Les den offisielle beskrivelsen

All Saints University er forpliktet til å gi høykvalitetsutdanning som fører til en doktorgradsstudent til svært rimelige avgifter. Universitetet arbeider for å produsere bredt og grundig utdannede kandidater som innser at medisinsk yrke ikke bare er en handel som skal læres, men at den betyr en følelse av samfunnsansvar. All Saints University søker søkere med demonstrert sterk kjøring og lyst til å lykkes, og som er i stand til å fokusere på de medfølende og humanitære aspektene i medisinsk yrke. Universitetet oppfordrer elevene til aktivt å engasjere seg i samfunnet og å svare på behovene til de de tjener. Å starte en karriere i medisin er avhengig av et solidt grunnlag for informasjon og kunnskap som er oppnådd i løpet av din tid i medisinsk skolen. Med svært få mennesker i verden som bærer MD-tittelen, er et medisinsk yrke faktisk en liten gruppe høyt respekterte og høyt kvalifiserte humanitære.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

M.D.

All Saints University, Dominica

... [+]

Curriculum Graduation Krav [-]
Dominica Roseau
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
All Saints University, Dominica

Det femårige MD-programmet er designet for videregående studenter som har tenkt å skaffe seg en MD-grad. Dette programmet inkluderer 4 semestre av premedical kurs, inklud ... [+]

Det femårige MD-programmet er designet for videregående studenter som har tenkt å skaffe seg en MD-grad. Dette programmet inkluderer 4 semestre av premedical kurs, inkludert de som er nevnt ovenfor. Etter vellykket gjennomføring av 4 semestre av premedical kurs, får studentene automatisk å fullføre den grunnleggende medisinske vitenskapens (prekliniske) del av studiet med sine kolleger i 4-årig utdanningsprogram.

Curriculum

Avgangskrav

For å være kvalifisert for en tildeling av MD grad skal studentene fullføre alle krav til opplæring av All Saints University, Dominica . Disse inkluderer:

Vellykket gjennomføring av 5 semestre i grunnleggende medisinske fagVellykk... [-]
Dominica Roseau
September 2019
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk