Les den offisielle beskrivelsen

113607_rsz_adobestock_125022316.jpg

AUT Oversikt

AUT er det første private universitetet i sør i Jordan med en ambisiøs visjon som et fremtredende universitet som tar øynene av studenter og et favorittvalg for studenter fra Jordan og regionen. Universitetet ligger omtrent femten kilometer sør for byen Aqaba i åsene, med utsikt over Akababukten på et stort land på fem hundre Km2.

Universitetet mottok den første gruppen studenter i første semester av akademisk år 2015 \ 2016 i fakultetet for administrative og finansfag og fakultet for informasjonsteknologi. Universitetet jobber kontinuerlig under veiledning fra styret som ledes av Dr. Abd al-Salam AlMajali for å utvikle nye spesialiteter for å møte jobbkravene i regionen som får øye på studenter fra Jordan og regionen.

Vår visjon

Å være et ledende internasjonalt universitet, utmerker seg i faglige og teknologiske programmer og utførelsen av vitenskapelig forskning.

Vårt oppdrag

AUT er forpliktet til å gi sine studenter høyt opplæringsopplæringsopplevelser, ved å sende inn en rekke akademiske og profesjonelle programmer for å fremme den personlige, sosiale, akademiske og faglige utviklingen for studenter, i tillegg til bidraget i det kulturelle, sosiale , og økonomisk utvikling for samfunnet, på en måte som tilfredsstiller kravene i utviklingsplanene for Aqaba-regionen og de nærliggende områdene.

Våre mål

 • Å gi utdanningsprogrammer i ikke-tradisjonelle spesialiteter som kreves av det jordanske og regionale arbeidsmarkedet.
 • Å forberede kandidater som er i stand til å konkurrere, i samsvar med standarder og krav i det internasjonale arbeidsmarkedet.
 • Å oppmuntre til spesialisert vitenskapelig forskning innenfor sine virksomhetsområder.
 • Å tjene samfunnet ved å gi spesialisert vitenskapelig og teknisk rådgivning og holde studier.
 • Å inngå avtaler og partnerskap med spesialiserte forskningsuniversiteter og -sentre.
 • Å ta opp relevante sosiale problemer og problemstillinger innen universitetet.
 • Å forberede kandidater og kvalifiserte ledere med den opplyste demokratiske tanken som støtter samfunnets institusjoner.

Våre verdier

 • Støtter kreativitet og renovering.
 • Behandle alle med respekt og rettferdighet.
 • Permanent forpliktelse til kvalitetsforbedring.
 • Klok styring av ressurser og infrastruktur.
 • Forpliktelse, samfunnsansvar og rent miljø.
 • Respektere mangfoldet.
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Aqaba University Of Technology

Etablering av Fakultetet ved Aqaba University Of Technology tildelt en bachelorgrad i apotek og anvendt studieplan er valg av spesialiserte kurs for å møte spesialavdelin ... [+]

Introduksjon til Fakultetet

Etablering av Fakultetet ved Aqaba University Of Technology tildelt en bachelorgrad i apotek og anvendt studieplan er valg av spesialiserte kurs for å møte spesialavdelingen for utdannings farmasøytiske standarder og gi kandidater med den kunnskapen som er nødvendig for å praktisere yrket i en vitenskapelig og moralsk. I tillegg til å gi en plattform for videreutdanning for farmasøytiske utdannede apotek i Aqaba-regionen og nærliggende områder. Fakultet for farmasøytisk program for heltidskrav er å bestå 162 studiepoeng i løpet av fem år for å få teoretisk og praktisk kunnskap for konkurranse på arbeidsmarkedet.

Fakultet for farmaci

Fakultetet for farmasøytisk oppgave er å leve opp i apoteket i Aqaba og de nærliggende områdene, i henhold til nasjonens behov på alle områder av apotekets utdanning og vitenskapelig forskning og farmasøytisk omsorg og farmasøytisk industri og uteksaminere kvalifiserte ledere i deres faglige arbeid... [-]

Jordan Aqaba
September 2019
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk