Westford University College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Westford Høgskolen

Westford vant "Customer Delight award" fra MENAA Awards for andre år på rad i 2015 og 2016

Westford Høgskolen (WSoM) er en utdanningsinstitusjon etablert i UAE og har robust tilstedeværelse i Storbritannia, Midtøsten, India og Sør-Afrika har som mål å gi svært kjent og avanserte britiske og europeiske baserte kvalifikasjoner og lederutdanning til aspirerende lokalsamfunn som lever i Asia, Afrika og Midtøsten. Våre kvalifikasjoner er godkjent og akkreditert av den anerkjente akkrediterte akademiske oppdrags organer, høyskoler og universiteter fra Storbritannia. Vi tilbyr internasjonalt anerkjent lavere og post graduate programmer som gjør at våre studenter til outshine og utmerke seg i deres foretrukne arenaer og utvider sin streben for excellence i deres valgte karriere eller høyere utdanning.

Westford Høgskolen trekker på de beste globale praksis i online læring og pedagogikk; resultatet er en interaktiv, dynamisk merkevare av høgare utdanning dyktig egnet for vanlige studenter og arbeider fagfolk.

Westford Høgskolen optimalt benytter avansert teknologi og kraften av Internett for å gi deg en uvurderlig læring så vel som globalt nettverk erfaring.
Vision Erklæring
Westford Høgskolen ser for seg å være blant det beste valget for ledelse karriere aspiranter ved å gi den mest oppdaterte, relevante og av høy kvalitet utdanning blandet med kompetanseutvikling til aspirerende studenter som søker muligheter i globale organisasjoner, og dermed bygge bro over gapet mellom utdanning og arbeid.
Formålsparagraf
Westford Høgskolen har som mål å forme og omforme den ambisiøse generasjon av mennesker som har diversifisert bakgrunn til effektive ledere og ledere av morgendagens med en følelse av sosiale, corporate og etiske ansvar ved å gi overlegen ledelse utdanning og opplæring, og dermed å utruste dem til å bli i stand til å håndtere utfordrende oppgaver.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health Diplomer » Se Etterutdanning Diplomer » Se BBA'er » Se MBA på deltid » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Master » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

PG Diploma I Helse Og Ledelse - CIQ, Storbritannia

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 10 uker Åpen påmelding De forente arabiske emirater Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Sør-Afrika Cape Town Kuwait Kuwait City Saudi-Arabia Riyadh Singapore Singapore Online Jeddah Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Elfenbenskysten San-Pedro Dubai Canada Canada Online India Mumbai Malaysia Malaysia Online Pune Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 30 fler

Kvalitetshelsetjenester er avgjørende for nasjonens velferd, og det er viktig å ha organisasjoner som er villige til å måle seg mot internasjonale standarder. Kursene tar sikte på å gi helsepersonell den kunnskapen og ferdighetene som trengs for å være en effektiv leder i helsesektoren, og utstyre deltakere med forståelse for den eksterne konteksten der helsevesenet opererer, hvordan de styres, og analytiske teknikker som kan brukes til beslutningsprosesser innen helsesektoren. [+]

Kvalitetshelsetjenester er avgjørende for nasjonens velferd, og det er viktig å ha organisasjoner som er villige til å måle seg mot internasjonale standarder. Kursene tar sikte på å gi helsepersonell den kunnskapen og ferdighetene som trengs for å være en effektiv leder i helsesektoren, og utstyre deltakere med forståelse for den eksterne konteksten der helsevesenet opererer, hvordan de styres, og analytiske teknikker som kan brukes til beslutningsprosesser innen helsesektoren. Studentene i dette kurset vil lære følgende hovedemner:

Forstå helseorganisasjonens struktur og kultur, inkludert organisasjonsadferd i helsevesenet.Ha god kunnskap om forandringsledelse og organisasjonsutvikling i helsemiljøer.Forstå helsetjenester strategier, utforme helsevesenet strategiske planer og vite om helsetjenester akkreditering ordninger.Vet om helsekvalitet, pasientsikkerhet og forebygging av medisinske feil.Forstå helsestyring og ledelsesproblemer.Skaffe grunnleggende kunnskap om helsevesenet økonomisk... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Besøksadresse
Cape Town, Western Cape, ZA
Besøksadresse
Kuwait City, Al Asimah Governate, KW
Besøksadresse
Riyadh, Riyadh Province, SA
Besøksadresse
Singapore Online, SG
Besøksadresse
Jeddah, Makkah Province, SA
Besøksadresse
Bahrain Online, BH
Besøksadresse
Accra, Greater Accra Region, GH
Besøksadresse
San-Pedro, Bas-Sassandra Region, CI
Sosiale medier
Besøksadresse
Dubai, Dubai, AE
Besøksadresse
Canada Online, CA
Besøksadresse
Nigeria Online, NG
Besøksadresse
Mumbai, Maharashtra, IN
Besøksadresse
Bengaluru, Karnataka, IN
Besøksadresse
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Besøksadresse
Malaysia Online, MY
Besøksadresse
Pune, Maharashtra, IN
Besøksadresse
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB