Les den offisielle beskrivelsen


IMU - Å levere fremtiden for bedre helse


Den International Medical University (IMU) er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevitenskapelige universitet med over 24 års dedikert fokus på helseopplæring. Universitetet er det første universitetet i Malaysia som tilbyr konvensjonell og komplementær medisin, alle under ett tak. Universitetet ble etablert i 1992 og har et internasjonalt rykte og gir en høy standard på utdanning på førskolenivå, bachelor-, postgraduate og fortløpende faglig utviklingsnivå. Dens bachelorprogrammer består av både lokale spor (IMU grad), samt internasjonale partnerspor (partner universitetsgrad).


IMU pionerer verdens første Partner Medical School-program, slik at en student kan starte sin utdanning i Malaysia mens han fullfører og tjener en grad på et internasjonalt universitet. I løpet av de siste 24 årene har IMU vokst fra en medisinskole med 5 partneruniversiteter i 1992 til en internasjonalt anerkjent høyere utdanningsinstitusjon med over 30 universitetspartnere i verdensklasse i Australia, New Zealand, Canada, USA, Irland, Kina og Storbritannia. . Gjennom dette samarbeidet har IMU gitt mulighet for mer enn 3500 studenter til å fullføre sine grader ved disse prestisjetunge universitetene.


IMUs hovedcampus ligger i Bukit Jalil, Kuala Lumpur, Malaysia. Siden 1999 har IMU etablert kliniske campus i Seremban og Kuala Pilah (Negeri Sembilan, Malaysia) samt Batu Pahat og Kluang (Johor, Malaysia). For tiden har universitetet over 3400 studenter på tvers av sine ulike programmer, med ca 2980 studenter basert på Bukit Jalil, mens en annen 420 på kliniske campus. IMU har også vært vert for over 200 internasjonale studenter som representerer over 30 land over hele verden.

Til dags dato tilbyr IMU et pre-university program: Stiftelsen i Science, en rekke bachelorprogrammer innen medisinsk og helsevitenskap: Medisin, Tannteknikk, Farmasi, Farmasøytisk kjemi, Nursing, Nursing Science, Dietetics med ernæring, ernæring, psykologi, biomedisinsk vitenskap , Medisinsk bioteknologi, kiropraktikk, kinesisk medisin samt doktorgrader: MSc og PhD i medisinsk og helsefag (ved forskning), MSc i folkehelse, Master of Pharmacy Practice, MSc i analytisk og farmasøytisk kjemi og MSc i molekylær medisin. IMUs læreplan for sine bachelorprogrammer er blitt benchmarked til internasjonale standarder og er akseptert av internasjonale partneruniversiteter for overføring til relevante programmer.


IMUs læringsmodell er basert på kjerneverdiene, som fremmer studenters utvikling i kunnskapsrike og kompetente helsepersonell som er kritiske tenkere, reflekterende og likevel proaktive. Målet er å skape helsepersonell som er forpliktet til livslang læring og gjennomsyret med en følelse av godt medborgerskap, lederskap og etisk oppførsel.

I sin kontinuerlige søken etter akademisk fortreffelighet var det en naturlig utvikling i medisinsk og helsepersonell-relatert forskning, samt at medisinsk utdanning er nøkkelfokus. IMUs forskningsinnsats ventes ytterligere forbedret nå da instituttet for forskning, utvikling og innovasjon (IRDI) ble lansert i september 2012.

Universitetet hadde et stort gjennombrudd i 2010 med starten av helsesentrene, som tillot IMUs ansatte og studenter å motta og behandle pasienter. Helsevesenet, som fungerer som undervisningssted for IMU-studenter, bringer disipliner av allopatisk (vestlig) medisin og komplementær og alternativ medisin sammen under ett tak.


I dag er IMU en integrert medisinsk og helseinstitusjon som tilbyr utdanning, helsetjenester og forskning i samarbeid med noen av verdens mest respekterte personer og universiteter innen medisin og helse.


Syn

IMU skal være et innovativt globalt kompetansesenter for læring og forskning, som støtter et samfunn av lærde og fagfolk forpliktet til å betjene samfunnet, og fremme utviklingen av studenter for å nå sitt sanne potensial for å bli kompetente, etiske, omsorgsfulle og spørrende borgere og visjonære ledere.

IMU er forpliktet til akademisk frihet og prinsippene om like muligheter i jakten og anvendelsen av kunnskap, de høyeste standarder for intellektuell, pedagogisk og forskningsproduktivitet; og etablering av en læringsorganisasjon som respekterer individet.


Utdanningsoppdrag

Som opplæringsinstitusjon er vårt oppdrag:

 • For ytterligere å styrke IMU som et kompetansesenter for bachelorprogrammer innen medisin, apotek og andre helseprogrammer
 • Å etablere IMU som et senter for høyere utdanning som gir opplæring gjennom tverrfaglige programmer
 • Å etablere IMU som et senter for høyere utdanning og videreutdanning
 • Å trene kunnskapsrike og dyktige fagfolk med høye etiske standarder som vil være dedikert til å tjene og forbedre samfunnets livskvalitet
 • Å trene kompetente fagfolk med bruk av nyskapende kunnskapsteknologi, spesielt IKT i læringsprosessen


Kvalitetspolitikk

Vi tar sikte på å være et innovativt kompetansesenter innen læring og forskning, og produsere kompetente, omsorgsfulle og etiske fagfolk som er livslang elever. Vi er forpliktet til å oppnå de høyeste standardene for intellektuell, pedagogisk og forskningsproduktivitet.


8 Learning Outcome Domains

IMU vedtar utfallsbaserte læreplaner for alle sine programmer. Dette betyr at alle kandidater fra IMU oppfyller alle ønskede utfall som forventes av ham eller henne i programmet. Disse utfallene er utformet for å sikre at kandidaten er klar for arbeidsplassen. Det er åtte generiske utfall domener som er som følger:

 • Anvendelse av grunnvitenskap i praksis av yrket
 • Psykomotoriske ferdigheter
 • Familie- og samfunnsproblemer i helsevesenet
 • Sykdomsforebygging og helsefremmende
 • Kommunikasjons ferdigheter
 • Kritisk tenkning, problemløsing og forskning
 • Selvstyrt livslang læring med ferdigheter i informasjon og ressursforvaltning
 • Profesjonalitet, etikk og personlig utvikling

Individuelle programmer vil anvende ovennevnte domener for å utvikle sine konkrete utdanningsresultater. Disse resultatene vil drive alle aspekter av læreplanen når det gjelder innhold og organisering, leverings- og læringsinnstillinger, vurdering og kvalitetsaktiviteter.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

International Medical University

Våre fireårige IMU diett med næringsprogram har blitt spesielt utviklet for studenter med stor interesse for mat, mennesker, vitenskap og medisin. Du vil studere liv og n ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

Våre fireårige IMU diett med næringsprogram har blitt spesielt utviklet for studenter med stor interesse for mat, mennesker, vitenskap og medisin. Du vil studere liv og næringsvitenskap, utforske rollen som diett og ernæring i forebygging og behandling av sykdommer. Samtidig tilbyr vi også overføringsalternativet til våre partneruniversiteter i Australia og New Zealand.

Kandidatene i dette programmet vil kunne jobbe som dietister i den offentlige og private sektoren, og levere helsetjenester, matteforvaltning og rådgivning innen sykdomsadministrasjon og forebygging.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

IMU Pharmaceutical Chemistry er avsluttet i 3 år (6 semestre) og gjennomføres helt på IMU, Malaysia. Det er det første programmet i Malaysia som gir en komplett og spesia ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

IMU Pharmaceutical Chemistry er avsluttet i 3 år (6 semestre) og gjennomføres helt på IMU, Malaysia. Det er det første programmet i Malaysia som gir en komplett og spesialisert opplæring i farmasøytisk kjemi. Pensumet begynner med grunnvitenskap i tidlig fase og strekker seg til den anvendte kunnskapen og ferdighetene knyttet til stoffutviklingsaktiviteter i senere fase. Praktik og forskning er viktige komponenter i opplæringen i dette programmet. Dette programmet er akkreditert av Royal Society of Chemistry, UK.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

Det treårige IMU Biomedical Science-programmet legger vekt på kliniske laboratoriekompetanse og menneskesystemsystemer; et spennende og dynamisk område som er svært relev ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

Det treårige IMU Biomedical Science-programmet legger vekt på kliniske laboratoriekompetanse og menneskesystemsystemer; et spennende og dynamisk område som er svært relevant for forståelsen og behandlingen av menneskelige sykdommer. Studentene har også mulighet til å fullføre hele treårsprogrammet i IMU eller studere en del av programmet i IMU og overføre til en av universitetets partnere i Australia, New Zealand og Storbritannia. Det er to inntak hvert år - juli og september.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

Den fireårige IMU BSc (Hons) i kinesisk medisinprogram legger vekt på integrering av kinesisk medisin og vestlig medisinsk vitenskap. Det gir nyutdannede med et profesjon ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

Den fireårige IMU BSc (Hons) i kinesisk medisinprogram legger vekt på integrering av kinesisk medisin og vestlig medisinsk vitenskap. Det gir nyutdannede med et profesjonelt inngangsnivå for akupunktur og kinesisk urtemedisin. IMU tilbyr også kredittoverføringsalternativet til våre partneruniversiteter i Australia og Kina. Og det er 2 inntak hvert år - februar

Kinesisk medisin er en helhetlig medisin som består av helsevern og helbredende praksis som stammer fra Kina, men som fortsatt er i praksis i dag. IMU er et av de få universitetene i Malaysia som tilbyr kinesisk medisin i et engelsktalende miljø. Programmet er levert på engelsk, støttes med Mandarin når det kreves, og aksepteres av Australia og Kina for overføring. Både våre partneruniversiteter i Australia og Kina er en del av det store WHO Chinese Medicine Research Center-nettverket.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

Vi er det første og eneste universitetet som tilbyr det komplette kiropraktiske utdanningsprogrammet i Malaysia, så vel som i hele Sørøst-Asia. Programmet består av 4 års ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

Vi er det første og eneste universitetet som tilbyr det komplette kiropraktiske utdanningsprogrammet i Malaysia, så vel som i hele Sørøst-Asia. Programmet består av 4 års faglig og klinisk opplæring. Studentene har også mulighet til å motta faglige studiepoeng for de fagene de har fullført i IMU, og bruke disse til å fullføre sin grad ved RMIT University i Australia, Anglo-European College of Chiropractic (AECC) eller University of South Wales i Storbritannia.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

Medisinsk bioteknologi er en etablert tverrfaglig medisinsk vitenskap som benytter dyre- og planteceller samt mikroorganismer for å utvikle diagnostiske produkter, legemi ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

IMUs 3-årige medisinske bioteknologi grad programmet er tilpasset de malaysiske bioteknologi prioriteter og det er utviklet for å møte høye internasjonale standarder og er akseptert av University of Newcastle, Australia for overføring til deres program.

Medisinsk bioteknologi er en delmengde av bioteknologi som lærer oss hvordan vi bruker alle levende organismer, spesielt celler og cellematerialer til å produsere farmasøytiske og diagnostiske produkter for å hjelpe oss å leve lenger og mer produktive liv. Denne hovedvekten gir studentene en god forståelse av kjernefagene som støtter bioteknologi for medisinsk utvikling. Den robuste læreplanen for medisinsk bioteknologi i IMU lærer og forbereder studentene til å anvende dagens bioteknologi teknikker i virkelige omgivelser, særlig under industriell trening i bioteknologiselskaper, offentlige etater og internasjonale institusjoner.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Bachelor

International Medical University

Denne graden utstyrer deg for arbeid i en hvilken som helst apotekinnstilling, fra sykehusstøtte og samfunnspraksis til farmasøytisk industri. Som eksperter i medisin tar ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

Vi har utdannet og trent apoteksstudenter siden 2004. Vår apoteksprogram er en full akkreditert fireårig apotek grad, med mulighet til å overføre til våre partneruniversiteter, nemlig til University of Otago, New Zealand eller University of Tasmania, Australia.

Denne graden utstyrer deg for arbeid i en hvilken som helst apotekinnstilling, fra sykehusstøtte og samfunnspraksis til farmasøytisk industri. Som eksperter i medisin tar farmasøytene seg stadig viktigere roller og et viktig medlem av det integrerte helsepersonellet.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

IMU Bachelor of Nursing er et 4-årig heltidsprogram som forbereder en student til å bli en registrert sykepleier, kvalifisert til å trene i en rekke innstillinger i enten ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

IMU Bachelor of Nursing er et 4-årig heltidsprogram som forbereder en student til å bli en registrert sykepleier, kvalifisert til å trene i en rekke innstillinger i enten offentlig eller privat helsevesen. Etter uteksaminering med bachelorgrad i sykepleie, kan kandidaten velge å jobbe som registrert sykepleier eller forfølge et avansert utdanning eller etter grunnleggende spesialisering innen barnehage, ortopedisk, pleiehjelp, nyrepleie, perioperativ sykepleie, samfunnspleie, gerontologipleie og mer . Nyutdannede kan også velge å videreføre sine studier på master og doktorgradsstudium.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

IMU Tandpleieprogrammet gir et valg av 2 spor for studenter. Det første sporet er implementert i fellesskap av IMU, Malaysia, i samarbeid med engelskspråklige utenlandske ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

IMU Tandpleieprogrammet gir et valg av 2 spor for studenter. Det første sporet er implementert i fellesskap av IMU, Malaysia, i samarbeid med engelskspråklige utenlandske partneruniversiteter, hvor studentene tilbringer den første fasen i Malaysia og de senere årene ved et av våre partneruniversiteter. Etter vellykket gjennomføring vil studentene få graden fra det respektive partneruniversitetet. Det andre sporet er at studentene skal tilbringe hele 5 år av bachelorprogrammet i IMU og få bachelor i tannkirurgi (BDS) fra IMU.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tie ... [+]

IMU er Malaysias første og mest etablerte private medisinske og helsevesenet universitet med over 26 år med dedikert fokus på helseopplæring. IMU oppnådde SETARA-2017 Tier 6 status (Utestående) under kategorien Mature University.

På IMU har du muligheten til å studere de første to og et halvt årene av graden i IMU og overføre til et av sine partneruniversiteter i Australia, Storbritannia, Irland eller Canada for å fullføre det medisinske programmet. Disse internasjonale partnerskapene innebærer at IMU-læreplanen er utviklet for å møte disse universitets høye internasjonale standarder. Studenter som studerer medisin i IMU har også mulighet til å fullføre hele graden i IMU.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

International Medical University

IMU Master of Science grad i analytisk og farmasøytisk kjemi er egnet for kandidater med en grad i kjemi, farmasi eller relaterte disipliner og er rettet mot nyutdannede ... [+]

IMU Master of Science grad i analytisk og farmasøytisk kjemi er egnet for kandidater med en grad i kjemi, farmasi eller relaterte disipliner og er rettet mot nyutdannede eller de i dagens arbeid innen farmasøytisk eller kjemisk relaterte næringer.

Kurset gir kandidater muligheten til å skjerpe, utvide og øke sin eksisterende kunnskap og forståelse innen narkotikaforskning, stoffdesign, narkotikaprofil, farmasøytisk mikrobiologi, produktmarkedsføring, bioteknologimarkedet, dagens trender innen farmasøytisk teknologi, avansert analytisk kjemi, separasjonsteknikker, forskningsmetodikk, skriveferdigheter, grønn kjemi, kvalitetsstyring, naturlige produkter og regelverket.

