Trinity College Dublin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, som ble grunnlagt i 1592, er en av verdens ledende universiteter og er konsekvent rangert i topp 1% av institusjoner over hele verden. I over 400 år har denne historiske universitets vært en verdensleder i høy kvalitet, internasjonalt anerkjent utdannelse. Med et globalt rykte for excellence, fremmer Trinity kreativitet og nytenkning i studenter.
Universitetet bringer sammen et levende internasjonalt samfunn av nesten 17 000 studenter og 2860 medarbeidere. Universitetets fantastisk campus av historiske bygninger og brosteinsbelagte gangveier er sidestilt med sine state-of-the-art fasiliteter og verdenskjente sentre for fremragende forskning der banebrytende forskning foregår. Med 24 akademiske skoler, Trinity tilbyr kurs i fagområder som spenner fra språk og litteratur til nanovitenskap og biomedisinsk teknikk.

Studentliv Universitetet bringer sammen en mangfoldig, nysgjerrig og støttende fellesskap av studenter og lærere i hjertet av byen. De virkelig tilgjengelige og dedikerte professorer oppmuntre elevene til aktivt å engasjere seg i College livet og byen utover campus portene. Studentlivet ved Trinity handler om mye mer enn utdanning: med over 200 idrettsklubber og foreninger som spenner fra friidrett til tennis, diskutere for å investere, og drama til science fiction, er det noe for enhver interesse.

Trinity er en av verdens eneste universiteter for å gi alle studentene med en personlig veileder - en dedikert ansatt som kan tilby faglig, personlig og faglig veiledning gjennom hele fireårig studium. Et bredt spekter av student tjenester, herunder læring utvikling og støtte, peer veiledning, rådgivning og karriereveiledning, sikrer at alle studenter har den støtten de trenger for å lykkes i Trinity og utover.

Universitetet er en av bare tjueto "Best Buy" offentlige høyskoler i verden (Fiske Guide til høyskoler 2015).

Trinity har strategiske relasjoner med noen av de mest prestisjetunge universitetene i verden, inkludert Fudan University, Peking University og Tsinghua University i Kina; Indian Institute of Management i Bangalore, India; Brown University og University of Notre Dame i USA.

Økonomi, Innovasjon og entreprenørskap Trinity Business School er rangert som en av Top 30 handelshøyskoler i verden (Eduniversal 2015/16), og har vært banebrytende banebrytende forskning, undervisning og læring i ledelse og entreprenørskap i nesten et århundre. Trinity selv har produsert flere entreprenører enn noe annet universitet i Europa, genererer 180 bedrifter, som produserer 192 gründere og heve $ 2166 millioner i løpet av de siste ti årene (Pitchbook universiteter Report 2016-2017), så er det ideelle stedet for studentene til å gjennomføre sin siviløkonom .

Trinity Business School nylig lansert en innovativ ny virksomhet kurs for lavere grads studenter, Bachelor i Business Studies grad. Dette er et unikt program, utviklet for studenter som ønsker å fokusere på virksomheten helt fra begynnelsen av sin mastergrad. Innovasjon, entreprenørskap og erfaringskunnskap er sentrale pilarer i dette dynamiske nye programmet. Programmet legger vekt på blended learning, hvor faglig dyktighet oppfyller bransjeerfaring. Studentene får førstegangs praktisk virksomhet ferdigheter gjennom hele programmet ved å gjennomføre praksisplasser, utvikle en oppstart eller ta en lederrolle i en av Trinity virksomhet studentforeninger. Studentene har også mulighet til å studere i utlandet ved en av våre topp-ranking partnerinstitusjoner. For mer informasjon besøk: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Eiere Trinity misunnelsesverdig beliggenhet plasserer universitetet midt i hjertet av sentrum av global virksomhet - Irlands Silicon Valley - hvor studentene er rekruttert praksisplasser, sommerjobber og graduate karrierer fra arbeidsgivere som ser til Trinity som en viktig leverandør av topp kvalitet akademikere. Etter vellykket gjennomføring av en lavere eller praktisk program på Trinity, studentene har mulighet til å bo i Norge for å jobbe i ett år på tredje nivå Graduate Scheme. Trinity karriere Tjenesten ble rangert andre i Europa (ISB 2015) med 95% av Trinity kandidater i arbeid eller videre studier innen 6 måneder etter endt utdanning. Den europeiske hovedkvarteret til selskaper som Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, Linkedin og Facebook, er Dublin et ideelt sted for studenter og akademikere interessert i å jobbe i disse verdensledende selskaper.

Dublin Trinity travle 47-acre campus er en oase i hjertet av Dublin, en pulserende og trygg europeisk hovedstad. Universitetets sentrumsbeliggenhet gir studentene en unik mulighet til å blande en streng faglig program med en enestående utvalg av kulturelle, sosiale og faglige erfaringer. Et vell av museer, teatre, gallerier, kafeer, restauranter og historiske turiststeder ligger rett på Trinity dørterskel.

Trinity rangering

• I verdens topp 100 og nummer én universitetet i Irland. 1 • En rekke av våre spesifikke emne rangeringen funksjonen i verdens topp 50 og 100 som forsterker vår verdensklasse stående. 2 • Vi har vist spesielle styrker i de områdene av internasjonale studentrepresentasjon, fakultet representasjon og forskning siteringer per ansatt. 3 World Class Forskning i hjertet av en treenighet utdanning • Forskning-ledede undervisning er en av de karakteristiske faktorene for en treenighet utdanning. • Trinity forskere vinner konkurranse forskningsmidler på europeisk og globalt nivå med betydelig internasjonal anerkjennelse. • Irland er den nest mestvinnende nasjon i EU ved å tiltrekke forskning og finansiering for å støtte nye og spennende fremskritt og funn, som i sin tur påvirker global endring. Nesten 50% av disse midlene er tildelt Trinity. • Åtte de ti 2016 forskningsgjennombrudd i Irland er tilknyttet Trinity College i henhold til Silicon Republic. 4

Innovasjon og entreprenørskap • Vi er rangert første i Europa for å produsere Entreprenører og er den eneste europeiske universitetet til funksjonen i verdens topp 50. 5 • Trinity fremmer kreativitet og nytenkning i studenter. • Trinity er forpliktet til å gi et miljø som gjør at innovasjon og entreprenørskap på tvers av universitetet. Trinity har etablert en rekke tiltak som Innovasjon og entreprenørskap Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPad og Launchlabs å bygge og støtte et fellesskap som gir økonomiske, sosiale og kulturelle verdier.

Arbeidsevne og Karriere service • 95% av Trinity kandidater er i arbeid eller videre studier innen 6 måneder etter endt utdanning. • Trinity Karrieretjenesten rangert andre i Europe6. Trinity studentene kan forvente den høyeste kvaliteten på støtte når forfølge sine post-college prospekter. • Utover Trinity erfaring, gir en treenighet utdanning en vei til å bli en verdensklasse graduate. • Topp internasjonale arbeidsgivere aktivt målrette Trinity nyutdannede. • Plasseringen er en stor fordel når det gjelder å planlegge en karriere etter treenighet. Dublin er hjem til det europeiske hovedkvarteret til mange av verdens ledende internasjonale selskaper. • Investering i Academic Excellence • Trinity har bevilget € 16 millioner til et internasjonalt rekrutteringskampanje for å fylle 40 nye Ussher amanuenser innlegg på tvers av flere disipliner. Mulighetene spenner fra science, engineering og medisin til kunst og humaniora. • Trinity fortsetter å tiltrekke seg global talent fra utlandet for å styrke universitetets globale utsiktene og forbindelser i utdanning og forskning. 40% av våre lærere er internasjonal.

blindtarm

1 Trinity er i topp 1% av universiteter, med alle prestisjetunge jevnaldrende som Cambridge, Oxford og St. Andrews. QS rangeringer 2016/17. 2 verden topp 50 eksempler er engelsk språk og litteratur, moderne språk, statsvitenskap og sykepleie og i World Top 100 eksempler inkluderer biologi, farmasi og farmakologi, kjemi og materialteknologi, historie, jus og juridiske studier, sosiologi, sosialpolitikk og Administrasjon. 3 Ytelsen har vært enestående i bestemte kjerneindikatorer, outranking andre prestisjetunge jevnaldrende: • internasjonale fakultetet representasjon (98), Cambridge (97,6) og Kings College London (97,6) • internasjonal studentrepresentasjon (85.9), Harvard (70) og Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity har generert 180 selskaper, produsert 192 gründere og oppvokst $ 2.166 million i løpet av de siste ti årene (Pitchbook universiteter Rapporter 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health MSc » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


MSc i global helse

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

M.Sc. Global Health tar sikte på å forberede nyutdannede til å bidra i bredere skala til utforming, gjennomføring og styring av helseprogrammer, helsevesenets utvikling og helsepolitikk. Emnet øker tradisjonelle tilnærminger til offentlig og internasjonal helse ved å samle perspektiver og innsikt fra en rekke helse- og samfunnsfag ved å forstå og løse utfordringene i global helse. [+]

Global Health er et forsøk på å løse helseproblemer og problemer som overskrider nasjonale grenser, og informeres av omstendigheter og erfaringer fra land i ulike sammenhenger. Den underliggende forutsetningen er at verdens helseproblemer deles og best håndteres av samarbeid og deling av innovative løsninger.

