Universiteter, skoler og høyskoler i Den Dominikanske Republikk

Topp Universiteter i Den Dominikanske Republikk 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Den dominikanske republikk. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Den dominikanske republikk. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Den dominikanske republikk og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Den dominikanske republikk og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Den dominikanske republikk direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Den dominikanske republikk

Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Bachelor Master M.D. Den dominikanske republikk Santiago De Los Caballeros Santo Domingo January 2019 + 1 fler

Møt PUCMM Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra (PUCMM) Det er en ikke-statlig, katolsk institusjon samfunnstjeneste. Det ble skapt av den Dominikanske bispekonferansen, på 9 september 1962. Det er en institusjon for høyere utdanning som legger vekt på faglig dyktighet og er åpen for alle, uavhengig av rase, sosial klasse, ideologi eller religiøs tro. Den fokuserer på vitenskapelige søken etter løsninger for å løse sosiale problemer og krav til det felles bes… [+] te. Det Misio n "Søk vitenskapelige løsninger på de utfordringene dominikanske mennesker og det globale miljøet, og forbereder ledere, utrustet med etiske, humanistiske og kristne prinsipper som er nødvendige for den materielle og åndelige utvikling av samfunnet, opprettholde karakteren av åpen plass for fri diskusjon av ideer". utsikt "Å være en institusjon for høyere utdanning knyttet til kristen humanisme, nasjonal og regional referanse for kvaliteten og relevansen av deres arbeid og internasjonalt akkrediterte programmer." Campus de Santiago Santiago Campus ligger på Duarte motorveien, 1 1/2 km fra byen Santiago de los Caballeros. Dette campus, som åpnet 26. januar 1967, er et ikon for byen. Det dekker et areal på 950.000 kvadratmeter, og er en sann økologisk lunge i regionen og en vakker hage som innbyr campus studier og forskning. Med denne visjonen, har arkitekten Francisco Camarena guidet design arbeid av sine bygninger. Ved denne ideen søker å bevare topografien og den opprinnelige skjønnheten i landskapet og samtidig skape en passende miljø for utvikling av faglig og åndelig liv av studenter, lærere og andre medlemmer av universitetssamfunnet. Campus St. Tomás de Aquino St. Tomás de Aquino campus ligger i det sentrale punktet i Santo Domingo, eldste byen i Amerika. Den består av et kompleks av moderne bygninger som ligger på omkretsen og området rundt den gamle pavelige Seminary St. Tomás de Aquino, en integrert del av Campus. Han begynte å jobbe i byen Santo Domingo i 1981. [-]


HT