All Saints University, Dominica

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

All Saints University er forpliktet til å gi høykvalitetsutdanning som fører til en doktorgradsstudent til svært rimelige avgifter. Universitetet arbeider for å produsere bredt og grundig utdannede kandidater som innser at medisinsk yrke ikke bare er en handel som skal læres, men at den betyr en følelse av samfunnsansvar. All Saints University søker søkere med demonstrert sterk kjøring og lyst til å lykkes, og som er i stand til å fokusere på de medfølende og humanitære aspektene i medisinsk yrke. Universitetet oppfordrer elevene til aktivt å engasjere seg i samfunnet og å svare på behovene til de de tjener. Å starte en karriere i medisin er avhengig av et solidt grunnlag for informasjon og kunnskap som er oppnådd i løpet av din tid i medisinsk skolen. Med svært få mennesker i verden som bærer MD-tittelen, er et medisinsk yrke faktisk en liten gruppe høyt respekterte og høyt kvalifiserte humanitære.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health M.D. »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

M.D.

4-Year MD Program

Campus Heltidsstudier 4 år February 2019 Dominica Roseau

[+]

Curriculum Graduation Krav [-]

5-årig MD-program

Campus Heltidsstudier 5 år February 2019 Dominica Roseau

Det femårige MD-programmet er designet for videregående studenter som har tenkt å skaffe seg en MD-grad. Dette programmet inkluderer 4 semestre av premedical kurs, inkludert de som er nevnt ovenfor. Etter vellykket gjennomføring av 4 semestre av premedical kurs, får studentene automatisk å fullføre den grunnleggende medisinske vitenskapens (prekliniske) del av studiet med sine kolleger i 4-årig utdanningsprogram. [+]

Det femårige MD-programmet er designet for videregående studenter som har tenkt å skaffe seg en MD-grad. Dette programmet inkluderer 4 semestre av premedical kurs, inkludert de som er nevnt ovenfor. Etter vellykket gjennomføring av 4 semestre av premedical kurs, får studentene automatisk å fullføre den grunnleggende medisinske vitenskapens (prekliniske) del av studiet med sine kolleger i 4-årig utdanningsprogram.

Curriculum

Avgangskrav

For å være kvalifisert for en tildeling av MD grad skal studentene fullføre alle krav til opplæring av All Saints University, Dominica . Disse inkluderer:

Vellykket gjennomføring av 5 semestre i grunnleggende medisinske fagVellykket gjennomføring av 72 uker godkjente kliniske klær / rotasjoner på tilknyttede eller godkjente undervisningssykehusVellykket gjennomføring av et styret for medisinske eksaminatorer (NBME) administrert utgangseksamen for grunnleggende og kliniske fag, eller;Vellykket gjennomføring av United States Medical Licensing Examination (USMLE) trinn 1 og 2 klinisk kunnskap (CK). I stedet for USMLE, kan en elev fullføre Medical Council of Canada Evaluating Examination (MCCEE) utført av Medical Council of Canada. I unntakstilfeller kan en student hoppe over noen av de ovennevnte undersøkelsene (USMLE / MCCEE) dersom han / hun fullfører sammenlignbare undersøkelser av et nasjonalt undersøkelsesorgan i landet der studenten har til hensikt å praktisere. Dette vil bli behandlet i hvert enkelt tilfelle.En student må være i god stand. Han / hun må få godkjenning fra ulike avdelinger ved Universitetet, inkludert kontoavdeling, registret, laboratorier og biblioteket. Han / hun må også ha god oppførsel og karakter. [-]