Business skoler i Luxembourg

Topp Business skoler i Luxembourg 2018

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Luxembourg. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Luxembourg. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Luxembourg og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Luxembourg og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Luxembourg direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Luxembourg

LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

BSc Luxembourg Differdange September 2018

LUNEX University"Helse er skapt og levet av mennesker innenfor innstillingene i hverdagen deres; hvor de lærer, jobber, leker og elsker. Helse er skapt ved å ta vare på seg selv og andre, ved å kunne ta beslutninger og ha kontroll over ens livsforhold, og ved å sørge for at samfunnet lever i skape forhold som gjør at alle medlemmene får helse. "Slik definerer Verdens helseorganisasjon (WHO, 1986) helse i sitt Ottawa-charter (1986) for helsefremme.I dag pleier folk å inves… [+] tere mer av sin inntjening og fritid i deres trivsel. Denne trenden har utviklet seg på grunn av det innovative livssynet at målet ikke bare er å leve så lenge som mulig, men for å sikre en god livskvalitet så lenge vi lever. En god livskvalitet er iboende for vårt daglige trivsel.LUNEX University fokuserer på forskning og læring på de nært forbundne områdene fitness, sport, terapi og det forebyggende området som er kjent for deres bærekraft og sosiale relevans. Studiene vil utstyre LUNEX studenter med de nye og forskjellige tilnærmingene og perspektiver på de fremvoksende feltene innen sport og helse.Videre planlegger LUNEX University å utvide i fremtiden å utvikle flere universiteter gjennom ulike land som ved hjelp av samarbeidspartnere fra sitt omfattende internasjonale nettverk tilbyr et bredt spekter av studieprogrammer med et internasjonalt perspektiv.I tråd med ovenstående, og sammen med vårt mål om å sikre utnevnelsen til våre kandidater, er våre standarder i samsvar med Bologna-prosessen for praktiske karriere og yrker i Europa, og samtidig sikrer harmonisering med de ulike internasjonale utdanningssystemene og profesjonelle krav.Fordelene ved LUNEXGrader for det globale arbeidsmarkedetSmå klassestørrelser og individuell støtteOptimal kombinasjon av teori og praktisk erfaringFleksible programmer som følger med sports og karriere med høy ytelseState-of-the-art, internasjonalt læringsmiljøTverrfaglig utveksling [-]