BAU International University Batumi

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

BAU International University, Batumi er et nyopprettet læreruniversitet i Georgia, hvor trefoldig oppgave av utdanning og forskning vellykkes utføres av høyt utdannet akademisk personell, nyeste teknologier, laboratorier og klasserom. Amerikansk modell utdanningsprogram oppfyller internasjonale standarder og utføres av utenlandske samt georgiske professorer inviterte fra ulike utdanningsinstitusjoner. Universitetet ligger i samme bygning som en ny internasjonal universitetssykehus. Sykehuset selv er konstruert i henhold til JCI-standarder og er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette gjør det mulig for oss å gi den beste utdanningen til de medisinske studentene, da de får klinisk erfaring fra første studieår. BAU International University, Batumi er et universitet innen BAU Global Network, som består av 9 universiteter, 16 kontaktkontorer og 3 språkskoler spredt i 9 land over 4 kontinenter. Dette gir en utmerket mulighet til våre studenter å berike sin kunnskap og erfaring i ledende medisinske og utdanningsinstitusjoner på global skala.

Hvorfor BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi er et universitet innen BAU Global Network som består av høyere utdanning institusjoner over hele verden. Dermed har våre studenter unike muligheter til å utvide sin kunnskap og erfaring på en global skala.
 2. BAU International University, Batumi ligger i samme bygning som et nytt internasjonalt universitetssykehus. Sykehuset selv er konstruert i henhold til JCI-standarder og er utstyrt med moderne fasiliteter. Dette vil gjøre oss i stand til å gi den beste utdanningen til de medisinske studentene, da de vil motta klinisk erfaring fra første studieår.
 3. Amerikansk modell utdanningsprogram samsvarer med internasjonale standarder, varer i seks år og gjennomføres på engelsk. Under studiene vil studentene også ta USMLE (USAs medisinske lisenseksamen).
 4. Professorer inviterte fra Bahcesehir (Istanbul) University og en tilknyttet klinikk Medical Park, samt fra forskjellige georgiske universiteter leder undervisningsprosessen på BAU International University, Batumi. I tillegg er universitetet periodisk vert for kjente leger fra Tyrkia som holder offentlige forelesninger for studenter.
 5. BAU International University, Batumi i seg selv er et moderne anlegg som har den nyeste teknologien, laboratorier og klasserom.
 6. Universitetsstudenter har tilgang til et fysisk bibliotek inne i universitetsbygningen og også til et av de rikeste elektroniske bibliotekene i verden, Bahcesehir University Istanbul Library.
 7. Universitetet har et flerkulturelt miljø som gjør det mulig for våre studenter å møte venner og fremtidige kolleger med forskjellig kultur, tradisjoner og bakgrunn som kommer fra ulike deler av verden.
 8. Universitetet ligger i en av de vakreste byene i Georgia, Batumi, som er et populært turistmål på kysten av Svartehavet. Mens du bor og lærer i Batumi, kan studentene også dra nytte av et trygt miljø og rimelige priser som skaper et mer attraktivt miljø for studenter.

Misjon og visjon

Oppdrag

Oppdraget til et undervisningsuniversitet BAU International University, Batumi, er å realisere utdanningsprogrammer som samsvarer med internasjonale standarder og å trene fagfolk som er konkurransedyktige på det internasjonale arbeidsmarkedet, har høye moralske standarder, er høyt kvalifiserte, har et vitenskapelig perspektiv, kunnskap om innovativ teknologi og liberale verdier. Universitetets hovedmål er å:

 • Gjennomføre og utvikle universitetsutdanningsprogrammer (ett-syklus, bachelor og mastergrad);
 • Tren høyt kvalifisert personale, som vil være konkurransedyktig på det internasjonale arbeidsmarkedet;
 • Støtte integrasjonen av universitetet til de globale utdannings- og vitenskapelige markedsplassene;
 • Utvikle og gjennomføre vitenskapelige, forskningsprosjekter i samarbeid med universiteter i Georgia og utlandet;
 • Sikre akademisk frihet til professorer og instruktører;
 • Opprett et fleksibelt miljø for studenter, slik at de kan få sin studium og vitenskapelige forsøk.

Hovedoppgavene til universitetet inkluderer:

 • Kontinuerlig forbedring av utdanningsprogrammer og nyskapende utvikling av utdanningsprosessen vurderer interessene til potensielle arbeidsgivere;
 • Maksimere støtte for studenter til å bli profesjonelle
 • Student mobilitet støtte;
 • Støtte vitenskapelig forskning og innføre innovative læringsmetoder;
 • Utvikle internasjonale vitenskapelige partnerskap;
 • Støtte utviklingen og gjennomføringen av internasjonale vitenskapelige, forskningsprosjekter;
 • Støtte professorer profesjonell og karriereutvikling.

Syn

BAU International University, Batumi er en ledende utdanningsinstitusjon i medisinsk retning, ikke bare i Georgia, men i Kaukasus-regionen. Universitetet er vellykket med å realisere pedagogiske og på den annen side forskningsaktiviteter som er orientert på trening fagfolk som er globale borgere, som har et vitenskapelig perspektiv, evner til å løse problemer og kunnskap om innovativ teknologi.

Steder

Batumi

BAU International University

Address
14 Gen. A. Abashidze St, Batumi
6010 Batumi, Adsjaria, Georgia
Telefon
+995 422 21 25 35