Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Universitetet for humaniora

Campus Bio-Medico Universitetet i Roma ble etablert i 1993 med det kulturelle målet om å gjenopprette til biomedisinsk vitenskap verdien av menneskeliv og personen som deres sentrale fokus. Unge mennesker tilbys et kulturelt, faglig og menneskelig orientert akademisk program basert på enhetene i de ulike fagområdene i henhold til begrepet Universitet som et fellesskap av studenter og lærere. En integrert del av dette prosjektet er Campus Bio-Medico Universitetssykehus, hvor dimensjonen av menneskelig tjeneste kommer i full spill, i den spesielle opplevelsen av sykdom og sykdom. Roma Biomedical Campus University er et juridisk anerkjent privat universitet (ministerdekret av 31. oktober 1991).

Til å begynne med tilbød universitetet en gradskurs i medisin og kirurgi og et diplom i sykepleie (senere denominert grad i sykepleie). Vi tilbyr for tiden åtte gradskurs.

Trigoria Campus inkluderer nå "Trapezio" Educational Complex, Universitetssykehus, Biomedical and Bioengineering Advanced Research Complex (PRABB) og Health Care Center for the Elderly (CESA).

Det felles målet er å danne unge mennesker med en lidenskap for virkeligheten, for verden og miljøet de bor i, for det yrke de forbereder seg for å komme inn og å sette dem inn i en oppfatning av arbeid som en opplevelse av personlig vekst og oppfyllelse og et verktøy som tjener andre .

Misjon og bakgrunn

Human Sciences

Campus Bio-Medico Universitetet i Roma fremmer integrerte undervisnings-, forsknings- og helsestrukturer, og forfølger som den viktigste enden av alle sine aktiviteter det menneskelige. Universitetet tilbyr studentene en formasjonsopplevelse som skal stimulere sin kulturelle, profesjonelle og menneskelige vekst, og foreslå oppkjøp av ferdigheter i en ånd av tjeneste. Den fremmer kunnskap, tverrfaglighet i vitenskapen og forskning på alle felt som bidrar til menneskets generelle godhet. Pasienter er omhyggelig i sammenheng med deres materielle og åndelige behov, i samsvar med livets syn åpen for transcendensbegrepet.

Universitetet styres av vedtekter som er i samsvar med institusjonens mål og grunnleggende prinsipper, slik det fremgår av dets charter om mål og etiske retningslinjer. 23. juli 2015 godkjente styret alminnelig forskrift og universitets faglige forskrifter.

116127_people-woman-coffee-meeting.jpg

Historien om Campus Bio-Medico Universitetet i Roma

1988 - Biskop Álvaro del Portillo, Prelat av Opus Dei, foreslo en rekke fagfolk og forelesere for å etablere en universitets klinikk i Roma som kunne tilby konkrete løsninger på smerte og sykdom, styrt av den kristne servicen. En første arbeidsgruppe ble opprettet, kalt "Pensatoio" (bokstavelig talt: "Tenk-tank"), for å gi et konkret svar på biskop Álvaros forslag gjennom utformingen av en institusjon av ekte ekspertise som ville stå tidstesten. Gruppen undersøkte muligheten til å skape et privat universitet og sette opp et fakultet for medisin og kirurgi med et sykehus vedlagt og direkte administrert av det.

