International Medical University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


IMU - Å levere fremtiden for bedre helse


Den International Medical University (IMU) er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevitenskapelige universitet med over 24 års dedikert fokus på helseopplæring. Universitetet er det første universitetet i Malaysia som tilbyr konvensjonell og komplementær medisin, alle under ett tak. Universitetet ble etablert i 1992 og har et internasjonalt rykte og gir en høy standard på utdanning på førskolenivå, bachelor-, postgraduate og fortløpende faglig utviklingsnivå. Dens bachelorprogrammer består av både lokale spor (IMU grad), samt internasjonale partnerspor (partner universitetsgrad).


IMU pionerer verdens første Partner Medical School-program, slik at en student kan starte sin utdanning i Malaysia mens han fullfører og tjener en grad på et internasjonalt universitet. I løpet av de siste 24 årene har IMU vokst fra en medisinskole med 5 partneruniversiteter i 1992 til en internasjonalt anerkjent høyere utdanningsinstitusjon med over 30 universitetspartnere i verdensklasse i Australia, New Zealand, Canada, USA, Irland, Kina og Storbritannia. . Gjennom dette samarbeidet har IMU gitt mulighet for mer enn 3500 studenter til å fullføre sine grader ved disse prestisjetunge universitetene.


IMUs hovedcampus ligger i Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaysia. Siden 1999 har IMU etablert kliniske campus i Seremban og Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malaysia) samt Batu Pahat og Kluang (Johor, Malaysia). For tiden har universitetet over 3400 studenter på tvers av sine ulike programmer, med ca 2980 studenter basert på Bukit Jalil, mens en annen 420 på kliniske campus. IMU har også vært vert for over 200 internasjonale studenter som representerer over 30 land over hele verden.

Til dags dato tilbyr IMU et pre-university program: Stiftelsen i Science, en rekke bachelorprogrammer innen medisinsk og helsevitenskap: Medisin, Tannteknikk, Farmasi, Farmasøytisk kjemi, Nursing, Nursing Science, Dietetics med ernæring, ernæring, psykologi, biomedisinsk vitenskap , Medisinsk bioteknologi, kiropraktikk, kinesisk medisin samt doktorgrader: MSc og PhD i medisinsk og helsefag (ved forskning), MSc i folkehelse, Master of Pharmacy Practice, MSc i analytisk og farmasøytisk kjemi og MSc i molekylær medisin. IMUs læreplan for sine bachelorprogrammer er blitt benchmarked til internasjonale standarder og er akseptert av internasjonale partneruniversiteter for overføring til relevante programmer.


IMUs læringsmodell er basert på kjerneverdiene, som fremmer studenters utvikling i kunnskapsrike og kompetente helsepersonell som er kritiske tenkere, reflekterende og likevel proaktive. Målet er å skape helsepersonell som er forpliktet til livslang læring og gjennomsyret med en følelse av godt medborgerskap, lederskap og etisk oppførsel.

I sin kontinuerlige søken etter akademisk fortreffelighet var det en naturlig utvikling i medisinsk og helsepersonell-relatert forskning, samt at medisinsk utdanning er nøkkelfokus. IMUs forskningsinnsats ventes ytterligere forbedret nå da instituttet for forskning, utvikling og innovasjon (IRDI) ble lansert i september 2012.

Universitetet hadde et stort gjennombrudd i 2010 med starten av helsesentrene, som tillot IMUs ansatte og studenter å motta og behandle pasienter. Helsevesenet, som fungerer som undervisningssted for IMU-studenter, bringer disipliner av allopatisk (vestlig) medisin og komplementær og alternativ medisin sammen under ett tak.


I dag er IMU en integrert medisinsk og helseinstitusjon som tilbyr utdanning, helsetjenester og forskning i samarbeid med noen av verdens mest respekterte personer og universiteter innen medisin og helse.


Syn

IMU skal være et innovativt globalt kompetansesenter for læring og forskning, som støtter et samfunn av lærde og fagfolk forpliktet til å betjene samfunnet, og fremme utviklingen av studenter for å nå sitt sanne potensial for å bli kompetente, etiske, omsorgsfulle og spørrende borgere og visjonære ledere.

IMU er forpliktet til akademisk frihet og prinsippene om like muligheter i jakten og anvendelsen av kunnskap, de høyeste standarder for intellektuell, pedagogisk og forskningsproduktivitet; og etablering av en læringsorganisasjon som respekterer individet.


Utdanningsoppdrag

Som opplæringsinstitusjon er vårt oppdrag:

 • For ytterligere å styrke IMU som et kompetansesenter for bachelorprogrammer innen medisin, apotek og andre helseprogrammer
 • Å etablere IMU som et senter for høyere utdanning som gir opplæring gjennom tverrfaglige programmer
 • Å etablere IMU som et senter for høyere utdanning og videreutdanning
 • Å trene kunnskapsrike og dyktige fagfolk med høye etiske standarder som vil være dedikert til å tjene og forbedre samfunnets livskvalitet
 • Å trene kompetente fagfolk med bruk av nyskapende kunnskapsteknologi, spesielt IKT i læringsprosessen


Kvalitetspolitikk

Vi tar sikte på å være et innovativt kompetansesenter innen læring og forskning, og produsere kompetente, omsorgsfulle og etiske fagfolk som er livslang elever. Vi er forpliktet til å oppnå de høyeste standardene for intellektuell, pedagogisk og forskningsproduktivitet.


8 Learning Outcome Domains

IMU vedtar utfallsbaserte læreplaner for alle sine programmer. Dette betyr at alle kandidater fra IMU oppfyller alle ønskede utfall som forventes av ham eller henne i programmet. Disse utfallene er utformet for å sikre at kandidaten er klar for arbeidsplassen. Det er åtte generiske utfall domener som er som følger:

 • Anvendelse av grunnvitenskap i praksis av yrket
 • Psykomotoriske ferdigheter
 • Familie- og samfunnsproblemer i helsevesenet
 • Sykdomsforebygging og helsefremmende
 • Kommunikasjons ferdigheter
 • Kritisk tenkning, problemløsing og forskning
 • Selvstyrt livslang læring med ferdigheter i informasjon og ressursforvaltning
 • Profesjonalitet, etikk og personlig utvikling

Individuelle programmer vil anvende ovennevnte domener for å utvikle sine konkrete utdanningsresultater. Disse resultatene vil drive alle aspekter av læreplanen når det gjelder innhold og organisering, leverings- og læringsinnstillinger, vurdering og kvalitetsaktiviteter.

Steder

Kuala Lumpur

Address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,


57000 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Seremban

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia

Batu Pahat

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Kluang

Address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

86000 Kluang, Johor, Malaysia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss