Les den offisielle beskrivelsen

Universitas Gadjah Mada betraktes som en av de eldste universitetene i Indonesia, og tjener som en søyle for opplæringen i Indonesia, og utgir seg som forsvarer og formidler av Pancasila.

På Universitas Gadjah Mada får studentene et stort utvalg av muligheter til å utvikle kreativitet og innovasjon i deres verden gjennom støtte fra moderne infrastruktur og informasjonsteknologi. Som et verdensklasse forskningsuniversitet har UGM lagt stor vekt på forskningsaktiviteter ved å motivere fakultetets medlemmer, samt studenter til å gjennomføre og publisere sin forskning. Videre er denne innsatsen oppfrisket gjennom å utvikle 25 studieplasser på ulike vitenskapelige felt. UGM er utstyrt med rene ressurser på 3.608 fakultet medlemmer og 4.324 ansatte som er sterkt forpliktet til å gjøre UGM det beste universitetet og den fremtredende pedagogiske referansen i Indonesia.

Vi presenterer UGM

Universitas Gadjah Mada er et indonesisk offentlig ivy league forskning universitet i Yogyakarta, Indonesia, grunnlagt 19. desember 1949. UGM er den eldste og største institusjon for høyere læring i Indonesia. Ligger i Yogyakarta, Indonesia, består 360-acre universitet av 18 fakulteter, 68 studieprogrammer, 23 diplomstudier, 104 master- og spesialiststudier og 43 doktorgradsstudier.

Den har ca 55 000 studenter, 1 187 utenlandske studenter og 2500 fakultetsledere for tiden. Universitas Gadjah Mada har blitt ansett som en av de mest prestisjetunge universitetene i Indonesia.

UGM implementerer et educopolis-område, et skritt tatt av universiteter for å skape et bevegelsesmiljø for kontinuiteten i læringsprosessen. Disse tiltakene forfølges i sammenheng med å utvikle tverrfaglige samarbeid og svare på økologiske problemer for å oppnå visjonen på universitetet. Noen av trinnene reduserer forurensning og utstødning av kjøretøy, utvikling av fotgjenger, begrensning av kjøretøyer som kommer inn på campus, bygging av nye sovesaler på campus, utvikling av parkeringslommer, planting av trærne grønt og mange flere.

Den spesielle regionen Yogyakarta hvor UGM ligger er en av de minste provinsene i Indonesia og har vært kjent som et senter for japansk kultur, samt et senter for læring. Den har 3.400.000 innbyggere, hvorav 511.000 er bosatt i byen Yogyakarta. Dets betegnelse som et læringsenter er preget av eksistensen av 120 statlige og private tertiære utdanningsinstitusjoner, med en elevbefolkning på over 300.000.

Syn

Å være et utmerket og innovativt universitet i verdensklasse, gjennomsyret av nasjonens kulturelle verdier basert på Pancasila som statens ideologi og dedikert til nasjonens interesse og menneskehet.

Oppdrag

Å utføre utdanning, forskning og samfunnstjeneste, samt bevaring og utvikling av kunnskap som er utmerket og nyttig for samfunnet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Etablert 5. mars 1946, Fakultet for medisin, folkehelse og sykepleie UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) har vokst og utviklet seg raskt gjennom årene. FK-KMK UGM har po ... [+]

Etablert 5. mars 1946, Fakultet for medisin, folkehelse og sykepleie UNIVERSITAS GADJAH MADA (FK-KMK UGM) har vokst og utviklet seg raskt gjennom årene. FK-KMK UGM har posisjonert seg til å bli et ledende universitet i Indonesia, Asia og i verden. Tusenvis av alumni har uteksaminert og farget helsevesenet i Indonesia og over hele verden. Ligger i en campus med tropisk klima, hyggelig atmosfære og utstyrt med ulike fasiliteter som støtter utdanning, forskning og samfunnstjeneste. Skolen for medisinens visjon er å være et utmerket nasjonalt medisinsk utdanningsprogram som er innovativt, globalt standardisert og overlegent, samt å betjene nasjonens og menneskehetens interesser med profesjonell menneskelig ressursstøtte. Læringsfaser i et studieprogram for FK-KMK UGM inkluderer 3. 5 års grunnfag, 2 års fagfase og 1 års internship.... [-]

Indonesia Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Heltid studier
7 semestre
Campus
Les mer på norsk