Les den offisielle beskrivelsen

Saint James School of Medicine er en internasjonal medisinsk skole med to universiteter på de karibiske øyene i Anguilla og St. Vincent og Grenadinene. Våre studenter studerer grunnvitenskap på en av våre karibiske campuser, og studerer klinisk vitenskap gjennom et klinisk rotasjonsprogram på tilknyttede sykehus i USA.

Saint James School of Medicine ble grunnlagt i 2001 av et konsortium av medisinske lærere og leger fra universiteter og høgskoler i USA og Europa.

Hundrevis av studenter har uteksaminert seg fra Saint James siden skolen ble grunnlagt. Vi har en nåværende innmelding på rundt 1000 studenter .

Vårt mål er å tilby studenter fra USA og Canada en høyverdig, rimelig medisinsk utdanning . Læreplanen ved Saint James forbereder studentene til USAs medisinske lisensavtale (USMLE), og våre kandidater er kvalifisert til å praktisere som leger i USA og Canada .

Vårt oppdrag

Oppdraget til Saint James School of Medicine (SJSM) er å hjelpe motiverte studenter til å realisere drømmen om en medisinsk karriere, uavhengig av deres etniske, religiøse og kulturelle bakgrunn. Vi bruker innovative undervisningsmetoder til å forme våre studenters sinn og ånder og for å hjelpe dem til å omdanne dem til medfølende healere av menneskekroppen og sinnet. Våre studenter er opplært til å forfølge sitt yrke med tillit, balansert med ydmykhet og medfølelse.

Ti grunner til å velge Saint James

 1. Motta den samme høykvalitets medisinsk utdanning og muligheter fra amerikanske og kanadiske medisinske skoler, til 1/3 kostnaden
 2. Akkreditert av CAAM-HP, anerkjent av Medical Council of Canada. Vår medisinske skole er oppført i World Directory of Medical Schools med en ECFMG® Sponsor Note. For de oppgraderingsårene som er angitt i sponsormerken, er våre studenter og kandidater kvalifisert til å søke ECFMG for ECFMG-sertifisering og USMLE® som et skritt mot ECFMG-sertifisering.
 3. Vi er den første karibiske medisinske skolen for å levere en USMLE Step 1 Pass Guarantee.
 4. Laveste opplæring blant alle akkreditert medisinske skoler, med undervisning fra $ 6,100 per semester
 5. Stipendier og lån alternativer tilgjengelig
 6. MCAT valgfritt
 7. Tre påmeldingsperioder per år. Start studiene når du velger
 8. Lav student-til-fakultet ratio
 9. Kliniske rotasjoner er garantert på ACGME godkjente sykehus i USA og Canada
 10. Høy kamprate. Våre nyutdannede jobber for tiden i amerikanske og kanadiske sykehus i et bredt spekter av spesialiteter.
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

M.D.

Saint James School of Medicine

Vi tilbyr deg en rimelig, praktisk medisinsk utdanning, for å forberede deg på en lang, givende medisinsk karriere. Vårt beste MD-program dekker grunnleggende og kliniske ... [+]

Vi tilbyr deg en rimelig, praktisk medisinsk utdanning, for å forberede deg på en lang, givende medisinsk karriere. Vårt beste MD-program dekker grunnleggende og kliniske fag. 10-semestersprogrammet tar deg gjennom trinn 1 og trinn 2 i USMLE, til eksamen med doktorgrads doktorgradsstudiet.

Grunnvitenskap i Karibia

Du vil tilbringe fem semestre (20 måneder) å studere grunnvitenskapen på en av våre to karibiske medisinske skole campus, Saint James Anguilla eller Saint James St Vincent. Våre trygge og vennlige campus gir deg et positivt læringsmiljø og et nært støttende fellesskap med en-til-en veiledning, veiledning, muligheter for peerled learning, student klubber og aktiviteter.... [-]

Saint Vincent og Grenadinene Arnos Vale
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 5 år
Campus
Les mer på norsk