Tel Aviv University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TAU - Israels globale universitet

Tel Aviv University (TAU) - Israels største og mest omfattende institusjon for høyere utdanning - er hjem for over 30.000 studenter som studerer i ni fakulteter og over 125 skoler og avdelinger over hele spekteret av naturvitenskap, humaniora og kunst.

Telenor ligger i Israels kulturelle, økonomiske og teknologiske hovedstad Tel Avivs ugjennomtrengelige ånd av åpenhet og innovasjon - og har et campusliv som dynamisk og pluralistisk som selve metropolen. Tel Aviv byen og Tel Aviv universitetet er en og samme - et blomstrende middelhavs sentrum av mangfold og oppdagelse.

Konsekvent rangert i de 20 beste i verden når det gjelder vitenskapelige sitater og blant de 100 beste universiteter internasjonalt, er Tel Aviv University også Israels første valg for studenter, og sine kandidater er mest ettertraktede av israelske selskaper. Globalt i utsikter og virkninger, fremmer TAU undervisning og forskning som bryter ned veggene mellom disipliner, og streber for å takle det tjueførste århundres mest presserende utfordringer gjennom dristige, tverrfaglige løsninger.

utdanning

Tilskudd til det lyseste sinnet fra hele landet og rundt om i verden utmerker seg universitetet med sin vekt på fortreffelighet og dets banebrytende, tverrfaglige tilnærming til forskning.

Forskning

TAU er en av Israels viktigste forsknings sentre, engasjert i mer enn 5000 innovative prosjekter i klassiske disipliner og innen banebrytende felt fra bioinformatikk til nanoteknologi. Derfor utfører over 150 av verdens ledende akademiske og bedriftsinstitusjoner jevnlig felles programmer på campus.

Samfunnet

TAU hjelper til med å forme Israels sosiale fremtid, og åpner dørene for kunnskap og mulighet til alle. Universitetsfakultet og studenter er en del av det daglige livsstoffet i Tel Aviv, og går inn i samfunnet på utallige måter - fra sosiale velferdsprogrammer til juridiske klinikker, fra tannpleie til samfunns teater, og fra voksenopplæring til byfornyelse.

På området for vitenskap, næringsliv, medisin, humaniora, regjering, kunst og kunst av stipend, leder Tel Aviv University veien - utvide og berikke vår felles fremtid.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health Pre-Meds » Se Global MBA » Se Summer courses » Se BSc'er » Se Kurs » Se MA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Pre-Med

Voyage to Medicine

Campus 1 semester July 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

.

Programmet er designet for å fordype elevene i medisinske og helsetjenester. Det gir en unik mulighet til å få førstehånds syn og opplevelser i et av Israels fineste sykehus og dets medisinske institusjoner, under veiledning av eksperter i feltet.

TOEFL test (minimum score: skriftlig 582, datamaskinbasert 223, eller iBT 89) IELTS test (minimum score: 6.5). Vær oppmerksom på at studenter som ble født i et av disse landene, men som var utdannet andre steder, fortsatt vil være pålagt å tilfredsstille engelskkunnskapskravet for å fullføre søknaden. En kopi av gyldig pass Et passfoto Helseerklæring Form Medisinsk Form [-]