 • 1990 - Campus Bio-Medico Association ble etablert som et promotororgan for universitetet.
 • 1993 - Libero Istituto Universitario Campus Biomedico (CBM) begynte å tilby en gradskurs i medisin og kirurgi og et diplom i sykepleie (nå grad i sykepleie). Venner av Campus Bio-Medico Universitetet i Roma Onlus, et støttende organ ved universitetet, ble til.
 • 1994 - Universitetssykehuset ble innviet, først i Via Longoni i Roma.
 • 1999 -Fakultetet for ingeniørfag ble etablert med bachelor- og mastergrad i biomedisinsk ingeniørfag. En gradskurs i dietetikk ble lansert. Ved etableringen av dette andre fakultetet vedtok institusjonen sitt nåværende navn: "Università Campus Bio-Medico di Roma" (Campus Bio-Medico University of Rome).
 • 2000 - Senteret for eldreomsorgen (CESA) ble innviet, satt opp med støtte fra Alberto Sordi på grunn av det som skulle bli Trigoria Universitets campus (sør for Roma).
 • 2001 - Fakultetene for spesialisering av fakultet for medisin og kirurgi begynte å fungere. Skolen for videreutdanning er etablert for å organisere og koordinere Masters kurs og kurs i videreført medisinsk utdanning (CME). Universitetets Post Graduate Service er nå akkreditert som CME Provider av Helse.
 • 2003 - Statssekretær Carlo Azeglio Ciampi mottok medlemmer av Campus Bio-Medico University of Rome-ansatte ved Quirinale på tiårsjubileet av universitetets grunnlag.
 • 2007 - En ny bachelorgradskurs i matvitenskap og menneskelig ernæring ble lansert, fulgt 3 år senere av den tilsvarende mastergradskursen.
 • 2008 - 14. mars så innvielsen av den nye universitetskampusen i Trigoria. Det nye Universitetssykehuset og Biomedicin og Bioengineering Advanced Research Complex (PRABB), som ligger ved siden av det eksisterende senter for eldreomsorgen (CESA), ble offisielt åpnet. Et onkologisk senter tok over de tidligere lokalene ved universitetets hovedkvarter i Via Longoni i Roma. En ny gradskurs i medisinsk radiologi Imaging Techniques og Radiotherapy ble lansert.
 • 2010 - Det tekniske fakultetet ble 10 år og fornyet sin faglige pensum. Academic Year 2010/2011 var vitne til lanseringen av Degree Course i industriell ingeniørfag, som er et forberedende kurs for mastergrad i biomedisinsk ingeniørfag og mastergrad i kjemisk teknologi for bærekraftig utvikling. Tre år etter at den første lanseringen ble avsluttet, tok den første bachelorstuderingen seg ut fra Degree Course i matvitenskap og menneskelig ernæring.
 • 2013 - Universitetet feiret sine første 20 år med livet ved innvielsen av det nye utdanningskomplekset. På grunn av sin merkelige form ble bygningen kjent som "Trapezio" (bokstavelig talt: "Trapezium"). Også i 2013 åpnet universitetet sitt første anlegg utenfor Roma, nemlig barne-, ungdoms- og voksenpsykiatriske poliklinikk, basert på Mafalda Luce-senteret i Milano.
 • 2014 - Universitetssykehuset får Joint Commission International (JCI) akkreditering, takket være respekt for mer enn 300 kvalitets- og sikkerhetsverdener anerkjente standarder innen helsetjenester.
 • 2017 - Universitetshospitalet avslutter byggingen av et nytt trigenereringsanlegg for oppvarming og klimatisering av hele sykehuset og for å levere elektriske behov (62%) av universitetets bygninger. Anlegget reduserer også for 70% av karbondioksidforurensningen i miljøet. Det ble også bekreftet JCI-akkreditering i tre år.
 • 2018 - 25 ° årsdag siden Universitetsfondet; starten på prosedyren for å bygge nye universitets campus fasiliteter; aktivering av fysioterapi grad.

116128_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Master

UCBM Università Campus Bio-Medico Di Roma

Denne nye internasjonale mastergraden i medisin og kirurgi, undervist på engelsk, bruker en tverrfaglig tilnærming til å trene studenter til å bli leger som praktiserer i ... [+]

Masterstudium i medisin og kirurgi - Oversikt

Denne nye internasjonale mastergraden i medisin og kirurgi, undervist på engelsk, bruker en tverrfaglig tilnærming til å trene studenter til å bli leger som praktiserer i et mangfoldig biomedisinsk-samfunnsmiljø med tverrfaglige og interkulturelle faglige ferdigheter. I tråd med retningslinjene for Campus Bio-Medico University of Rome er undervisningen helt pasient-sentrert og fellesskapssentrert.

Dyp kunnskap om etiske problemstillinger blir brukt på bruk av avansert medisinsk teknologi for å fremme helsetjenester gjennom en humanistisk tilnærming. Programmet tar opp trening med en sterk internasjonal kulturell komponent, og tar hensyn til funksjonene som kjennetegner dagens multietniske samfunn med sin enorme innvandrerbefolkning, med særlig vekt på mangfold og verdien av interreligiøs dialog for å skape grunnlag for å forstå de kulturelle problemene som påvirke helsepersonell.... [-]

Italia Roma
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 år
Campus
Les mer på norsk

Let's talk about UCBM!

Address
21 Via Álvaro del Portillo
00128 Roma, Lazio, Italia