Saint James School of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Saint James School of Medicine er en internasjonal medisinsk skole med to universiteter på de karibiske øyene i Anguilla og St. Vincent og Grenadinene. Våre studenter studerer grunnvitenskap på en av våre karibiske campuser, og studerer klinisk vitenskap gjennom et klinisk rotasjonsprogram på tilknyttede sykehus i USA.

Saint James School of Medicine ble grunnlagt i 2001 av et konsortium av medisinske lærere og leger fra universiteter og høgskoler i USA og Europa.

Hundrevis av studenter har uteksaminert seg fra Saint James siden skolen ble grunnlagt. Vi har en nåværende innmelding på rundt 1000 studenter .

Vårt mål er å tilby studenter fra USA og Canada en høyverdig, rimelig medisinsk utdanning . Læreplanen ved Saint James forbereder studentene til USAs medisinske lisensavtale (USMLE), og våre kandidater er kvalifisert til å praktisere som leger i USA og Canada .

Vårt oppdrag

Oppdraget til Saint James School of Medicine (SJSM) er å hjelpe motiverte studenter til å realisere drømmen om en medisinsk karriere, uavhengig av deres etniske, religiøse og kulturelle bakgrunn. Vi bruker innovative undervisningsmetoder til å forme våre studenters sinn og ånder og for å hjelpe dem til å omdanne dem til medfølende healere av menneskekroppen og sinnet. Våre studenter er opplært til å forfølge sitt yrke med tillit, balansert med ydmykhet og medfølelse.

Ti grunner til å velge Saint James

  1. Motta den samme høykvalitets medisinsk utdanning og muligheter fra amerikanske og kanadiske medisinske skoler, til 1/3 kostnaden
  2. Akkreditert av CAAM-HP, anerkjent av Medical Council of Canada. Vår medisinske skole er oppført i World Directory of Medical Schools med en ECFMG® Sponsor Note. For de oppgraderingsårene som er angitt i sponsormerken, er våre studenter og kandidater kvalifisert til å søke ECFMG for ECFMG-sertifisering og USMLE® som et skritt mot ECFMG-sertifisering.
  3. Vi er den første karibiske medisinske skolen for å levere en USMLE Step 1 Pass Guarantee.
  4. Laveste opplæring blant alle akkreditert medisinske skoler, med undervisning fra $ 6,100 per semester
  5. Stipendier og lån alternativer tilgjengelig
  6. MCAT valgfritt
  7. Tre påmeldingsperioder per år. Start studiene når du velger
  8. Lav student-til-fakultet ratio
  9. Kliniske rotasjoner er garantert på ACGME godkjente sykehus i USA og Canada
  10. Høy kamprate. Våre nyutdannede jobber for tiden i amerikanske og kanadiske sykehus i et bredt spekter av spesialiteter.

Steder

Arnos Vale

Address
Arnos Vale, St. George, Saint Vincent og Grenadinene

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss