Innopharma College Of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Innopharma er den prisbelønte bransjen ledet utdanning og teknologi Institutt for farmasi, medtech og næringsmiddelindustrien.

Hvorfor studere med Innopharma College of Applied Sciences?

Lær av de beste

Vår utdanningsteam har lang bransje ledet erfaring innen farmasøytisk, medisinsk utstyr, mat, ingeniørfag og utdanningssektoren. Mange av foreleserne har hatt ledende posisjoner med store blue chip multinasjonale selskaper i Irland og internasjonalt.

Nettverk med de beste

Vi har et omfattende kontaktnett som vi benytter til å koble studenter med næringsliv og akademia. Dette har vist seg uvurderlig i retur studentene til å arbeide eller de forfølge nye karriereveier. Vi har en enestående rykte for post-graduate sysselsetting over 70% av våre kandidater har fått jobb eller avansert videre sin karriere innen 6 måneder etter eksamen fra Innopharma kjører kurs.

Tilpass programmer som passer best for din virksomhet

Vi samarbeider tett med enkeltselskaper for å utvikle og levere skreddersydde programmer til akkurat dine spesifikke bedriftens behov. Bransje ledet programmer kan leveres på stedet eller i våre lokaler. Alle våre programmer er utformet med forretningsresultater i tankene. Praktisk og hands-on by design, disse programmene gi elever med en intens, utfordrende og industri relevant erfaring. Hvis du ønsker å undersøke muligheter hvor vi kan skreddersy kurs for å passe bedriftens behov, kan du kontakte oss på +353 1 4853346 eller email oss på education@innopharmalabs.com.

Karrieremuligheter

Utvikle og forbedre dine ferdigheter og ekspertise

Innopharma College of Applied Sciences programmer er utformet med din karriere i tankene. Innopharma har som mål å produsere kandidater av høyeste kaliber, som vil være svært arbeidsfør innen bioteknologi, biofarmasøytisk og medisinsk bioteknologi Industries og etterspurt av industrien til å fylle senior / midten lederfunksjoner. Som et resultat av studentenes suksess i våre programmer, har våre kandidater vært i høy etterspørsel etter industrien, med mange organisasjoner og rekrutteringsbyråer kontakter Innopharma direkte på utkikk etter kandidater til å fylle åpne roller. Innopharma også ansette en dedikert Industry Liaison teamet som er i konstant kontakt med næringslivet og rekrutterere fremme både nåværende og tidligere studenter.

Fremme rett karriere flytte for deg

Fra første forespørsel rett gjennom til deltakeren eksamen fra Innopharma College of Applied Sciences programmer, er alle laget for å støtte utviklingen av din karriere. Alle deltar i intervju workshops for å fastslå den beste strategien for dem - det være seg å hjelpe deg i å flytte din karriere til neste nivå eller hjelpe din tilbake til arbeid. Disse workshops med karriere trenere identifisere og bygge på student kjernekompetanse, og overførbare ferdigheter og bidra til å identifisere og målrette de mest egnede karriere roller innenfor bransjen for deg.

Karriereutvikling med deg i tankene

En integrert del av alle programmene kjøres på Innopharma Collge of Applied Sciences er dedikerte moduler i Career Development, veiledet av profesjonelle virksomhet trenere. Alle studentene fullføre et arbeid forberedelse modul. Denne modulen trenere alle deltakerne om hvordan å fullføre generell og skreddersydd CV / CVer, utvikle nettverk til kildejobbmuligheter i Norge og internasjonalt og komplette falske intervjuer basert på faktiske roller som du som søker eller som ville du sannsynligvis gjelde. Denne prosessen gjør den enkelte til å utvikle en karriere strategi for seg selv. En integrert del av Innopharma programmene er å utvikle selvtillit og selvsikkerhet for den enkelte å oppsøke roller gjennom sitt utvidede nettverk og direkte målretting av selskaper for å fremme sin kompetanse. Denne modellen har oppnådd gode resultater i styringsgruppa slike kandidater mot deres ideelle karrieremål.

Studentene blir guidet på å videreutvikle sine nettverk gjennom bruk av Innopharma sosiale medier nettverk, oppmøte på nettverk hendelser (organisert av Innopharma) og deltagelse på annen relevant karriere eller nettverk hendelser i Irland. Innopharma samarbeider med mange av de ledende rekrutteringsbyråer i Irland denne tjenesten industrien, for å identifisere karrieremuligheter for deg innen bransjen.

Arbeidsmuligheter…

... Innen legemiddelindustrien i Norge

19 av verdens 20 beste farmasøytiske selskaper er basert i Irland I overkant av 50.000 dyktige fagfolk jobber i denne sektoren 5 av 8 av verdens beste selger narkotika er produsert i Irland Verdens største netto eksportør av legemidler og globalt anerkjent kompetansesenter i pharma

Farmasøytiske Roller / Karriere

Produkt- og prosessutvikling, engineering, automatisering, validering, Process Analytical Technology, Produksjon Tekniker / operatører, Maintenance Support, kvalitetssikring Analyst, kvalitetskontroll, Bio-Pharma, emballasje, Prosjekt Engineering, Lab teknikere, prosessteknikere, Support Services.

... Innen medisinsk utstyr industrien i Irland

15 av verdens 25 største medisinske selskaper som har strategiske steder i Irland Europas ledende sted for utvikling produksjon av medisinsk teknologi - globalt anerkjent kompetansesenter Eksporten av € 7,2 milliarder som representerer 8% av Irlands totale vareeksporten 250 selskaper som er involvert i utvikling, produksjon og markedsføring av et variert utvalg av produkter og tjenester Ansette 25.000 mennesker - det høyeste antall personer per innbygger som arbeider i bransjen i Europa

Medisinsk enhet Roller / Karriere:

Produkt design og utvikling, Sprøytestøping, kontinuerlig forbedring, Utstyr Vedlikeholdstekniker, Quality Control / Assurance, Emballasje, Prosjekt Engineering, Validation engineering, produksjon teknikere, Automasjon / Robotic / Vision Systems, Software Development, Support Services

... Innen næringsmiddelindustrien i Irland

Irsk mat og drikke eksporten nærmer € 10 mrd Agri-food industrien utgjør 8% av irsk BNP Over 50 000 mennesker direkte ansatt i mat og drikke bransjer 86 000 sysselsatte i primærproduksjon, jordbruk, skogbruk og fiske

Roller / Karriere med næringsmiddelindustrien

Kvalitet Roller - støtte roller, Produksjon Roller - Produksjon Operatør / teknikere, Vedlikehold / Verktøy Roller - Vedlikeholdstekniker, Utilities Tekniker, Regulatory Affairs Roller - Dokumentasjon Administrator, Supply Chain Roller - Warehouse Operatives, lagerstyring, planlegging og logistikk Administrator

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se MSc - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Klinisk Forskning

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 12 måneder January 2019 Irland Dublin

Denne nye 12 måneders Masters Programmet er en unik blanding av klinisk forskning og Business Technology. Det vil fokusere på kjernekompetanse som Pharmaceutical Life Cycle Management, Clinical Research, lover og etiske krav, Operational Excellence, strategisk tenkning og faglige ferdigheter. [+]

Master i klinisk forskning

* Med forbehold om validering

Denne nye 12 måneders Masters Programmet er en unik blanding av klinisk forskning og Business Technology. Det vil fokusere på kjernekompetanse som Pharmaceutical Life Cycle Management, Clinical Research, lover og etiske krav, Operational Excellence, strategisk tenkning og faglige ferdigheter.

Alle klasser blir direkte overført ved hjelp av en elektronisk opplæring plattform, tilbyr elevene mulighet til å enten fysisk delta eller delta i klassen online. Alle klasser er registrert også slik at elevene mulighet til å se senere og støtte revisjon.

Nettbasert læring og støtte vil bli gitt gjennom bruk av Moodle. Omfattende coaching og mentoring workshops vil bli utstyrt med spesielt fokus på individuell vurdering og forbedring.... [-]


Master of Science in Medical Device Technology & Business

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 12 måneder November 2018 Irland Dublin

[+]

* Med forbehold om validering

Muligheter KVALITETSSIKRING Hvordan man søker Avgifter [-]

Master of Science in Pharmaceutical Manufacturing and Process Technology

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 12 måneder September 2018 Irland Dublin

[+]

Muligheter Hvordan man søker Avgifter [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Innopharma, Ravenscourt Campus, Three Rock Road, Sandyford,
18 Dublin, Irland
Telefon undefined