Les den offisielle beskrivelsen

National og Kapodistrian University of Athens (NKUA) er en integrert del av den moderne greske intellektuelle tradisjonen, liv og internasjonal tilstedeværelse. Den kombinerer med suksess et gammelt etablert navn og en autoritet med en dynamisk utvikling og kreativ deltakelse i moderne bokstaver og vitenskap.

E-læringssenter ved National Kapodistrian University of Athens

Det komplette fjernundervisningsprogrammet (E-Learning) fra Senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen, i drift siden 2001, gir fjernundervisningsprogrammer som knytter teoretisk og faglig kunnskap til de praktiske og anvendte ferdighetene som kreves i deres respektive fagområder.

I løpet av de siste 16 årene har E-læringsprogrammet trent mer enn 45 000 mennesker, i mer enn 250 forskjellige programmer som dekker et bredt spekter av pedagogiske retninger fra arkeologi og filosofi til økonomi. Alle nye programmer er utformet med tanke på kunnskap og ferdigheter som kreves på arbeidsmarkedet på nasjonalt og internasjonalt nivå for å skape en dynamisk og konkurransedyktig profesjonell profil.

Programmene utføres kun via internett og er adressert til alle aldersgrupper. Fra folk som akkurat har startet sin profesjonelle karriere til de som allerede jobber som bedriftsledere eller til de som har stor interesse for noen av de tilbudte feltene.

Seniorakademikere og eksperter fra Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen deltar som faglærere av programmene.

Vitenskapelig veileder for e-læringsprogrammet ved Senter for videreutdanning og livslang læring av Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen er professor i økonomi ved Nasjonalt og Kapodistrian-universitetet i Athen, Panagiotis E. Petrakis.

Mål for e-læring

Det endelige målet med våre programmer er å møte de oppdagede pedagogiske behovene og gi de nødvendige komplementære kvalifikasjonene til folk som ønsker å forsterke sin kunnskap og få nye ferdigheter.

Kredittpoeng for yrkesutdanning (ECVET) er tildelt i de fleste programmene, mens kandidater, i tillegg til sertifikatet, også mottar Europass Diplom Supplement. Bruken av ECVET tillater anerkjennelse, overføring og akkumulering av kredittpoeng mellom programmer fra ulike utdanningsentre.

Hvorfor e-læring er et godt valg for en trainee

  • Økt tilgang og fleksibilitet
  • Evne til å kombinere arbeid og utdanning
  • Redusert reisetid og kostnader
  • Mer lærende-sentrert tilnærming
  • Oppkjøp av 21. århundre ferdigheter som er nødvendige for arbeidsplassen
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

E-Learning University of Athens

Dette nettbaserte kurset fokuserer på forebygging av hjerte-og karsykdommer gjennom riktig ernæring og de endringene som skal gjøres i dietten på grunn av kardiovaskulære ... [+]

Dette nettbaserte kurset fokuserer på forebygging av hjerte-og karsykdommer gjennom riktig ernæring og de endringene som skal gjøres i dietten på grunn av kardiovaskulære problemer og risikofaktorer for dem (f.eks. Hypertensjon, forhøyede blodlipider, blodsukker etc.). Det er basert på ekspertisen til universitetet i Athen om helsemessige temaer, og har fungert i de siste årene, på gresk språk, og har så langt mange kandidater.

I denne sammenhengen presenterer kurset de grunnleggende prinsippene for ernæringsvitenskap (betydningen av vitaminer, mineraler og vann, faktorer som bestemmer energibehovet), anbefalinger for et balansert kosthold og egenskapene til middelhavsdietet. I tillegg presenterer den medisinsk ernæringsbehandling, mulige interaksjoner mellom narkotika og næringsstoffer, endringene i dietten på grunn av kardiovaskulære problemer og risikofaktorer. Samtidig beskriver det atherosklerose og klargjør næringsrollens rolle i denne prosessen.... [-]

Hellas Athens
Kontakt skolen
Engelsk
24 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Kurset "Human Reproduction" gir høyt spesialisert utdannelse innen biologi, genetikk, reproduktiv endokrinologi og gjelder for spesialister (gynekologer, endokrinologer, ... [+]

Kurset "Human Reproduction" gir høyt spesialisert utdannelse innen biologi, genetikk, reproduktiv endokrinologi og gjelder for spesialister (gynekologer, endokrinologer, biologer, jordmødre, forskere, sykepleiere etc.) som gir en førsteklasses opplæring på dette faglige feltet.