NØKKELORD... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

Kurset skal gi studentene et bredt spekter av helse og relatert faglig bakgrunn med kunnskap og ferdigheter innen folkehelsefag og relaterte fagområder som vil gjøre dem ... [+]

Folkhelse er kunsten og vitenskapen om å forebygge sykdom, forlenge livet og fremme helse. Folkhelse er ikke bare opptatt av å opprettholde helse ved å redusere eller eliminere sykdomsrisiko og miljøhelse, forbedre sosiale forhold og oppmuntre til sunn atferd og livsstil. Det omfatter også distribusjon og optimal styring av helsetjenester.

Kurset skal gi studentene et bredt spekter av helse og relatert faglig bakgrunn med kunnskap og ferdigheter innen folkehelsefag og relaterte fagområder som vil gjøre dem mer effektive bidragsytere innen helsefag.

Programmet er egnet for de som ønsker å fremme i karriere i et relatert felt. Dermed vil det være av interesse for medisinske leger, sykepleiere, helsepersonell, miljøhelsepersonell, apotekere, ernæringsfysiologer og noen vitenskapsutdannede.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
International Medical University

IMU MSc i molekylærmedisin er designet for vitenskap og medisinske kandidater som søker avansert opplæring i molekylær og sykdomsorientert forskning. Dette programmet tar ... [+]

Molekylærmedisin har blitt anerkjent som et hovedfokusert område for moderne medisinsk forskning og hadde gjort det lettere for et nylig gjennombrudd i sykdomsdiagnose, ledelse og behandling. For eksempel er det nå mulig å klargjøre flere metabolitter og toksin avledet fra medikament basert på interomics tilnærming, utforme svært spesifikke og individualiserte behandlinger gjennom genomisk screening, bioinformatikk og kjemoinformatikk vurdering og øke biotilgjengeligheten av nye stoffer ved å benytte seg av nano-levering.

IMU MSc i molekylærmedisin er designet for vitenskap og medisinske kandidater som søker avansert opplæring i molekylær og sykdomsorientert forskning. Dette programmet tar sikte på å levere en eksepsjonell læreplan for å utstyre studentene med ferdigheter som oppfyller de høyeste kravene og forventningene til vitenskapelig strenghet. Læreplanen er nyskapende og bygger på kompetansen til vårt verdensberømte fakultet, som også er lidenskapelige forskere. Kjernemoduler presenterer den nyeste vitenskapelige utviklingen innen molekylærmedisin som leveres gjennom nyskapende andragogi. Studentene vil sette pris på rollen av enkle og komplekse molekyler i humane sykdommer og måten systembiologi, beregningsbiologi og kjemisk genetikk har forvandlet forskningsstrategier og metodikk til i stamcelleteknologi og terapi, stoffdesign og utvikling, samt medisinsk og klinisk forskning. .... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Master

International Medical University

IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) Postgraduate Degree Programmet gir en mulighet for apoteket kandidater til å ta opp deres treningsbehov som en moderne primærpleie a ... [+]

IMU Master of Pharmacy Practice (MPP) Postgraduate Degree Programmet gir en mulighet for apoteket kandidater til å ta opp deres treningsbehov som en moderne primærpleie apoteket. MPP-programmet som tilbys av IMU, er unikt og det første av sitt slag tilbys av en malaysisk privat institusjon til lokale og internasjonale studenter.

Det vil bli tre spesialiseringer i apotekspraksis nemlig:

Klinisk apotekSosialPharmacy Management

Dette masterprogrammet vil bedre utstyre de utdannede med grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å forbedre karrieremulighetene som klinisk eller konsulentapotekist innen klinisk apotek eller sosialt

NØKKELORD

Grad

Master of Pharmacy Practice... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Tysk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
IMU MAIN CAMPUS,
BUKIT JALIL
No.126, Jalan Jalil Perkasa 19,
Bukit Jalil,

Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, 57000 MY
Social Media
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
SEREMBAN
Jalan Rasah,

Seremban, Negeri Sembilan, 70300 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
BATU PAHAT
No.12, Jalan Indah,
Taman Sri Kenangan,

Batu Pahat, Johor, 83000 MY
Location address
IMU CLINICAL SCHOOL,
KLUANG
No. 19 & 20,
Jalan Seri Impian 1/1,
Taman Seri Impian

Kluang, Johor, 86000 MY