ABA) sertifikatprogrammet vil forberede personer til karriere som kompetente assisterende adferdsanalytikere.

Gjennom hele programmet vil studentene lære grunnlaget for atferdsanalyse som hvordan folk lærer og lærer opp atferd og ferdigheter. Studentene vil også få ferdigheter i bruken av atferdsanalyse, for eksempel å bestemme hvorfor noen engasjerer seg i upassende oppførsel, hvordan man oppretter en handlingsintervensjonsplan, og hvordan man kontinuerlig styrer atferdsendringsprogrammer på etiske måter.

Studentene kan bruke disse bevisbaserte ferdighetene på en rekke måter og innstillinger, for eksempel:... [-]

Canada Fredericton
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
250 - 1000 timer
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
University of New Brunswick College of Extended Learning

Dette programmet er utformet for å gi deltakerne de grunnleggende ferdighetene til å søke i en rekke roller og støttesektorer. ... [+]

Aktuelle studier tyder på at opptil 4% av enkeltpersoner i Canada har FASD. En av de mest kritiske problemene som står overfor Canadas intervensjonssektor er mangel på dyktig arbeidskraft for å fylle den økende etterspørselen etter FAS-diagnose, intervensjon og støtte. Dette programmet er utformet for å gi deltakerne de grunnleggende ferdighetene til å søke i en rekke roller og støttesektorer.

Vennligst merk: Søkere må ha en barnehage, Human Service Counselor, eller annet relatert diplom eller grad, eller tilsvarende kombinasjon av erfaring i et relatert felt og anvendt opplæring.

fordelerArbeid med personer som er berørt av FASD på alle aldersnivåerEtablere og opprettholde effektiv forståelse og kommunikasjon med berørte klienter, enkeltpersoner og familierGi advokat og bevissthet om samfunnets ressurserDelta i saksplanlegging, kriseintervensjon, rapportering og dokumentasjonLær og støtte læringsprosessenUtvikling av familie- og deltakerbehandlingsplanerHvem skal delta?... [-]
Canada Fredericton
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
20 uker
Nettstudier
Les mer på norsk

Kurs

University of New Brunswick College of Extended Learning

Den anvendte atferdsanalyseopplæringen for familier og omsorgspersoner er egnet for personer som står overfor de daglige kravene til å håndtere atferdsmessige utfordringe ... [+]

Å heve et barn med atferdsmessige utfordringer er en lang reise, men hjelp er på vei

Den anvendte atferdsanalyseopplæringen for familier og omsorgspersoner er egnet for personer som står overfor de daglige kravene til å håndtere atferdsmessige utfordringer hos personer i ulike aldre, med intellektuelle funksjonshemminger, opplever autisme spektrumforstyrrelser (ASD) eller generelle atferdsutfordringer. Alle kurs i dette programmet er basert på prinsippene for Applied Behavior Analysis (ABA).

Dette introduksjonsnivå programmet består av online og forhåndsinnspilt forelesninger som lar deg jobbe i ditt eget tempo. Den elektroniske tilretteleggeren er også tilgjengelig (via e-post eller konferansesamtale) for å svare på dine spørsmål, diskutere erfaringer eller klargjøre kursmaterialer.... [-]

Canada Fredericton
Åpen påmelding
Engelsk
Nettstudier
Les mer på norsk