Dette nettkurset kombinerer kurs og praktisk erfaring med individuelle emner samt klinisk forskning. Praktikstedet, som krever fysisk tilstedeværelse, foregår i møterom, kirurgisk rom, kliniske laboratorier i GENESIS ATHENS-klinikken (Hellas), og i rom med ren forskning, ved bruk av levende modeller og simulatorer med telematikk og personlig tilstedeværelse av elever . Emnet inkluderer 25 uker teoretisk opplæring og 1 uke praktisk trening.... [-]

Hellas Athens
Kontakt skolen
Engelsk
36 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Målet med dette e-læringsprogrammet er å introdusere deltakerne til nanodiagnostikk og nanokirurgi. ... [+]

Bruken av nanoteknologi innen helsefag har utløst nye og svært lovende applikasjoner innen diagnostikk og invasiv terapi av humane sykdommer.

Utviklingen av nye verktøy med forbedrede bildeegenskaper vil føre til tidlig identifisering av sykdommene. Imaging nanotoler gjør det mulig å visualisere svulster ved hjelp av ikke-invasive samt intraoperative imaging tilnærminger.

Integrasjonen av nanotoler med biologi har ført til utvikling av diagnostiske enheter, kontrastmidler, analytiske verktøy, fysioterapiapplikasjoner og legemiddelleveranser.

Programmet utarbeider typene, egenskapene, in vivo og in vitro applikasjoner og potensialene til nanotoler som diagnostiske midler eller biomarkører i kreftbilder, neurofysiologiske forstyrrelser, okulær avbildning og kartlegging av kardiovaskulær sykdom.... [-]

Hellas Athens
Kontakt skolen
Engelsk
10 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

Nåværende nettkurs i stamcellebiologi og regenerativ medisin har et klinisk fokus som inkorporerer grunnleggende aspekter ved celleterapi og vævsteknikk. ... [+]

Nåværende nettkurs i stamcellebiologi og regenerativ medisin har et klinisk fokus som inkorporerer grunnleggende aspekter ved celleterapi og vævsteknikk. Studentene har muligheten til å lære om nye, oppdaterte teknologier som gjelder for moderne terapeutiske tilnærminger som stamcelleapplikasjoner, nanomedicin, vevsteknikk.

Prosjektemner inkluderer stamcellebiologi, celleterapi, vevsteknikk, funksjonaliserte stillaser, biomaterialer.

Kurset er åpent for kvalifisert gresk og internasjonal kandidat, som holder minst en grad i medisin, biologi, biokjemi eller beslektede felt. Det er inkludert i nanoteknologi-nanomedicinsk kategori av våre online kurs og det går via en brukervennlig pedagogisk plattform. Når deltaker fullfører alle enhetene vellykket, mottar han / hun et opplæringsbevis.... [-]

Hellas Athens
Kontakt skolen
Engelsk
10 uker
Nettstudier
Les mer på norsk

Kurs

E-Learning University of Athens

Nanoteknologi er et tverrfaglig felt, og bruken innen helsefag har ført til innovative applikasjoner innen diagnostisering og behandling av levende vesener, samt i landb ... [+]

Nanoteknologi er et tverrfaglig felt, og bruken innen helsefag har ført til innovative applikasjoner innen diagnostisering og behandling av levende vesener, samt i landbruksprosessen.

[-]
Hellas Athens
Kontakt skolen
Engelsk
10 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
E-Learning University of Athens

... [+]

Kurset gir en enkel og effektiv måte, utfordringene og generelle trender innen farmasøytisk nanoteknologi, og utforsker også nye strategier for å overvinne begrensninger i narkotikabruk.

[-]
Hellas Athens
Kontakt skolen
Engelsk
10 uker
Nettstudier
Les mer på norsk