Read the Official Description

Diponegoro University (UNDIP) er et prestisjetungt universitet som ligger i den nordlige Sentral-Java Indonesia. Det er kjent for å være i forkant av prosjektering og teknologisk kunnskap og kompetanse, med et mål om å være en fremragende forskning University. UNDIP har også etablert et rykte for innovativ utdanning og ledende forskning, med en visjon om å utdanne teknologer og fagfolk mot utvikling av kreative menneskelige ressurs og avanserte teknologiske nyvinninger. Dette er i tråd med ambisjonene i landet for å være fullt utviklet og kunnskapsrike nasjon. UNDIP har 11 fakulteter og antall forskningssentre, i tillegg til akademiske avdelinger for å betjene teknologiske, utdannings- og forskningsbehov for universitetet.

Et viktig resultat av UNDIP er nøye klarte modernisering er et stadig bedre utdanningssystemet som har strømmet millioner i forskning og utvikling, og for å oppmuntre internasjonale studenter inn i landet. I 2008 THES-QS Top verden Universitetet rangering, den Diponegoro University (UNDIP) omtalt godt i rangeringen av 501+ posisjon, som avtar fra Top 500 (401-500th stilling) i 2007. I 2009 UNDIP rangert 171th av Top 200 Asia fra QS Top Asia Universitetet Ranking. I 2009 har kvaliteten på undervisningen i UNDIP blitt mye bedre de siste årene, etter en regjering dekret om at alle lærere og forelesere må ha en Master / PhD-grad i faget at de lærer, som ikke var tilfelle før årsskiftet århundret.

Diponegoro University (UNDIP) har vært lang tid på å administrere sine endeløse forsøk på å bli akkreditert som en nasjonal universitet som å være stolt av og akkreditert internasjonalt som et fremragende universitet. Dette programmet var i tråd med de globale era utfordringer. Den globale tidsalder krever høy kvalitet utdanningsinstitusjoner som driver noen oppnåelser å delta i konkurrere utover verdens raske konkurranse. Basert på dagens forhold, bør kvalitetsutdanning i et universitet alltid økes for å utvikle kvalifiserte og kunnskapsrike, og høyteknologi menneskelige ressurser. De strategiske tiltak hadde blitt tatt i tråd med den nye paradigmet av høyere utdanning utviklingsprogram som har blitt foreslått av indonesiske Direktoratet for høy utdanning (IDGHE).

I året 2020, har til hensikt UNDIP å være en fremragende forskning University. Innsats for å oppnå visjonen definerer UNDIP sitt oppdrag som følger:

for å gi den beste utdanningsprogram innen vitenskap, teknologi og kunst, å gjennomføre profesjonelle vitenskapelige undersøkelser og publisering som bidrag til utviklingen av vitenskap og teknologi, å gi kvalifiserte offentlige tjenester i henhold til samfunnets behov og utvikling av kunnskaps vitenskaper og gjennomføre evalueringen regelmessig for å forbedre kvaliteten, autonomi, ansvarlighet og akkreditering av universitet.

Visjon, misjon og hoved vitenskapelig interesse av UNDIP har vært fokusert på Eco-Coastal-Region Development. Vi har en betydelig andel av de mest konkurransedyktige Videreutdanning og Undergraduate programmer i ingeniørfag, dyr landbruk, IKT, naturfag, matematikk, økonomi, ledelse, medisin, sosial og politisk vitenskap, bokstaver, offentlig helse, fiskeri og marin vitenskap, og psykologi.

Student hostel innkvartering vil bli gitt av UNDIP inne i campus-regionen, så vel som privat leie på rundt campus levert av samfunnet. Rundt privat operasjon har en student kantine som tilbyr et bredt utvalg av mat til rimelige priser. Romprisen for de private Leie varierer fra Rp 150 000 til Rp 250.000 i måneden avhengig av de tilgjengelige fasilitetene. Romprisene er ikke inkludert sengetøy og rengjøring. Hovedfagsstudenter kan innkvarteres i private boliger for familien. Det bør påpekes at prisene kan variere betydelig avhengig av type losji, nærhet til campus og andre relevante faktorer. Vanligvis informasjon om private boliger til leie er tilgjengelig på de lokale avisene.

Programs taught in:
Engelsk
Indonesisk

Denne skolen tilbyr også:

Master

Diponegoro University

Rådgiver ... [+]

Rådgiver [-]
Indonesia Semarang
July 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Diponegoro University

Diponegoro University (Undip) åpner Master of Nursing Program (S2). Dette er i tråd med tildelingen av generaldirektøren for den nasjonale utdanningsdepartementet til Uni ... [+]

Master of Nursing Program Diponegoro University (Undip) åpner Master of Nursing Program (S2). Dette er i tråd med tildelingen av generaldirektøren for den nasjonale utdanningsdepartementet til University of Diponegoro nummer 717/E/T/2011. I denne forbindelse, Diponegoro Universitetet kunngjør formelt åpningen av registreringen av Master i sykepleie (S2) en gang i året. Krav om registrering er som følger:

S. Kep ​​utdannet, NS eller S. Kp opptrer som pedagog / foreleser / assistent med minimum GPA på 2,75 Anbefaling fra forelesere / veiledere / leder av høgskolen på lavere nivå / realkompetanse (som er minimalt kvalifisert i Master of Health) Bevis av registreringsavgift Fyll ut registreringsskjemaet og fyll den med: (1) kopi av vitnemål S1 og sykepleiere sammen med karakterutskrifter som har blitt legalisert, (2) tillater høye institusjonsledere sende potensielle studenter, (3) en erklæring college ledere om evnen til å bære kostnadene ved utdanningen elevene (for finansiert av institusjonen), (4) en erklæring evne til å betale skolepenger (for selvfinansiering), (5) 3x4 farge fotografi (to stykker) og 4X6 (2 ark). ... [-]
Indonesia Semarang
September 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Diponegoro University

Master i Animal Science Faculty of Agricultural Sciences, har Diponegoro Universitetet tre konsentrasjonsstudieretninger ... [+]

Master of Animal Science Master i Animal Science Faculty of Agricultural Sciences, har Diponegoro Universitetet tre konsentrasjon områder av studien slik:

Animal Produksjon av Science, dekker: reproduktiv biologi og avl, produksjonsteknologi, og animalske produkt-teknologi (husdyrbasert mat vitenskaper); Science of Nutrition og dyrefôr, dekker: fôrvekster, fôr næringsstoffer og fôrteknologi; Science of Animal Science and Development Planning, dekker: økonomisk utvikling av gården og gården samfunnsutvikling.

Generelt Påmelding For å registrere for Master i Animal Science Diponegoro University, må en ny student være:

Uteksaminert fra bachelorstudiet Innhentet GPA Score ≥ 2,70 Regn på engelsk ... [-]
Indonesia Semarang
July 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Diponegoro University at a glance