Les den offisielle beskrivelsen

RISEBA er et universitet typen privat høyere utdanningsinstitusjon fullt akkreditert av departementet for utdanning og vitenskap i Republikken Latvia. Å være en av de første private høyere utdanningsinstitusjoner i Latviai dag RISEBA er blant 10 største høyere utdanningsinstitusjoner i Latvia (Både offentlige og private) med nesten 3000 studenter, inkludert 200 internasjonale studenter, Som går 19 studier på ulike nivåer og retningerog mer enn 8000 studenter. I løpet av de siste to tiårene RISEBA har gått gjennom en betydelig transformasjon fra en liten ambisiøs handelshøyskole til universitetet som gir, i tillegg til business og ledelse programmer, studier i kommunikasjon, audiovisuelle medier kunst og arkitektur, og dermed trans institusjonen inn i "det sted hvor virksomheten oppfyller arts".

RISEBA skiller seg ut fra de andre høyere utdanningsinstitusjoner som en som har klart internasjonalt fokus, og er preget av eksklusivitet av de studier som tilbys og variasjon av undervisningsspråk.

RISEBA gir programmer som enten er unike i markedet eller ble først introdusert til markedet ved RISEBA. Det er en av de få institusjonene som tilbyr full studieprogrammene på tre språk - latviske, engelsk og russisk.

RISEBA er spredt over fem områder: tre bygninger av RISEBA viktigste campus er lokalisert i Riga (Hovedstaden), er en regional gren basert på Daugavpils (Den nest største byen i Latvia).

RISEBA Mission, visjon og verdier

Siden starten i 1992 har RISEBA vært ledet av sin misjon "for å være en inngangsport til internasjonale karrierer" understreker at universitetet har som mål å forberede sine studenter og akademikere for internasjonale karrierer og understreker at det ikke betyr at studentene blir undervist "for eksport".

Hovedideen bak oppdraget er at RISEBA ønsker å sørge for at sine studenter er konkurransedyktige i det internasjonale markedet, er kulturelt bevisst, kan arbeide i internasjonale team enten i hjemlandet eller i utlandet og kunne konkurrere i globale markeder.

RISEBA ser sine kandidater som potensielle arbeidsgivere som vil bidra til latvisk, europeisk og global økonomisk vekst, er i stand til å arbeide i internasjonale selskaper i Latvia og i utlandet, er følsom og tolerant å kryss-kulturelle forskjeller, og er aktive bidragsytere av multinasjonale team.

Å svare på endringer i det ytre miljø og forfølge nye muligheter RISEBA utvidet sin virksomhet til nye områder - kreative næringer, dvs. kommunikasjon, media og arkitektur, og i fremtiden ser på seg selv som «en økonomisk bærekraftig, internasjonalt anerkjent universitet av virksomheten, kunst og teknologi ".

Veiledet av sin visjon RISEBA består av tre store faglige komponenter eller skoler:

  • School of Business med bachelor, master og PhD-programmer, som dekker deler av virksomheten, ledelse og økonomi - School of Media og Kommunikasjon med bachelor- og masterprogrammer i kunst og kommunikasjon - School of Architecture and Design, som i dag tilbyr en Bachelor program i arkitektur.

RISEBA er et tverrfaglig, flerkulturelle universitetet gir det globale arbeidsmarkedet med intelligente, kreative og selvstendig tenkende mennesker. RISEBA står for god utdanning, internasjonalt anerkjente grader, høy kvalitet av nyutdannede, fremragende forskning base og høyt kvalifiserte medarbeidere.

Fem kjerneverdier er i hjertet av hva RISEBA gjør:

  • Åpenhet: RISEBA er kjent for sin individuelle tilnærming til elevene. De ansatte er opptatt av å skape en studie vennlig miljø basert på tillit, respekt og lydhørhet.
  • Samarbeid: RISEBA er aktivt involvert i lokal og internasjonal virksomhet miljø og fremmer faglig vekst av sine ansatte og studenter. Sammen med sine tidligere studenter og partnere, skaper institusjonen en utmerket akademisk og arbeidserfaring, som er en uunnværlig del av arbeidsprosessen.
  • Livslang Læring: RISEBA fremmer livslang læring for elevene. Livslang læring bidrar til utvikling av Latvia og andre europeiske land som moderne kunnskapssamfunn med jevn økonomisk utvikling, flere arbeidsplasser og større sosial utjevning.
  • Mangfold: RISEBA er en bro mellom Vest- og Øst-Europa, som hjelper elevene lage det første skrittet på veien til internasjonal karriere. RISEBA sikrer et flerkulturelt miljø ved å tilby ulike studieprogrammer, former for studier og opplæring i forskjellige språk.
  • Etikk og samfunnsansvar: RISEBA tog sosialt ansvarlige ledere og gjør sitt ytterste for å hjelpe elevene å forstå hvilken rolle entreprenørskap i etablering og vedlikehold av høyt etisk praksis i det profesjonelle miljøet og samfunnet som helhet, samtidig sikre tilstrekkelig beskyttelse av miljøet i generasjoner framover.
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Master

RISEBA

Helse Management er det eneste programmet av den typen i Baltikum. Det gir mulighet til å få teoretisk og praktisk kunnskap i helseledelse felt basert på europeisk og int ... [+]

Helse Management er det eneste programmet av den typen i Baltikum. Det gir mulighet til å få teoretisk og praktisk kunnskap i helseledelse felt basert på europeisk og internasjonal tilnærming til helse systemadministrasjon og anvendelig i det virkelige arbeidet. Studiet er modulbasert, og en del av undervisningspersonalet er invitert fra utenlandske universiteter. Programmet er i fellesskap gjennomført av Riga Stradins University (RSU) og Riga International School of Economics and Business Administration.

Helse Management er blant de beste Master og MBA-programmer i Eduniversal Ranking 2015! Master i helseledelse - Top 200 Best Masters i Øst-Europa Ranking - Rangert N ° 63!

Grad tildelt: Master i helseledelse Faglige kvalifikasjoner: Business Executive Språk: Engelsk Studieform: fulltidsstudier Internasjonale muligheter: ett semester internship i utlandet (ERASMUS Programme) ... [-]
Latvia Riga
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk