Universiteter, skoler og høyskoler i Guyana

Beste studieprogrammer Høyskoler i Guyana 2018/2019

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Guyana. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Guyana. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Guyana og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Guyana og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Guyana direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Guyana

Texila American University

M.D. Guyana Georgetown Zambia Lusaka De forente arabiske emirater Fujairah September 2018 + 2 fler

World Class Rimelig Educational ProviderSom en internasjonal utdanningsgruppe er vi fast i vår forpliktelse til å tilby et bredt spekter av bachelor- og postgradsprogrammer til studentenes samfunn over hele verden gjennom campusbaserte og blandede læringsalternativer ved hjelp av våre globale sentre og autoriserte representanter.Våre utdanningsinstitusjoner tilbyr et bredt spekter av karrierefokuserte bachelor- og poststudier i medisin, sykepleie, apotek, bedriftsledelse og i… [+] nformasjonsteknologi.Kjerneformålet med TAU-gruppen er å gjøre utdanning i verdensklasse tilgjengelig og rimelig for studenter over hele verden. Studentene kan velge å øke sin kunnskap i praktiske læringsmoduser uten å gå på kompromiss med jobb og tid til familie.Vår læreplan er tilpasset og kontinuerlig oppgradert for å møte de voksende bransjens behov og å gi våre studenter mulighet til å kartlegge sin egen fremtid i det krevende faglige landskapet. Studentfokusert pedagogikk, medfølende og kunnskapsrik fakultet, intellektuell mangfold, akademisk rigor, sunt bransje-akademisk forhold, praktikplasser, frivillige programmer etc., er en del av studenters liv på Texila.Med en lidenskap for fremragende og innovasjon, er Texila American University Group forpliktet til sitt oppdrag for å gjøre en positiv forskjell i samfunnene ved å opprettholde tankeledere. Når våre studenter lykkes, trives samfunnene og landene trives i stor grad. Sammen, la oss strebe for å forvandle verden til et bedre sted.ÅpenbaringenÅ bli anerkjent som en leder forpliktet til dyktighet i høyere utdanning, forskning og innovasjon som oppfyller det globale samfunnets ambisjonerOppdragetÅ omdefinere og revolusjonere internasjonal utdanning ved å tilby oppdatert, moderne og utmerket trening innen helsefag, informasjonÅ observere de høyeste standardene for etikk, integritet og medfølende omsorg for studenter og samfunn som helhet.For å gjøre Texila American University stolt av å være verdens mest bærekraftige universitet ved å skape, formidle og anvende handlingskunnskap om helse. [-]


HT