M.Sc. Global Health tar sikte på å forberede nyutdannede til å bidra i bredere skala til utforming, gjennomføring og styring av helseprogrammer, helsevesenets utvikling og helsepolitikk. Emnet øker tradisjonelle tilnærminger til offentlig og internasjonal helse ved å samle perspektiver og innsikt fra en rekke helse- og samfunnsfag ved å forstå og løse utfordringene i global helse. Disse problemene kan for eksempel oppstå i nødhjelps- og utviklingsprogrammer i utviklingsland; i konflikt- og postkonfliktsituasjoner med flyktninger, asylsøkere og økonomiske innvandrere; med turister og forretningsreisende. Alle land gir opphav til ulikheter i helse, velstand, utdanning og menneskerettigheter, og sammenhengen mellom disse problemene vil være et stort tema som går gjennom hele kurset.... [-]


MSc i immunologi

Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Irland Dublin

Denne M.Sc. i immunologi inkluderer studiet av immunologiske prosesser og mekanisme, hvordan de bidrar til sykdom og hvordan de kan manipuleres terapeutisk. Ved å fokusere på molekyler, celler, organer og gener i immunsystemet, deres interaksjon og hvordan de blir aktivert og regulert, skal studentene utvikle en dyp forståelse av de patologiske prosessene som støtter immunforsvaret sykdom og hvordan de kan kontrolleres. Fra et praktisk perspektiv innebærer kurset dybdeinstruksjon i moderne metodologier brukt innen immunologi / biomedisinsk forskning, inkludert grunnleggende molekylær og cellulær biologi. Studentene vil også bli utdannet i eksperimentell design, datahåndtering og grunnleggende forskningsferdigheter. Masterkurset tar sikte på å gi studentene en velbalansert og integrert teoretisk og praktisk kunnskap om immunologi og å markere fremdriften og de intellektuelle utfordringene i denne disiplinen. [+]

Denne M.Sc. i immunologi inkluderer studiet av immunologiske prosesser og mekanisme, hvordan de bidrar til sykdom og hvordan de kan manipuleres terapeutisk. Ved å fokusere på molekyler, celler, organer og gener i immunsystemet, deres interaksjon og hvordan de blir aktivert og regulert, skal studentene utvikle en dyp forståelse av de patologiske prosessene som støtter immunforsvaret sykdom og hvordan de kan kontrolleres. Fra et praktisk perspektiv innebærer kurset dybdeinstruksjon i moderne metodologier brukt innen immunologi / biomedisinsk forskning, inkludert grunnleggende molekylær og cellulær biologi. Studentene vil også bli utdannet i eksperimentell design, datahåndtering og grunnleggende forskningsferdigheter. Masterkurset tar sikte på å gi studentene en velbalansert og integrert teoretisk og praktisk kunnskap om immunologi og å markere fremdriften og de intellektuelle utfordringene i denne disiplinen.... [-]


MSc i sykepleie

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 fler

Programmet søker å gjøre det mulig for registrerte sykepleiere å skaffe seg den sofistikerte kunnskap, ferdigheter og beslutningsevne som er nødvendige for å praktisere i dynamiske helsemiljøer. Det er ment at kandidater fra dette programmet vil være rustet til å bli ledere i sine respektive disipliner og for å forbedre sykepleiepraksis gjennom sin avanserte forskning og kritiske tenkning ferdigheter. [+]

Programmet søker å gjøre det mulig for registrerte sykepleiere å skaffe seg den sofistikerte kunnskap, ferdigheter og beslutningsevne som er nødvendige for å praktisere i dynamiske helsemiljøer. Det er ment at kandidater fra dette programmet vil være rustet til å bli ledere i sine respektive disipliner og for å forbedre sykepleiepraksis gjennom sin avanserte forskning og kritiske tenkning ferdigheter. Etter avsluttet kurs vil deltakerne kunne:Styrke og utvikle sin kompetanse på sitt område av praksis gjennom bruk av forbedret kunnskap, reflekterende ferdigheter og forskningsbasert praksis.Utarbeide, implementere og evaluere metoder for å forbedre kvaliteten på sykepleie og / eller sykepleierutdanning som tilbys i Irland.Tren administrativt og intellektuelt lederskap i sitt yrke og disiplene som finnes i.Utvide sine ferdigheter i den kritiske evalueringen av forskningsrapporter og planlegg, gjennomføre og evaluere forskningsstudier.Kursets varighet og struktur... [-]

Videoer

TCD

Kontakt

Trinity College Dublin

Adresse, linje 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
HJemmeside http://www.tcd.ie/
Telefon +353 1 896 1000