Les den offisielle beskrivelsen

The Higher School of Osteopati ble født i april 1990 av nåværende administrerende direktør Roger Caporossi Studies, osteopat uteksaminert fra Teaching Company, økonomi og Techniques of Osteopathic Research, ekspert opplæring og praksis knyttet til denne disiplinen.

Etablering av privat høyere utdanning registrert med rektor ved Academy of Créteil - Chancellor of Universities, godkjent av Helsedepartementet ved en forordning av 09.08.2007, oppdraget av ESO er å danne eksklusive utøvere, ledere og kompetent, i henhold til anbefalingene fra International Society of Osteopati og Verdens helseforebygging og helse bevaring Organization.

ESO er den historiske skolen av osteopatisk trening etter bachelor i Frankrike. Faktisk, siden etableringen, tar etablering en forløper tilnærming til opplæring i osteopati ved å være den første til å:

unnta i Frankrike, etter Baccalaureate eller tilsvarende, en full løpet av universitetstype, 5 år med innledende trening heltid osteopati, spør Direktoratet Sosial- og helsedirektoratet for lovligheten av en innledende osteopatisk trening etter Bachelor (1990) søke om registrering av sine høyere utdanningsaktiviteter med Kunnskapsdepartementet (1992) format undervisning til de standarder som er fastsatt av EU i Bologna (2001) innføre en gjennomgang av valg på slutten av det første året av kurset, integrert forberedende (2003) for inkludering av konfirmasjonen, den franske Osteopati grad, National Directory of Professional sertifiseringer (diplom sertifisert nivå II resolusjon av 10. april 2009 - OJ 21 april 2009). I 2014 ble ESO bekreftet inkludering av en grad i nivå I (Ministerial resolusjon av 20. januar 2014).

ESO er også og spesielt den første skolen i osteopati å være ISO 9001 sertifisert mai 2003 for kvaliteten på sin undervisning, sin organisasjon og sin ledelse av Lloyds Register Quality Assurance, No. 1 verdensomspennende organisasjon for sertifisering til internasjonale kvalitetsstandarder. Denne sertifiseringen er bekreftet av det franske Accreditation Commission (COFRAC) på 13 mai 2003. Kvaliteten på læreplanen foreslått av ESO, organisering, innhold og varighet er i dag for yrket en referanse for grunnopplæring i osteopati, en standard som institusjonene er inspirasjonen mer krevende i Frankrike og Europa.

Higher School of Osteopati ligger i hjertet av universitetsområdet i Marne-la-Vallée, har en privilegert beliggenhet som lar sine franske og utenlandske studenter til å gjennomføre høyere studier i et rolig og grønt selv i nærheten Paris (Roissy Charles de Gaulle flyplass og Orly 30 min., Paris Gare de Lyon 20 minutter. med RER A). ESO tar imot 600 studenter per år, alle utdanningsnivåer. Nærhet til andre høgskoler på campus fremmer utveksling mellom mennesker med ulik bakgrunn.

Kursene er undervist av et fakultet av 120 lærere: osteopater franske og utenlandske fagfolk av medisinske eksperter, forskere, akademikere, forskere, kurs assistenter, TD og TP.

Hvorfor ESO

Å velge riktig skole osteopati er avgjørende.

Kriteriene ESO

Romslige rom, moderne og tilpasset undervisning i osteopati.
Ansienniteten fra den historiske første skole i Frankrike for å danne eksklusive osteopater for over 20 år i internasjonalt format etter bin.
En grad registrert i RNCP, nivå Tittel I.
Tilstedeværelsen av en ekte osteopatisk klinikk under oppsyn av fagfolk som garanterer behandling av "ekte" pasienter for 4 år med studier.
Akademiske partnerskap (Reims, Evry).
Ekte ressurser til forskning i osteopati (laboratorie lag).
En rik og intens studentlivet.
Profesjonell innsetting nær 100%.

ESO i tall

6000 m2 lokaler i hjertet av universitets sentrum av Cité Descartes.
160 interessenter: osteopatens, helsepersonell, forskere.
40 konsultasjonsrom innenfor IA integrert klinikken.
80 eksterne kurs (sykehus, klinikk, business, idrettsklubb ...).
10% av elevene i dobbelt grad kurs i Master.
En forskningsenhet
1 dokumentasjonssenter (bibliotek, mediebibliotek).
2 studentboliger med 150 rom og 190 rom.
Programmer gitt i:
Fransk

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

ESO Paris - École Superieure d'Osteopathie (SUPOSTEO)

Formålet med Certificate of Special Studies i Osteopati Sports er å oppnå en betydelig grad av kontroll for å integrere de ulike idrettshaller som en sentral aktør. ... [+]

Liket av et høyt nivå sport er som en klokke system hvor de minste sandkorn bare stoppe driften av intens fysisk aktivitet. Det er godt etablert Osteopati interesse i balansen av idrett og forbedre og opprettholde ytelsen. Dermed flere og flere idrettsutøvere, idrettshaller, idrettsforeninger, forbund og omsorgssentre stole på ekspertisen til osteopat.

Målet med Spesialiserte studier sertifikat i Osteopati Sports er åoppnå en betydelig grad av kontroll for å integrere de ulike idrettshaller som en nøkkelspiller.

Etter denne opplæringen vil du kunne:

Maste spesifisitet av idrettsfysiologi; Unn idrett som en helhet; Gjenoppretting av mangelfull bevegelsesfrihet for å tillate den jevne søkt å opprettholde en optimal balanse legeme; Integrering tverrfaglige omsorgsteam i sykehus, klinikker og idrettsanlegg. ... [-]
Frankrike Paris
September 2019
Heltid studier
18 dager
Campus
Les mer på norsk

ESO