Business skoler i Estland

Beste Skoler & universiteter i Estland 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Estland. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Estland. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Estland og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Estland og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Estland direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Estland

Estonian University of Life Sciences

Master Estland Tartu August 2019

Oppdraget til det estiske universitetet for biovitenskap er å sikre bærekraftig bruk av naturressurser og styrke landsbygdsutviklingen.Universiteter, akkurat som mennesker, skiller seg fra hverandre. Universitetets «karakter» er først og fremst uttrykt i sitt ansvar for samfunnet - i sitt oppdrag.Det estiske universitetet for biovitenskap er det eneste universitetet i Estland, hvis prioriteringer i faglig og forskningsaktivitet gir bærekraftig utvikling av naturressurser som e… [+] r nødvendige for menneskets eksistens, samt bevaring av arv og habitat.Som svar på samfunnets behov har det estiske universitetet for biovitenskap blitt oppdatert, utarbeidet på eksisterende læreplaner og åpnet nye spesialiteter. Økt konkurranse om opptaksløsninger gjenspeiler populariteten til disse spesialitetene.Det estiske universitetet for biovitenskap er sentrum for forskning og utvikling på områder som jordbruk, skogbruk, dyrevitenskap, veterinærvitenskap, landsbygdsliv og økonomi, matvitenskap og miljøvennlig teknologi.Universitetet vårt gjør en oppriktig innsats for å forvandle seg fra et tradisjonelt rent landbruksuniversitet til et åpent europeisk universitet for biovitenskap. Det estiske universitetet for biovitenskap har som mål å sikre sine studenter en bred, forskningsbasert utdanning. [-]