UniCamillus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

UniCamillus har til hensikt å forberede gode helsearbeidere med spesiell faglig oppmerksomhet plassert på patologiene fra landene i den sørlige delen av verden.

Universitetet er hovedsakelig rettet mot ikke-EU-unge. Studenter som kan registrere er italienske og EU-studenter som viser en sensitiv og særlig vitenskapelig interesse for helseproblemer som malaria, TBS og hjelpemidler som fortsatt påvirker en stor del av verden.

Ifølge en nylig rapport fra Verdensbanken og Verdens helseorganisasjon (WHO), har halvparten av verdens befolkning ingen tilgang til grunnleggende helsetjenester. Ifølge studien dør hver dag mer enn 800 kvinner fra årsaker relatert til graviditet og fødsel. Og nesten 20 millioner barn mottar ikke de vaksinasjonene de trenger, og dermed risikoen for å dø av sykdommer som difteri, tetanus, pertussi og meslinger. Selv når helsetjenester er tilgjengelige, kan det medføre å gå konkurs fra et økonomisk synspunkt.

Gradskurs

UniCamillus tilbyr en 6-årig grad i medisin og kirurgi og ytterligere fem 3-årige helsepersonell grader (fysioterapi, sykepleie, obstetrik, biomedisinsk laboratorieteknikk og radiologi, diagnostisk bildebehandling og radioterapi teknikker), undervist på engelsk .

Følgende spor er tilgjengelig for kandidater for studieåret 2018/2019:

  • Gradkurs i medisin og kirurgi: 65 slots ikke-EU og 55 slots EU-studenter;
  • Gradkurs i fysioterapi: 35 spor ikke-EU og 30 spor EU-studenter;
  • Degree Course i Obstetrics: 35 spor ikke-EU og 30 spor EU-studenter;
  • Gradkurs i sykepleie: 40 spor ikke-EU og 35 spor EU-studenter;
  • Gradkurs i Biologiske laboratorieteknikker: 35 spor ikke-EU og 30 spor EU-studenter;
  • Gradkurs i radiologi, diagnostisk bildebehandling og radioterapi teknikker: 35 spor ikke-EU og 30 spor EU-studenter.

Opptak til graden kurs i medisin og til de andre fem 3-årige grad kurs i medisinske vitenskap er regulert av en skriftlig opptaksprøve med flere svar og i noen tilfeller ved et muntlig intervju. For mer informasjon, vennligst les innkallingen for søknader.

Stipendier finansiert av UniCamillus

I troen på at motiverte og fortjente studenter må støttes i oppnåelsen av deres faglige og faglige ambisjoner, har UniCamillus besluttet å finansiere stipend til ikke-EU-borgere basert på vurdering av studentens økonomiske situasjon, fortjeneste og studier regelmessighet.

For akademisk år UniCamillus tilbyr UniCamillus til utenlandske statsborgere som er bosatt i utlandet et betydelig antall stipend og stipendier for del / total dekning av årlig avgift på grunn av kursene.

Didaktiske fasiliteter

I kraft av prosjektets UniCamillus har UniCamillus vært i stand til å inngå mange avtaler for sykehuslærlinger som vil bli aktivert i funksjon til de spesifikke utdanningsbehovene.

På denne måten vil UniCamillus kunne få studenter til å utføre den praktiske delen i romerske sykehus, poliklinikker og forskningssentre. I løpet av det første året av kurset, gjennom praktik, vil studenten allerede kunne verifisere korrespondansen mellom forventningene og den faglige rollen som oppleves. Praktikopplevelsene gir individuelle studenter muligheten til å lære aktiviteten til å se etter syke mennesker på jobben (åpenbart under veiledning av leger, sykepleiere og andre helsepersonell).

I løpet av kurset ditt på UniCamillus kan du benytte deg av Schengen-visumet, som gjør at du kan reise, studere og jobbe i 26 land, samt utvide oppholdstillatelsen i Italia i et år etter uteksaminering, med sikte på å fortsette treningserfaring.

Vår beliggenhet

UniCamillus ligger i Roma (Italia) - Via di Sant'Alessandro 8 - 00131.

Ved å studere på UniCamillus vil du leve en pedagogisk opplevelse av fortreffelighet i den fantastiske italienske bakgrunnen, kjent over hele verden for sin store historiske og kulturelle arv, tydelig tydelig i de store kunstbyene som Roma, i landskapet og i den gastronomiske kulturen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bachelor I Biomedisinske Laboratorieteknikker

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course i Biomedical Laboratory Techniques er et 3-årig program som forbereder studentene til å utføre laboratorie-, analyse- og forskningsaktiviteter på det biomedisinske og bioteknologiske feltet, samt biokjemi, mikrobiologi, parasitologi, virologi, farmakologi, immunologi, klinisk patologi, hematologi, cytologi og histopatologi. De nyutdannede har et spesielt forberedelse for patologiene diffusert i utviklingslandene. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course i Biomedical Laboratory Techniques er et 3-årig program som forbereder studentene til å utføre laboratorie-, analyse- og forskningsaktiviteter på det biomedisinske og bioteknologiske feltet, samt biokjemi, mikrobiologi, parasitologi, virologi, farmakologi, immunologi, klinisk patologi, hematologi, cytologi og histopatologi. De nyutdannede har et spesielt forberedelse for patologiene diffusert i utviklingslandene.

Kvalifikasjonene utstedt av UniCamillus er gyldige i hele Europa i henhold til EU-direktiv n. 2005/36 / CE, men er også anerkjent i mange andre ikke-EU-land.

Med profesjonell teknisk autonomi vil kandidatene i Biomedical Laboratory Techniques at UniCamillus kunne:... [-]


Bachelor I Fysioterapi

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course i fysioterapi er et 3-årig program som forbereder studentene til å gjennomføre forebygging, kur og rehabiliteringsintervensjoner innen motorisk kompetanse, høyere kortikale funksjoner og viscerale som skyldes patologiske hendelser med særlig fokus på etiologi, medfødt eller oppkjøpt traumas led i krigs soner. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course i fysioterapi er et 3-årig program som forbereder studentene til å gjennomføre forebygging, kur og rehabiliteringsintervensjoner innen motorisk kompetanse, høyere kortikale funksjoner og viscerale som skyldes patologiske hendelser med særlig fokus på etiologi, medfødt eller oppkjøpt traumas led i krigs soner.

Kvalifikasjonene utstedt av UniCamillus er gyldige i hele Europa i henhold til EU-direktiv n. 2005/36 / CE, men er også anerkjent i mange andre ikke-EU-land.

Med henvisning til doktors diagnose og resept og innenfor deres kompetanse vil de som har UniCamillus i fysioterapi ved UniCamillus , kunne:

utarbeide definisjonen av det rehabiliterende prosjektet med sikte på å identifisere og møte behovene til den funksjonshemmede persons helseautonomt praktisere terapeutiske aktiviteter for funksjonell re-utdanning av motoriske, psykomotoriske og kognitive funksjonshemminger ved å bruke fysisk, manuell, massasje og ergoterapiforeslå adopsjon av proteser og hjelpemidler, lær å bruke det og verifisere dets effektivitet;verifisere svarene til rehabiliteringsmetodikkene som er implementert til målene for funksjonell gjenoppretting;utføre studier, didaktisk og profesjonell konsulentvirksomhet i helsetjenesten og i de faglige ferdighetene som kreves.... [-]

Bachelor I Obstetrik

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course i Obstetrics er et 3-årig program som gir studentene mulighet til å utøve yrket i utviklingsområder som har kritiske problemer i helsevesenet. Det åpner også åpenbart opp alle helsepersonellene i denne profilen som er tilstede på territoriet både på det offentlige og private sykehusområdet. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course i Obstetrics er et 3-årig program som gir studentene mulighet til å utøve yrket i utviklingsområder som har kritiske problemer i helsevesenet. Det åpner også åpenbart opp alle helsepersonellene i denne profilen som er tilstede på territoriet både på det offentlige og private sykehusområdet.

Spesielt vil de utdannede i Obstetrics på UniCamillus kunne:

bistå i fysiologiske graviditeter som gir hjelp til gravid kvinne: helsetjenester informasjon og utdanning, datainnsamling, jordmor eksamener, resept eksamener, gjennomføring av noen av disse, diagnostisk sammendrag, registrering av hendelser og resolusjoner;gi god informasjon og råd om problemet med familieplanlegging i henhold til mors- og faderprinsippet med særlig henvisning til konteksten i de sørlige delene av verden;identifisere sosiohelsetjenestenes behov for en gravid kvinne ved å gi all informativ utdanningsstøtte som tar sikte på å fjerne konfliktsituasjoner i nærvær av narkotikamisbruk, fattigdom, funksjonshemming osv.bistå i arbeidskraft og fysiologisk fødsel ved å styrke kvinnens sentralitet og følelser under fødsel og respektere de naturlige evolusjonære stadier og tider med arbeidskraft;bistå det friske nyfødte med særlig oppmerksomhet plassert på postnatale stadier og fremme kommunikasjon og næringsforbindelse mellom mor og barn;bistå i normal fødsel og en ønskelig kontinuitet i omsorg for kvinnen, styrke forbindelsen mellom mor og barn ved å støtte amming og gi informasjon om hendelser knyttet til barnets behov og restaurering av normale relasjoner når partnere og familier er involvert ;gjennomføre kurs etter fødsel ved å privilegere de stiene som forbedrer følelsen av maternell kompetanse og favoriserer sikkerheten i hennes forhold til barnet, samt arbeider mot rehabilitering av perineale og... [-]

Bachelor I Radiologi, Diagnostisk Bildebehandling Og Radioterapi Teknikker

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course i Radiology, Diagnostic Imaging og Radiotherapy Techniques er et 3-årig program som gir studentene muligheten til å: utføre ved medisinsk resept, alle tiltak som krever bruk av både kunstige og naturlige ioniserende stråling kilder til termisk, ultralyd, nukleare magnetiske resonans energier samt inngrep for fysisk og dosimetri beskyttelse; [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course i Radiology, Diagnostic Imaging og Radiotherapy Techniques er et 3-årig program som gir studentene muligheten til å:

utføre på medisinsk resept, alle inngrep som krever bruk av både kunstige og naturlige ioniserende strålingskilder til termisk, ultralyd, atommagnetisk resonans energi samt tiltak for fysisk og dosimetrisk beskyttelse;delta i programmering og organisering av arbeid innenfor anlegget de arbeider i og med hensyn til deres kompetanse;administrere tilbudet av de flertallige tjenestene i deres kompetanse i direkte samarbeid med radiodiagnosen, nukleær og radioterapeutisk lege og med helsepersonen i henhold til de diagnostiske og terapeutiske protokollene som tidligere ble definert av lederen av anlegget;kontrollere den korrekte funksjonen til enhetene som er betrodd dem ved å fjerne ulemper for den beskjedne enheten med kjennskap til arbeid i områder hvor reservedeler er knappe og gjennomføre verifikasjons- og kontrollprogrammer for å garantere kvaliteten i henhold til de forhåndsdefinerte indikatorene og standardene;bidra til dannelsen av støttende ansatte og direkte bidra til den relative oppdateringen av profesjonell og forskningsprofil.... [-]

Bachelor I Sykepleie

Campus Heltidsstudier 3 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences er et 3-årig program som forbereder studentene til usikre sammenhenger som de som finnes i de store områdene i den sørlige delen av verden. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course in Nursing Sciences er et 3-årig program som forbereder studentene til usikre sammenhenger som de som finnes i de store områdene i den sørlige delen av verden.

Særlig vil kandidatene i sykepleie ved UniCamillus kunne:

identifisere sykehjelpen til personen, familien og gruppen ved å formulere de relative målene og administrere dem autonomt og ansvarlig;planlegging, styring og evaluering av sykepleiehjelpen ved å respektere kulturelle, etniske, generasjons- og kjønnsforskjellergarantere korrekt anvendelse av diagnostiske og terapeutiske resept og kontroller effektiviteten;delta i identifisering av personens og gruppens helsebehov og integrere sykepleiehjelpen innenfor prosjektet av tverrfaglige botemidler;Kjenne de generelle bioetiske prinsippene som deontologiske, juridiske og medisinske lover i yrket og dokumentere pleiehjelpen gitt;kjenne normer for radiobeskyttelse planlagt av EU (i henhold til innholdet i lovdekret nr. 187 av 26. mai 2000);bruk engelsk i tillegg til italiensk i det spesifikke ferdighetsområdet og for utveksling av generell informasjon.... [-]

Grad I Medisin Og Kirurgi

Campus Heltidsstudier 6 år October 2018 Italia Rome

UniCamillus 'Degree Course i medisin og kirurgi er et 6-årig program som tilbyr vitenskapelige grunnleggende og teoretisk-praktiske behov for å øve i medisinsk yrke i henhold til direktivene 75/363 / CEE som har satt standarder for utdanning av Leger i EU: UniCamillus kandidatene får lov til å operere i hele EU. [+]

Programoversikt

UniCamillus 'Degree Course i medisin og kirurgi er en 6-årig program som tilbyr de vitenskapelige grunnleggende og teoretisk-praktisk behov for å øve i den medisinske profesjon i henhold til direktivene 75/363 / CEE som har satt standarden for utdanning av Leger i EU: UniCamillus kandidatene får lov til å operere i hele EU.

Videre vil de være i stand til å takle mange av manglene i spesialistens faglige roller innenfor de sørlige delene av verden. Siden 2006 har Verdens helseorganisasjon lansert "Task Shifting Project" som forsøker å bekjempe umuligheten av å gi et rimelig svar i akseptable tider på grunn av mangel på helsepersonell på alle nivåer har antydet at et visst antall aktiviteter som er vanligvis gjort av spesialist leger kan bevares til alpinister.... [-]


Kontakt

UniCamillus

HJemmeside http://www.unicamillus.org